Ik ben expert in verbinding maken met Universele energie; van werken met deze energie tot communiceren met Lichtwezens en Gidsen.

Mijn achtergrond ligt in energiewerk, kanaal voor anderen zijn, healingwerk, schaduwwerk en mindset. Ik heb mijn intuïtie zo ontwikkeld dat ik open ging staan voor de kennis van het Universum en sindsdien deel ik deze kennis.

Mijn liefde voor samenwerken met het Universum komt vanuit het begrijpen dat ik er niet alleen voor sta, maar dat het Universum ons wil ondersteunen. Ik ben een eeuwige student en wil alle kennis me eigen maken. Om voorbij mijn mens-eigen te gaan vind ik het interessant om te duiken in het onbewuste en de motieven achter onze keuzes. 

De continuïteit van mijn Spirituele Ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ik honderden vrouwen en mannen heb kunnen leiden tijdens hun Spirituele Groei. Tijdens deze reis leerde hun dat vanuit verbinding met het Universum depressie, angst, twijfel en onduidelijkheid over het leven weg valt. Nu dat ze antwoorden "uit het leven" kunnen halen voelen ze zich verbonden en gesteund. 

Nu hebben ze de hulpstukken om hun leven een andere betekenis te geven en hunzelf te omarmen voor wie ze zijn. Uniek, mooi en geliefd.

Heb je een vraag? Stel haar hieronder.