Energieupdate 25-31 maart

Algemene informatie:Deze week voelen we de kracht achter de stappen die we hebben genomen naar onze doelen. Als je vorige week niet "mee hebt bewogen", laat gedachtes van angst je niet meeslepen dat je het niet goed hebt gedaan. Er zullen verschillende energieën aanwezig zijn komende week. 

Lees meer »

Mindset of Mind-set

Met welke mindset kun je de doelen behalen waar je naar verlangd? Het is zo belangrijk om te realiseren dat alleen "mindset" niet genoeg is om je doelen te Manifesteren. Er komt nog meer bij kijken. Niet alleen spreken we van uitgelijnde stappen, in verbinding staan en de juiste momenten kunnen afwachten; maar er speelt ook een stukje controle mee.

Lees meer »

Wie liegt er?

Er is dé waarheid, jouw waarheid en mijn waarheid. Wie spreekt de waarheid? Dat is de vraag en is er wel een waarheid? Ja zeker! Voor mijn gevoel heeft het Universum altijd gelijk. Waarom? Omdat ze een vergroot perspectief hebben én niet vastzitten in emoties; verwikkeld in trauma. Wanneer een vriendin naar je toe komt voor advies en ze vraagt jouw perspectief kun je objectief antwoord geven? Of vergelijk je haar verhaal met jou leven en jou verleden?

Lees meer »

Burnout of Burned-Out

We voelen steeds meer druk steeds over wie we willen zijn en wie we moeten zijn. Diep van binnen vindt er een shift plaats waarin we schuiven van de Oude Zelf naar een Nieuwe manier van zijn. Het is alsof we worden weggetrokken van wie we waren en de kans krijgen om duidelijk te maken wie we écht willen zijn.

Lees meer »

Jaarlezing 2023

Welkom bij de Jaarlezing 2023. Ik weet dat de kracht van co-creëren in het NU ligt, maar tóch blijft het leuk om een kijkje te nemen in de toekomst. Alles om ons heen bestaat uit informatie. Informatie die we gebruiken om onze realiteit mee te ervaren en informatie die om ons heen zweeft die we gebruiken om een nieuwe realiteit mee te creëren. Energie. Iedereen kan energie vertalen en gebruik maken van deze "Universele kennis".

Lees meer »

Wat te doen als iedereen je wil zien falen

Allereerst, er is geen iedereen. Zo kan het wel voelen. Dat je het gevoel hebt dat iedereen tegen je is. Aan je doelen werken kan je overspoelen. Angst neemt het over en nu luister je sneller naar het negatieve dan naar het positieve. Onbewust wil je weer terug naar het bekende. Hier weet je wie je bent en hoe je problemen moet oplossen. 

Lees meer »

Waar is intuïtie geboren

Intuïtie, is de stem die we van binnen ervaren. Deze stem leeft binnenin ons en niemand anders kan haar horen. Intuïtie komt van energie. Creatieve energie die stroomt door ons lichaam. De energie van verbinding. Wanneer we in verbinding staan met deze energie voelen we ons compleet. We zijn. Dit is waar het I-AM concept* ervaren wordt. 

Lees meer »

Het I-Am concept

Hoe kun je leren om te zijn? Ikzelf was jaren op zoek naar dit antwoord en voor mijn gevoel heb ik aardig te pakken wat het betekent. Kunnen zijn (I AM) betekent dat je jezelf op zo'n manier kunt ontkoppelen van je omgeving dat je jezelf bent en niet reageert op wat er om je heen gebeurt. Je omgeving verteld dus niet wie jij bent.

Lees meer »

Hoe je leven samenkomt

Wanneer je start met je Spirituele Groei zijn er een aantal zaken waar je tijdens je groei geen invloed op hebt. Je geeft als het ware alle controle van je leven op, zodat het Universum je de weg kan leiden. Je Spirituele Groei draait om het leren van overgave.

Lees meer »

Hoe wordt je iemand anders?

De grootste vraag die vrouwen zichzelf stellen is, "hoe krijg ik het voor elkaar"? Het antwoord is: door het anders te doen. Je kunt niet een nieuw leven manifesteren als degene die je nu bent. Op elk nieuw niveau die ik heb bereikt heb ik een stukje van mijn Oude Zelf losgelaten.

Lees meer »

Wat hebben we eigenlijk nodig

Hoe vaak kom je jezelf tegen met de vraag, "maar wat wil ik dan wél"? In het verleden heb ik duizenden lijstjes geschreven met doelen die ik dacht nodig te hebben, maar allen nooit uitgekomen op de manier die ik verwachtte. De waarheid is dat we afgeleid zijn van wat we nodig hebben en wat we willen. We dénken dat we iets nodig hebben, maar dat is niet omdat wij het nodig hebben. Het is omdat we zien dat degene die het heeft gelukkig is. 

Lees meer »

Wanneer kom je in beweging

Wanneer je aan het begin staat van je reis heb je veel energie. Je hebt er zin in en je bent er klaar voor om in beweging te komen. Nu voel je dat je écht gaat doorzetten. Maar hoe kan het dat je nog steeds niet weet wat je moet doen?

Lees meer »