Waar is intuïtie geboren

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 17:18

Intuïtie, is de stem die we van binnen ervaren. Deze stem leeft binnenin ons en niemand anders kan haar horen. Intuïtie komt van energie. Creatieve energie die stroomt door ons lichaam. De energie van verbinding. Wanneer we in verbinding staan met deze energie voelen we ons compleet. We zijn. Dit is waar het I-AM concept* ervaren wordt. 

Collectief sta je sterk en je voelt dat er mogelijkheden (potenties) zijn. Mogelijkheden die je anders niet had gezien. Waarin je verdwaald was gebleven in het idee dat je vastliep, zie je in verbinding met alles en iedereen (het Universum) nu meer mogelijkheden.

Je durft je hart te openen, want je weet diep van binnen dat wat je nodig hebt er al is. Je verlangens hebben zich al gemanifesteerd. Ook al zie je nog niet in deze realiteit. Laten we het een stap terugnemen. Wanneer we in staat zijn om tijdens meditatie verbinding te maken met ONS-zelf, ontdekken we informatie die binnenin ons schuilt. 

Om deze informatie te kunnen gebruiken/vertalen/voelen hebben we een vertaler nodig, want anders is het alleen informatie. Om deze informatie te kunnen vertalen gebruiken we intuïtie. De stem die schuilt in de Ziel of samenwerkt met de Ziel. Iedereen ervaart de Ziels locatie ergens anders. Waar de een de Ziel voelt in de buik, voelt de ander haar in het Hart. Het maakt niet uit waar je Ziel ervaart. Ze is aanwezig en je voelt het goed.

Iedereen is in verbinding met hun intuïtie. De een sterker dan de ander. De manier van verbinding maken is gelijk voor iedereen. Waar het voor iedereen verschilt, is hoe sterk ze in de persoonlijkheid dwalen. Hoe diep ze in de weerstand staan. Denk bv. aan werk waar veel spanning is of achter de televisie verdwaald zijn. Wanneer we zo afgeleid zijn door onze omgeving zien we niet wat de mogelijkheden zijn.

Ook als je geen weg uit ziet, ben je onbewust op zoek naar oplossingen, maar je hoort de stem van intuïtie niet. Je kunt dus de informatie die uit je Ziel komt niet vertalen. De grootste vraag die iedereen heeft aan de start van hun Spirituele Groei is, hoe kom ik in verbinding met mijn intuïtie.

Intuïtie leeft binnenin jouw, dus om in verbinding te komen met haar zul, je in verbinding moeten komen met jezelf. Met wie jij bent. Je Authentieke Zelf. Hoe komen we in verbinding met onze Authentieke Zelf? Deze vraag kan ik kort en krachtig beantwoorden. Door aan de reis naar binnen te beginnen. Gewoon te starten. Begin met dagelijkse meditatie en laat je meenemen op reis. Vaak word er gedacht dat de reis gepland moet worden, maar het Universum laat weten waar je heen moet. Je Spirituele Reis draait om loslaten. Toelaten.

Laat het Universum toe om je te begeleiden. En je zult aan de start van je Spirituele Reis geen idee hebben waar je mee bezig bent. Dan gaat ineens de groei heel snel, maar zodra je er "over na gaat denken" kom je in de weerstand. Je probeert te ontdekken "hoe het werkt" en wat er nog meer komt. Nu durf je te dromen over waar je echt naar verlangd en vraag je je af of dit ook daadwerkelijk KAN ontstaan. 

Om intuïtie een stem te geven, gebruik je het Authentieke Zelf concept. Het Authentieke Zelf concept betekent dat je bent wie je was in "Alles" (toen je nog niet in je lichaam zat). Dit is wie je was voor je programmering (doe dit doe dat; praat zo en zo). Je Authentieke Zelf ontdekken is nooit klaar. Haal de druk van jezelf af. Je ontdekt bij elke stap van je Spirituele Groei een nieuwe kant van jezelf. Wanneer de reis klaar is, overlijdt je. Dan is de reis hier op Aarde klaar. Wees blij dat je mag reizen op Aarde. Nu kun je genieten (het is een keuze). Je kunt intuïtie versterken door te luisteren naar de stem die je hoort. Letterlijk in je hoofd.

Stap voor stap gaat intuïtie luider spreken en dan wordt je Authentieker. Je groeit in deze nieuwe rol in je leven en je zult merken dat de meer je luistert naar de stem van binnen; je meer zelfvertrouwen krijgt. Alles is onduidelijk als je ermee begint. Maar het is altijd de moeite waard. Just keep going. 

* Lees hier meer over het I-Am concept.

Wat is de volgende stap?

Laat een reactie achter. Wat betekent deze informatie voor jou. Heb je moeite om jezelf te zijn bij je huidige omgeving? Accepteren je familie en vrienden wie je bent of moet je je aanpassen? Heb je het gevoel dat je dit kunt volhouden?

Ik wil je uitnodigen om een persoonlijke boodschap van het Universum aan te vragen via een SnailMail. Hierin schrijf ik persoonlijk voor jou een boodschap vanuit je Lichtteam of van je Engelen. Lees meer over de SnailMail en vraag haar direct aan via hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.