Jaarlezing 2023

Gepubliceerd op 13 december 2022 om 05:39

Welkom bij de Jaarlezing 2023. Ik weet dat de kracht van co-creëren in het NU ligt, maar tóch blijft het leuk om een kijkje te nemen in de toekomst. Alles om ons heen bestaat uit informatie. Informatie die we gebruiken om onze realiteit mee te ervaren en informatie die om ons heen zweeft die we gebruiken om een nieuwe realiteit mee te creëren. Energie. Iedereen kan energie vertalen en gebruik maken van deze "Universele kennis".

Mijn advies voor de Jaarlezing? Kom maandelijks terug om de informatie door te lezen. Lees de tekst door en voel in wat jij denkt dat de informatie voor jouw persoonlijk betekent. Hoe ga jij ermee samenwerken? Schrijf dit voor jezelf op.

Lijkt het je mooi om op mijn manier te samenwerken met het Universum? Neem een kijkje bij de de Manifesto lidmaatschap
Wist je dat ik ook persoonlijke Jaarlezingen schrijf? Die kun je via hier aanvragen en natuurlijk meer erover lezen.

Laten we in de informatie duiken.

Januari: vertrouwen.
Niet alles is in beweging zoals je had verwacht en nu begin je te twijfelen of je goed op weg bent. Mijn vraag voor jou is, waarom zou je niet goed op weg zijn? Naar welke bevestiging ben je op zoek? Wie of wat bevestigd dat je goed bezig bent? De maatschappij kan zoveel druk op ons leggen en ons daarmee het verhaal geven dat we iets fout doen.

Maar wanneer je leeft vanuit verbinding en de verbinding met "zelf" versterkt ontdek je dat je goed zit. Het gaat niet om wat je om je heen ziet of wat er wel of niet is. Het gaat erom dat je in staat bent om in verbinding te zijn en hier vertrouwen te voelen. Vertrouw erop dat je goed bezig bent, maar ook dat je op weg bent naar een nieuw niveau. Dat is waar je de bevestiging gaat vinden. Niet buiten jezelf, maar binnenin jezelf. In vertrouwen. In het hart. 

Februari: dieper vertrouwen.
Met diep vertrouwen komt ook overgave. Kun je je zo overgeven aan het proces dat je controle kunt loslaten? Controle komt vanuit angst en wantrouwen. Angst komt vanuit het verleden en de veiligheid die het verleden biedt. Dit klinkt heel andersom, maar dat heeft te maken met de voorspelbaarheid.

Als je ergens bent waar je liever niet wil zijn blijf je er meestal wel, omdat je weet wat je kunt verwachten. Het lastige hiervan is dat je jezelf als slachtoffer vasthoudt in je eigen verhaal. Je hebt een slachtofferrol aangenomen. Deze maand gaan we onszelf hier volledig van loskoppelen door het slachtoffer los te laten. Wees je bewust van wat je doet en geef haar de veiligheid die ze nodig heeft. Ze hoeft niet meer aanwezig te zijn. Je bent nu veilig in de toekomst en kunt jezelf terug trekken naar presente tijd. Hier in het NU heb je de controle die je nodig hebt. De positieve controle. Lees hier meer daarover.

Maart: laat los en zie.
We hebben over de eerste maanden geleerd dat beweging komt vanuit overgave. In overgave staan we open voor nieuwe potenties, maar deze potenties kunnen alleen verschijnen als wij iemand anders zijn. Anders krijgen we alleen de realiteit die we al kennen. Je wil deze maand juist de focus leggen op wie je wilt zijn en wat het zou, betekenen als je deze persoon zou worden.

Om een compleet nieuw leven voor jezelf te creëren moet je voorbij de dingen die je doet om je in je huidige staat te houden. Welke gedachtes blijf je herhalen waardoor je terugvalt in je verhaal, welk persoon blijf je spelen om te blijven in deze realiteit? Hoe kan het zijn dat je iets zo graag wilt, maar het niet voor elkaar krijgt? Daar krijg je deze maand antwoord op, want de energie vraagt om duidelijkheid. Jij wil duidelijkheid! Waarom doe ik dit? En als je het eenmaal weet, zorg en dan ook voor dat je er iets mee gaat doen. Want in april ben je zo dankbaar dat je het hebt gedaan!

April: de resultaten.
Niet alleen ben je in staat geweest om duidelijk te maken waar het verhaal vandaan komt, maar je hebt bewust de keuze gemaakt om er voorbij te gaan. Of niet? Misschien heb je getwijfeld en ben je gebleven waar je was. Dat is waar je je veilig voelde, maar in het ondiepe is er ook veiligheid. De veiligheid van ruimte. Ruimte om te groeien en ruimte om jezelf te zijn. Als je de trein naar verandering hebt gemist, maak je geen zorgen. Er komt er nog een aan.

Yes! Je hebt de trein van verandering wel genomen! Weet dat je nu vooruit moet blijven kijken. Geen verbinding maken met het Oude Verhaal, maar de visie naar de toekomst vasthouden. Niet te veel leven in waar je wil zijn, trek jezelf ook af en toe terug. Anders dwaal je in energie die je overspoeld waardoor je sneller terugvalt in je Oude Verhaal. Geen excuus in het boek gebruiken, want je bent goed onderweg. Bewijs naar jezelf toe dat je er goed aan hebt gedaan om de keuzes te maken die je hebt gemaakt. 

Mei: alles hoger.
Dat wat je hebt bereikt en dan een stap verder. Nog verder. Ook al voelt dit als een rek. Waarom zou dit mogen? Hoe is het mogelijk dat dit kan? Je bent op een punt in je leven waar je aan het ontdekken bent dat er meer is dan je ooit had voorgesteld. Het wordt steeds duidelijker welke stappen er genomen moeten worden om een nieuw leven te omarmen.

Het kan zijn dat je schuldgevoel ervaart deze maand, omdat je niet om meer durft te vragen. Je hebt toch al zoveel, het gaat al zo goed en meer van deze gedachtes kunnen naar voren komen. Weet dat dit een nieuwe laag van weerstand is die je aan het ontdekken bent. Wees lief voor jezelf, want je bent hier nog niet geweest. Het heeft tijd nodig om deze nieuwe laag te ontdekken van jezelf. Niet een diepe reis aan gaan voor trauma-healing of innerlijk kind werk. Dit is niet nodig. Je moet verder. Niet stilstaan.

Juni: het nieuwe niveau.
Als je merkt dat je te snel afdwaalt kijk dan nog een keer om je heen. Je bent veel verder dan je dacht dat je was en het zal je verbazen hoeveel je al voor elkaar hebt gekregen. Ben je vergeten dat je een krachtige co-creërder bent? Dat jij degene bent die zoveel in je leven mogelijk heeft gemaakt? Wees niet bang om met je ogen te blinken en dat ineens je leven in elkaar zakt. 

Niets wordt van je afgepakt. Je bent precies waar je moet zijn en alles is oke. Het is op dit moment waar je alles wat je hebt geleerd afgelopen jaren gaat gebruiken om in verbinding te blijven met jezelf. Wanneer je merkt dat je te snel wilt of te lang stilstaat; breng jezelf eerst in verbinding. De Maan heeft deze maand ook een diepe impact op ons (meer informatie in de Manifesto lidmaatschap). Weet dat de Maan haar eigen informatie (energie) uitstraalt. Deze informatie kunnen we gebruiken om onze doelen sneller te Manifesteren (hoe; in de Manifesto Jaarlezing). Lees meer over de Manifesto lidmaatschap hier.

Juli: oude verhaal herhaling.
Het Oude leventje komt terug om te zeggen "hoi, klaar om volledig los te laten?" Laat de emoties los en laat je er niet door leiden deze maand. Menseigen is om de oorzaken van emoties te zoeken en ze te willen begrijpen, maar soms zijn emoties gewoon wat ze zijn. Emoties. De verhalen die we erachter zoeken zijn de originele verhalen. Waar zijn ze ontstaan en wat betekent dit, maar focus eens naar de toekomst. Niet willen zoeken in het verleden.

Als je het gevoel hebt dat je emoties heftig zijn deze maand weet dat de Volle Maan veel te zeggen heeft erover. De Maan wil je laten weten dat je er bewust aan hebt gewerkt en dat deze energie uit je lichaam verwijderd wordt. Zie het als een energetische reiniging. Laat los, want je kunt hier toch geen controle vasthouden. Het is onmogelijk om te doen wat jij denkt dat moet gebeuren. Wij, als mens, hebben totaal geen controle over wat het beste is voor ons. Het Universum stuurt en wij doen mee. 

Augustus: stress, loslaten.
De harder je aan het touwtje trekt, des te meer je vastgehouden wordt. Deze frustrerende beweging zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je harder moet werken of meer moet doen, alleen komt er geen verandering. Waarom is dit zo? Hoe kan het zijn dat je zo hard aan jezelf hebt gewerkt, maar nog steeds met het gevoel rondloopt dat alles hetzelfde is. Is dit ook zo? Is echt alles hetzelfde? Of is dat wat je zegt en daarom heb je jezelf een excuus gegeven om stil te staan. Wat zou er kunnen gebeuren als je in beweging zou blijven?

Weet je nog dat je ging bewegen naar een nieuw niveau? Nou, ik kan je vertellen dat dit nieuwe niveau alleen vastgehouden kan worden als je blijft doorgaan. Dat betekent dat je moet vertrouwen op het onbekende, want je bent hier nog niet geweest. Als je het vanaf een hoger perspectief bekijkt, heb je ook sneller door dat alles een cyclus is. Net als elk jaar de zomer terugkomt, komen ook verhalen elke keer weer terug. Alleen op een andere manier. De ene zomer hebben we een tropical storm en de andere zomer regent het alleen. Het is niet te voorspellen WAT er gaat gebeuren, maar wel welke invloeden er om je heen aanwezig zijn. Beweeg mee en laat los!

September: never ending story.
Ineens is het duidelijk wat je jezelf hebt verteld al deze tijd. Tijd voor healing en nu ben je er echt klaar voor. Hoe voelt het om te slagen voor je Spirituele Groei? Heb je hier niet jaren naar vooruit gekeken en is het nu niet duidelijk wat er mag gebeuren? In het begin wist je niet wat er moest gebeuren en twijfelde je of je wel de juiste keuzes kon maken. Maar je bleef groeien en bleef de stappen nemen om je leven naar een nieuw niveau te tillen.

De resultaten springen in je leven hier en daar omhoog en het voelt super fijn. Yes! Dit is de reden waarom je hebt doorgezet en de keuzes hebt gemaakt die je hebt gemaakt. Je wilde juist voorbij de never ending story, want je wilde niet hetzelfde verhaal blijven verhalen. Dit is jouw jaar en de energie stemt VOOR. Als je merkt dat je het niet kunt geloven open je hart en laat deze spreken. Het hart wil je stem zijn, maar dan moet ze wel de kans krijgen. 

Oktober: duidelijkheid.
Je hebt duidelijk wat je wil doen en de visie is helder. Welke kant je op gaat bewegen heeft je zelfvertrouwen gegeven en de rust die je ervaart geeft je nog meer rust. Het is duidelijk wat er mag gaan gebeuren. Zorg ervoor dat je duidelijk maakt welke stappen je gaat nemen de komende 6 maanden. Het is een uitstekende maand om een lange termijn stappenplan te maken en duidelijk te maken welke kleine stappen je gaan brengen naar het grotere doel. Herinner jezelf eraan dat je in staat bent om grotere doelen te Manifesteren dan je nu ziet.

Je moet zelfvertrouwen hebben in jezelf. Ook als je niet zeker bent van de stappen die je moet nemen, probeer een stap te nemen. Het gaat vaak om de kleine stappen en niet perse om de grote stappen. Wees duidelijk met degene met wie je spreekt en wat de afspraken zijn. Het hoeft niet altijd te gaan zoals anderen verwachten dat het moet zijn. Kom voor jezelf op en maak tijd voor jezelf. Elke keer als je het gevoel hebt dat je vastloopt kijk naar je grenzen. Ben je waar je wilde zijn of doe je alsof je "oke" bent, maar voel je diep van binnen dat je de weg kwijt bent. 

November: rust en voorbereiding.
Je voelt het nieuwe jaar aan je trekken en bent benieuwd welke energie je nog meer in motie kunt zetten. Hoe is het mogelijk dat er zoveel op haar plekje is gevallen? Neem de tijd deze maand om te kijken wat je hebt gemanifesteerd. Misschien ben je stiekem het overzicht een beetje verloren en vraag je je af of je wel goed bezig bent geweest. Het kan niet allemaal waar zijn, zeg je tegen jezelf. Maar wie bevestigd dit voor jou?

Let erop deze maand dat je niet in je omgeving bevestiging zoekt van je eigen harde werken. Je weet zelf wat wel of niet werkt voor jou. Als je naar je omgeving kijkt dan geef je je kracht weg en daarmee ook je energie. Hou je energie dicht bij jezelf deze maand, want je bent informatie aan het channelen die je gaat gebruiken in het nieuwe jaar.

December: alles voor 2024 duidelijk.
Neem de tijd om alles op haar plekje te laten vallen. Het zal niet gelijk duidelijk zijn welke stappen je DAAR gaan brengen, maar je moet vertrouwen op de informatie die je hebt. Je hoeft er niet volledig klaar voor te zijn om doelen te Manifesteren. Soms gaat het om doen en dan vertrouwen. Door te doen zet je energie in motie en deze energie mag je vasthouden, terwijl je aan je doelen werkt. Het is niet aan jou om te weten wat er gaat gebeuren, maar wel aan jouw om te weten hoe je het gaat Manfiesteren. Wat ga jij doen om ervoor te zorgen dat je doelen zich kunnen Manifesteren?

Blijf visualiseren en neem de tijd om je verbinding te versterken. Deze maand draait het om duidelijkheid en de liefde die je wil uitstralen naar jezelf toe. Breek de dag in verschillende delen, zodat je jezelf op verschillende manieren kunt presenteren aan de buitenwereld. Misschien ben je jezelf voorbij gelopen en herken je jezelf niet meer. Is dit zo slecht? Is het perse "niet oke" om een ander persoon te zijn? Onherkenbaar voor de buitenwereld.

Wat ga jij met deze informatie doen?

Schrijf voor jezelf notities waar je op gaat letten. Zou je meer informatie willen vragen aan het Universum over deze Jaarlezing? Pak er een Orakelkaartje bij met de vraag "wat betekent deze energie voor mij". Kom maandelijks terug en beweeg mee met de energie.

Vind je het fijner om met iemand mee te lopen die het pad al vaker heeft bewandeld? Neem een kijkje bij de Manifesto lidmaatschap. Ik vertaal maandelijks de Universele energie in de Manifesto, zodat het behapbaar is om samen te werken met het Universum. Lees er hier meer over.

Laat een comment achter. Laten we kletsen en weet dat je altijd vragen mag stellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.