Energieupdate 25-31 maart

Gepubliceerd op 21 maart 2024 om 19:08

Shift naar het Nieuwe

Algemene informatie:
Deze week voelen we de kracht achter de stappen die we hebben genomen naar onze doelen. Als je vorige week niet "mee hebt bewogen", laat gedachtes van angst je niet meeslepen dat je het niet goed hebt gedaan. Er zullen verschillende energieën aanwezig zijn komende week. 

De een heeft het gevoel dat ze genoeg hebben gedaan en durven het leven aan. Een ander zal voelen dat ze overspoeld zijn en schuldgevoel zal hier een rol gaan spelen. Beide zijn oké om te ervaren. Het wordt pas chaotisch als je zelfs de chaos niet zijn gang laat gaan. Durf jezelf te confronteren als je merkt dat je niet hebt bewogen.

Schrijf de stappen op die je gaat nemen, zodat het duidelijk is wat je moet doen om voorbij angst te bewegen. Als je deze week niet beweegt, zal schuldgevoel alleen maar groter worden, omdat deze gevoed zal worden vanuit angst.

Voor degene die vorige week wel hebben meebewogen, probeer in de flow te blijven van beweging. Je zult wat weerstand ervaren, maar het betekent niet dat je de foute stappen neemt. Dit is waar het oude patroon omhoog komt en je vertelt dat je de andere kant op moet.

Maar dan kom je weer terecht waar je al was. Het verhaal waar je net uit beweegt. Dit gaan we niet herhalen natuurlijk!

Waar moeten we op letten?
Zorg goed voor jezelf en let op grenzen. Deze les is afgelopen weken al voor velen omhoog gekomen, maar zal een diepere rol spelen voor velen. Waarom? Omdat we dit jaar (2024) veel aan het bewegen zijn en worden gepusht om deze dromen werkelijkheid te maken. Door deze drive beweeg je door veel weerstand heen en dit komt met eigen verhalen. Verhalen die ontstaan vanuit je persoonlijkheid.

Enige manier om jezelf te beschermen tegen verhalen is door sterk te zijn in de mind. Je gedachtes sterk maken doe je door negatieve praat heen te bewegen. Wanneer je begint, is dit vermoeiend, maar de meer je dit doet de beter het gaat.

Hoe krijg je je gedachtes stil aan het begin van de reis? Meditatie, dagboeken en diepe ademhalen zullen helpen. Als je merkt dat je onrust voelt op de borst maak dan ruimte voor rust om binnen te komen. Sluit je ogen en haal een aantal keren diep adem. Het mag ook gewoon 3x zijn. Het hoeft geen minuut te duren. Waar het om gaat, is dat je je adem naar je toe trekt en hier vandaan je focus weer legt op je visie. 

Uitgelijnde stappen.
- Maak meerdere malen per dag je visie weer helder.
- Krijg duidelijk hoe je je dan wel wilt voelen.
- Wie neemt energie, maar geeft niet?

In elke energie update komen bepaalde onderwerpen omhoog die ik uitgebreider bespreek op mijn YouTube channel, zodat je wekelijks met opdrachten en kennis aan de slag kunt. Je kunt me vinden op YouTube via hier. Abonneer, zodat je geen updates mist. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.