• Spirituele Hulpstukken om je Spirituele Groei te versnellen
  • Je dromen waarmaken in samenwerking met het Universum

Jaarlezing 2023

Welkom bij de Jaarlezing 2023. Ik weet dat de kracht van co-creëren in het NU ligt, maar tóch blijft het leuk om een kijkje te nemen in de toekomst. Alles om ons heen bestaat uit informatie. Informatie die we gebruiken om onze realiteit mee te ervaren en informatie die om ons heen zweeft die we gebruiken om een nieuwe realiteit mee te creëren. Energie. Iedereen kan energie vertalen en gebruik maken van deze "Universele kennis".

Lees meer »

Waar is intuïtie geboren

Intuïtie, is de stem die we van binnen ervaren. Deze stem leeft binnenin ons en niemand anders kan haar horen. Intuïtie komt van energie. Creatieve energie die stroomt door ons lichaam. De energie van verbinding. Wanneer we in verbinding staan met deze energie voelen we ons compleet. We zijn. Dit is waar het I-AM concept* ervaren wordt. 

Lees meer »

Het I-Am concept

Hoe kun je leren om te zijn? Ikzelf was jaren op zoek naar dit antwoord en voor mijn gevoel heb ik aardig te pakken wat het betekent. Kunnen zijn (I AM) betekent dat je jezelf op zo'n manier kunt ontkoppelen van je omgeving dat je jezelf bent en niet reageert op wat er om je heen gebeurt. Je omgeving verteld dus niet wie jij bent.

Lees meer »

Hoe je leven samenkomt

Wanneer je start met je Spirituele Groei zijn er een aantal zaken waar je tijdens je groei geen invloed op hebt. Je geeft als het ware alle controle van je leven op, zodat het Universum je de weg kan leiden. Je Spirituele Groei draait om het leren van overgave.

Lees meer »

Wanneer kom je in beweging

Wanneer je aan het begin staat van je reis heb je veel energie. Je hebt er zin in en je bent er klaar voor om in beweging te komen. Nu voel je dat je écht gaat doorzetten. Maar hoe kan het dat je nog steeds niet weet wat je moet doen?

Lees meer »

Ruimte maken voor je Manifestaties

Vrouwen vragen zich dagelijks af waar hun Manifestaties blijven. Logisch, ergens diep in je weet je dat er meer mogelijk is dan dat je nu ziet. Maar, misschien is het je nog niet gelukt om wat je wilt ook werkelijkheid te krijgen. Op een manier kunnen samenwerken met het Universum, zodat je niet meer hoeft te duwen.

Lees meer »

Jaarlezing 2022

Welkom bij de Jaarlezing voor het jaar 2022. Ik ga per maand inzichten delen. Neem mee dat het om Universele energie gaat. Dat is dezelfde energie waar we mee werken in de Manifesto Lidmaatschap. Ben je lid van de Manifesto Lidmaatschap? Dan krijg je op het platform verdieping per maand waar je mee aan de slag kunt.

Lees meer »