Hoe je leven samenkomt

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 18:58

Wanneer je start met je Spirituele Groei zijn er een aantal zaken waar je tijdens je groei geen invloed op hebt. Je geeft als het ware alle controle van je leven op, zodat het Universum je de weg kan leiden. Je Spirituele Groei draait om het leren van overgave.

Je gaat voorbij de blokkades die je tegenhouden om de stroming van overvloed toe te laten. Per laag ontdek je welke overtuigingen dit zijn. Emoties als verdriet, twijfel en angst komen omhoog. De realisatie dat je een reactie bent van je omgeving komt hier ook omhoog. 

Elke keer dat er een laag verwijderd wordt kom je dichter bij wie je bent. Als persoon. Als mens. Als zijn. Het collectieve. Wat is jouw rol in alles. Ineens draait het niet meer om wat jij nodig hebt, maar wat je kunt bijdragen aan het collectieve. Ook hier realiseer je dat je om alles kunt vragen waar je naar verlangd, omdat je deel uitmaakt van dit grotere geheel. 

Je bent niet bezig met wat je wil hebben; want wat je nu denkt dat je wilt, is zo klein in vergelijking met wat er mogelijk is. In deze fase leer je vragen aan het Universum wat je nodig hebt. Vragen lijkt makkelijk, maar voor velen nog steeds een blokkade. De stroming van overvloed toe kunnen laten in je leven betekent dat je jezelf waardig genoeg vindt voor deze stroming om door te komen. 

De lessen die je leert tijdens je Spirituele Groei voelen vaak streng en je bent afgeleid. Je merkt dat je bevestiging zoekt buiten jezelf en diep van binnen hoop je dat je gered zal worden. Dat iemand je hand neemt en zegt "ik ga het voor je oplossen", maar je Spirituele Groei draait om het zelf leren van.

Zelf leren je leven op orde krijgen en als deze op orde is, volhouden. De reden dat je zoekt naar antwoorden is, omdat je je hebt laten leiden door je omgeving. Je omgeving heeft je verteld wie je bent en wat je gelukkig maakt. Het probleem hiermee was alleen dat je geen diep geluk kon ervaren. Er bleef een gevoel van binnen dat er iets miste. 

Elke keer dat je iets kreeg, voelde het voor een kort moment goed. Je was even afgeleid van hoe je je diep van binnen voelde. Tot de nieuwheid er van af is en je weer terug gaat dan het moment. Het moment waarop je realiseerde dat je je ongelukkig voelde. Vaak komt het gevoel van ongelukkig zijn wanneer je uit verbinding bent met jezelf.

Je Authentieke Zelf zal altijd naar voren blijven komen. De energie van je Authentieke Zelf zal altijd verwijderen wat niet bij je past. Dat is de reden waarom het voelt alsof je leeft in de chaos wanneer je start aan je Spirituele Ontwikkeling. Omdat je niet in verbinding bent met wie je bent. Je bent uit-verbinding.

Maar hoe komen we dan in-verbinding? Welke eerste stap mogen we dan nemen? Om terug te komen in verbinding moeten we eerst ontdekken waar we onze verbinding verliezen. Wie geloven we dat we zijn en welk verhaal blijven we onszelf vertellen.  Ik heb hier een gratis editie die je kunt downloaden waar ik spreek over verbinding maken met het Universum en wat het is.

Hoe kan het zijn dat we onszelf als het ware verliezen, terwijl we juist op zoek zijn naar wie we echt zijn? Omdat wie je denkt dat je bent op dit moment, niets te maken heeft met degene die je zult zijn als je jezelf aan het ontwikkelen bent. Degene die vandaag deze blog leest bestaat niet meer over 2 weken of 3 maanden. Als je jezelf blijft ontwikkelen dan zul je steeds meer afscheid nemen van wat niet bij je past.

Je maakt duidelijkere verbinding met het Universum, zodat het helder is welke stappen je kunt nemen richting je droomleven. Je droomleven kan zich alleen Manifesteren als je blijft groeien. Want wie je nu bent kan niet in dat droomleven stappen. Anders had je het al gehad.

Merk je dat je de groei niet kunt vasthouden? Dit komt door de invloed van onze omgeving. We zijn soms te gefocust op wie we moeten zijn van onze omgeving. Onze omgeving is gewend wie wij zijn en leunen op deze informatie. Dit is waarom ze tijdens onze groei tegen ons zeggen "je bent veranderd". 

Je bent ook veranderd. Je bent niet meer dezelfde persoon die begon aan zijn of haar Spirituele Groei. Tijdens je Spirituele Ontwikkeling zul je de confrontatie aan moeten gaan met jezelf. Hoe mensen over je denken en wat mensen over je zeggen. Je zult niet altijd begrijpen waarom mensen wegvallen, maar vertrouw op de reis. Vertrouw erop dat alles wat je leert tijdens je Spirituele Groei je dichter bij je Authentieke Zelf brengt.

In het begin kun je je overspoeld voelen, want het voelt alsof alles in je leven aan het wegvallen is. Niets voelt vertrouwt en je hebt geen idee wie je kunt vertrouwen. Kun je wel jezelf zijn bij anderen en nog een gekkere gedachte: kun je jezelf zijn om jezelf heen. Je weet niet meer wie je bent en wat je gelukkig maakt. Elke keer als je denkt dat je geluk hebt gevonden gebeurt er weer iets anders in je leven wat je op een dwaalspoor zet.

Weet dat met elke stap je steeds meer bij elkaar komt. Zonder dat je er druk op hoeft uit te oefenen, want het Universum weet dat je gelukkig wil zijn. Het is het doel van het Universum om je gelukkig te maken. Want, bij Wet, is het zo dat als jij je focus legt op geluk het Universum dit alleen maar zal bevestigen. Alleen maar meer geluk kan sturen.

Het enige wat je echt moet leren is hoe Manifesteren werkt. Hoe vraag je het Universum om wat je wilt. Wat betekent dit? Hoe kan het zijn dat anderen wel krijgen waar ze naar verlangen, maar het lukt jou niet. Op deze vragen kun je antwoord krijgen en het is niet zo dat het anderen meer gegund wordt en dat jij niet mag vragen. Het komt allemaal samen en dit is het antwoord: leer jezelf in verbinding brengen en laat je meenemen op reis. Laat je meenemen door het Universum. Lees er hier meer over hoe je dit doet.

Jij hoeft niet na te denken over de stappen die je moet nemen en welke stappen dan de beste zijn. Dit is de taak van het Universum. Jij moet de focus leggen op verbinding maken en gelukkig zijn. En elke keer dat je merkt dat je niet gelukkig bent vraag jezelf dan af: ben ik in verbinding? Is het antwoord NEE, ben je niet in verbinding, dan weet je dat je hiermee aan de slag kunt. Hoe weet je of je wel of niet in verbinding bent. Dat weet je snel genoeg. In verbinding kun je er niet omheen hoe dit voelt. You've got this. 

Wat is de volgende stap?

Laat een reactie achter. Wat betekent deze informatie voor jou. Heb je moeite om jezelf te zijn bij je huidige omgeving? Accepteren je familie en vrienden wie je bent of moet je je aanpassen? Heb je het gevoel dat je dit kunt volhouden?

Ik wil je uitnodigen om een persoonlijke boodschap van het Universum aan te vragen via een SnailMail. Hierin schrijf ik persoonlijk voor jou een boodschap vanuit je Lichtteam of van je Engelen. Lees meer over de SnailMail en vraag haar direct aan via hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.