Leven in overvloed

Stop met vechten tegen je levensdoel en laat haar toe.

Rust, liefde en flow. Dat zijn de woorden die je omschrijven, maar de realiteit toont zich niet zo. Je bent al een tijd op zoek naar de juiste hulpstukken, zodat je je droomleven werkelijkheid kunt maken. Het enige probleem is dat je vastloopt in de HOE en WAT.

 

Wat je nodig hebt, is niet nog meer kennis of bevestiging over WAT je moet doen, maar iemand die je helpt ontdekken HOE je in beweging komt. Als je in staat bent om de kennis die binnenin je schuilt naar boven te krijgen, is er zoveel meer mogelijk, maar als je het gevoel hebt dat je niet weet WAT je moet doen dan brengt dit frustratie. 

 

Ik heb zoveel geld geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling tot ik ontdekte dat ik altijd investeerde in HETZELFDE. Elke keer weer op zoek naar de achterliggende gedachtes en de trauma's, maar nooit de ECHTE hulpmiddelen en sleutels krijgen. Nooit ECHT IN BEWEGING, maar altijd net in aanraking komen. Ik weet hoe frustrerend en pijnlijk het is, om elke keer met een sisser een traject, cursus of sessie af te sluiten met nog steeds het gevoel DAT JE GEEN IDEE HEBT WAT JE MOET DOEN. Dat is de reden waarom ik de SisterTribe heb opgezet (de online coaching community) waarin ik dagelijks de begeleiding geef aan tientallen vrouwen die allemaal hetzelfde willen: vanuit hun eigen gevoel en in vrijheid leven. 

 

Ik weet dat je geen begeleiding meer nodig hebt, want je hebt al geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Ook weet ik dat ik je niet meer hoef uit te leggen hoe je je doelen moet schrijven, maar wat ik ook weet, is dat je jezelf elke keer weer op de tweede plek zet. Dat je over je grenzen heen gaat, omdat je twijfelt aan je dromen of dat je hoopt dat er rust komt in je leven, zodat je ook kunt genieten. Ik ben ook zo vaak over mijn eigen grenzen heen gegaan, maar het heeft me nooit geluk en overvloed gebracht. Ik wil je laten weten dat het helemaal NIETS met JOU te maken heeft, maar dat je in "overload" zit. 

 

Tegenwoordig is er zoveel informatie over geluk, verbinding en authentieke zelf. "Ik help je echt jezelf worden", "ik laat je zien hoe het werkt", maar het is nog niemand gelukt om je ECHT te laten ERVAREN hoe het is om in verbinding te leven. Meid. Dit is de juiste deur. Niet alleen is het mijn expertise om in verbinding te staan met het Universum, ik channel ook dagelijks hun boodschappen voor andere én ik werk met energie.

 

Ik ga je leren hoe je voorbij dat pijnlijke patroon kunt die je elke keer weer terug roept. Als je het gevoel hebt dat je dezelfde rondjes blijft lopen dan, mijn liefste, lees zeker weten door!

Voor wie is het?

Voor de beginner die net begint met haar reis. 

 

Je leert je oude patronen herkennen en heelt jezelf van het verhaal dat je tegenhoudt. Hiermee ga je ontdekken wat je levensdoel is. 

Voor de ervaren kenner die al een tijdje bezig is.

 

Alle kennis die NU- binnenin je aanwezig is gaan gebruiken en voorbij het verhaal gaan. Niet meer stoppen, denken dat je iets fout doet, maar écht STAPPEN gaan nemen.


De enige manier om te leven in overvloed is door uitgelijnde stappen te nemen.

De enige manier om uitgelijnde stappen te leren nemen is met mij en mijn Lichtteam.

Vroeger vroeg ik mezelf constant af of geluk mogelijk was VOOR MIJ. Of het iets was wat ik tastbaar kon maken. Een moment waar ik geen zorgen had in het leven. Wat ik altijd heb willen doen, is inspireren, reizen en ontdekken, maar ik geloofde niet dat het mogelijk was. Ik liet mezelf ompraten dat het niet mogelijk was.

 

Dit is waar mijn verlangens botste met angst tot ik voorbij mijn eigen patronen ging. Ik ontdekte dat de reden die ik mezelf altijd gaf om iets NIET te doen niets te maken had met wat ik WEL kon. Maar als ik meer kon dan ik dacht waarom deed ik het dan niet? Ergens onderweg naar presente tijd heb je patronen overgenomen die je nu laten hunkeren naar goedkeuring, bevestiging of liefde. Geluk en rust spelen een grote rol in je leven, omdat dit je angst prikkelt. Je kijkt naar anderen en ziet ze lachen, goede relaties hebben én ze leven overvloedig. Hun leven lijkt perfect en dat wil je ook. Gewoon "zijn." Ik was ook altijd op zoek naar de weg uit. Ik hoopte als ik meer zou krijgen dat ik ook gelukkig-er zou zijn. Ik hoopte als ik rust zou vinden alles op haar plekje zou vallen. Wat het me heeft gebracht waren schulden, meer angst en uiteindelijk burn-outs.

 

Waarom nemen we beslissingen vanuit angst? Omdat je ergens onderweg hebt geleerd dat je eerst voor anderen moet zorgen en dan pas VOOR JEZELF. Je hoopt geluk te kunnen afkopen (en rust), dus wordt je constant geprikkeld. Anderen van service zijn zonder er iets voor terug te krijgen is niet de sleutel tot geluk. JIJ bent de sleutel tot geluk en je moet haar naar voren halen. 

 

Mijn confrontatie met diepe schulden was nodig om te realiseren dat ik geluk moest vinden binnenin mezelf. Op mijn allerlaagste punt was er nog maar een weg uit en dat was met healing. Ik moest in verbinding komen met mijn échte ik. Mijn eigen volle potentie. Toen besloot ik mijn angsten te confronteren en de reis aan te gaan. Mijn Lichtteam te omarmen, maar ook mijn gaves. Ik leef vanuit gevoel en kan loslaten met het vertrouwen dat het Universum voor me zorgt. Ik nodig je uit om ook je angsten te confronteren SAMEN met mij. Ik weet hoe het is om verkrampt te zijn in angst en ik kan je vertellen aan "de andere kant" zul je niet alleen gelukkiger zijn, maar ook vrijer.

      

Je kunt ook leven in overvloed. Ik kan je helpen dit resultaat te bereiken.

Wat vertel je jezelf? 

- Dat anderen voor gaan. 

- Dat je hard moet werken of pijn moet ervaren. 

- Je doet er niet aan toe.

 

Dit zorgt ervoor dat je:

- Verward bent over wat nu belangrijker is.

- Elke keer weer terugvalt in hetzelfde verhaal.

- Je het gevoel hebt dat je nog meer moet leren. 

- Jeugdangst komt elke keer weer naar boven.

 

Maar...

 

Het ultieme doel in het leven, is leven in vrijheid. Overvloed ervaren is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. En dat is waar alles op haar plekje valt. Geen zorgen en alleen maar je dromen toelaten, is voor mij pas écht leven overvloed. Voor jou ook? Als je in verbinding bent met overvloed en leeft vanuit je volle potentie zijn er geen grenzen meer. Hier ervaar je rust en liefde. 

Dat wat ik je leer heeft niet alleen voor mij gewerkt, maar ook voor anderen.


In deze transformerende reis ga je door verouderde patronen en wordt je begeleidt om te leren luisteren naar je intuïtie. Hierin ontdek je samen met mijn Lichtteam wat uitgelijnde stappen zijn.  

 

Je ziet in welk verouderd verhaal je vastzit en ik help je hier voorbij. Je wordt geheeld van blokkades en ervaart de energie van rust en verbinding. Elke dag ben je al in verbinding met overvloed, maar door je angst hou je het tegen. Je volle potentie mag naar voren komen. Je weet dat je meer kunt dan dat je nu doet.  

De twijfels.

Je denkt dat je altijd vast zult lopen, want je hebt het immers al zo vaak geprobeerd. Je voelt je overspoeld zonder weg uit. Dit geeft je het gevoel dat er geen grip is op jouw specifieke situatie.

 

Ik leer je voorbij de controle te gaan en te ontdekken WAT het is dat je elke keer weer terug brengt bij AF. Je kunt hier voorbij als je langs de leugens gaat die je jezelf verteld!

Als je hard genoeg werkt dan komen je dromen uit, maar waarom ben je zo moe? Je twijfelt of geluk ook voor jou is weggelegd, want je werkt en werkt en geeft en geeft, maar niets.

 

Ik leer je om te bewegen vanuit verbinding en je droom om in vrijheid te leven in het écht te krijgen. Dit kan door bewuste stappen te nemen uit het verhaal.

Het gaat anderen zo makkelijk af en het lijkt wel alsof je elke keer weer vanaf nul moet beginnen. Je twijfelt hierdoor aan jezelf, want je angst is dat je achterblijft. Alleen. 

 

We gaan je laten ZIEN dat je het kan. Niet alleen ervaren, voelen en mediteren, maar ook écht bewegen! Houdt in gedachte dat HARD WERKEN voor niemand is weggelegd.


Als je geheeld was van je angsten zou je Nieuwe Ik dan investeren in diepere verbinding met de energie van overvloed? Je weet dat je veel meer in je hebt dan je laat zien.

Oh ik word er zo gelukkig van om hierover te praten (it shows right ;))

Het "leven in overvloed" traject is uniek in haar eigen vorm. Niet weer leren, maar ook bewegen en dat is waar we het verschil gaan maken. Een van de grooste redenen dat ik mijn doelen werkelijkheid zie worden is, omdat ik altijd de stappen neem die ze mogelijk maken. Over de jaren heen heb ik de stappen leren verfijnen door ze met uitlijning te nemen (vanuit verbinding). 

 

Dit traject, is voor de vrouw die een diepere samenwerking aan willen gaan met het Universum. Je wil de bevestiging niet meer van buiten krijgen, maar je wil leren leven vanuit jezelf. Je wil NU je dromen werkelijkheid gaan maken en dus uitgelijnde stappen gaan nemen om dit werkelijkheid te maken. Niet meer leren of op zoek naar antwoorden. Het is tijd voor beweging. Je denkt dat dit niet mogelijk is voor jou, omdat je meer moet leren of dat je nog meer te helen hebt, maar dit is juist de fout die je tegenhoudt om in overvloed te leven. 

 

Wanneer je in overvloed leeft, ben je in staat om beslissingen te nemen in je hoogste goed. 
Wanneer je voorbij angst gaat begin je met je leven structuur te geven. Het doel is duidelijk. 

Als je gebruik maakt van de Spirituele Hulpstukken kun je loslaten en vrij zijn van zorgen. 

Ik heb 6 jaar besteed aan het leren wat mijn patronen zijn, alle lagen gepeld, zo vaak in weerstand gestaan, mezelf wijsgemaakt dat het niet voor mij is weggelegd, getwijfeld aan mezelf, gehuild, gerent, weer gehuild en het frustratie gevoel (don't get me started!). Het laatste wat ik wil, is dat je blijft vastzitten op net de laatste mijl voor het bereiken van je doel. 

 

Het is écht mijn kracht om je de verkorte en efficiëntere manier te leren om voorbij je angsten, patronen en trauma te gaan. Niet meer "daar" dwalen, maar terug naar het NU. En het is duidelijk... als ik het kan dan kun jij het ook!

Nu besef ik meer dan ooit dat je elke dag weer moet blijven opdagen. Dat dit net het ingrediënt is dat ik soms mis. Ik kan er heel hard voor gaan, in flow zitten en dan het even niet meer voelen en beginnen te twijfelen aan alles. Op dat moment moet je overschakelen naar je mindset die je zegt 'blijven stappen'. Elke dag weer. Blijven opdagen. Dat gevoel voelen gekoppeld aan besef, vind ik nu heel mooi na het traject. Door zelftwijfel heen gaan. @aSister

 

------------------------------- 

Het is fijn om handvatten te hebben, een community met gelijkgestemde voelt als een warm bad. @aSister


Welke leugens heb je jezelf al deze tijd verteld?

Laat je niet meer leiden door de trauma, maar laat haar los.

Laat je niet meer tegenhouden door het verhaal.


Laat los. Vertrouw. Geniet van wat is, zonder angst.

Momentum opbouwen en vasthouden.

Het oude verhaal vervalt, want nu ineens is écht alles mogelijk!


Niet dwalen, maar direct weten wat je moet doen om te kunnen leven in overvloed.

Liefde voelen voor jezelf en voor je dromen gaat de verandering zijn.

Voorbij het "woo woo", maar met duidelijkheid verbinding maken.


Mijn team van Lichtwezen die spreken van overvloed en in verbinding zijn.

Nooit meer alleen of onbegrepen, maar samen met je Sisters in overvloed stromen.

Alle kennis die ik in me heb, zal ik langzaam over je heen gieten.Schrijf je hier in en kies voor jezelf.

Het verhaal dat je jezelf vertelt.

Je denkt zeker dat geluk niet voor jou is weggelegd? Maar in overvloed is er genoeg voor iedereen en dus ook voor jou.

 

Je denkt dat er geen grip te krijgen is op jouw specifieke situatie? Het is voor IEDEREEN mogelijk om verbinding te maken met overvloed.

 

Je bent bang dat je nooit succesvol, mooi of ervaren zult zijn? Dat is het verhaal die je NU jezelf verteld, maar niet meer na het traject.

 

Je hebt het gevoel dat proberen niet de moeite waard is? Maar waarom nu opgeven als je zo dicht bij bent?

 

Je hebt het in het verleden al zo vaak alleen gedaan, waarom heb je nu hulp nodig? Het is tijd dat je in beweging komt niet meer op zoek naar oplossingen. 

 

Je durft niet meer voor jezelf te kiezen, want je bent moe en het ENIGE wat je wil is rust, liefde en een KNUFFEL! Dit is precies wat je krijgt in de warme community de SisterTribe die bij het traject komt.

 

Je wil geen sisser meer ervaren waardoor je weer gaat vastzitten. Dat gebeurt ook niet in mijn traject, want niet alleen krijg je zes weken uitgelijnde stappen om te LEREN hoe je kunt samenwerken met je gevoel, maar je blijft ook in de SisterTribe. Hierin host ik maandelijkse coachingcalls en healingsessies.

 

Je hebt geen idee wat je nodig hebt en weet niet zeker of je DIT nodig hebt. Wat ik je kan aangeven is als je NIETS doet je ook niets krijgt. Elke keer hetzelfde verhaal. Rond en rond. Niet als je met mij samenwerkt. Ik zie, heel en geef je de deftige schop onder de kont die je nodig hebt om door te zetten. Tot je doelen zich beginnen te vormen en verder!

Praktische vragen

Wat gebeurt er als ik me aanmeldt?
Je wordt direct toegevoegd in de SisterTribe waarin je zusters op je wachten. Vervolgens kun je op het platform de lessen bekijken en duiken in de meditaties, BONUS lessen en clips van wijsheid.

 

Hoe weet ik het voor mij is weggelegd?
Luister naar je gevoel. Heb je het gevoel dat je graag wil meedoen en zegt "het stemmetje" niet doen? Dan sta je in de weerstand en wil ik je aanraden een intakegesprek te boeken.

 

Wat kost het traject?

Het traject kost eenmalig € 550 incl. BTW. Elke nieuwe ronde dat het traject opnieuw wordt aangeboden kun je meedoen en hoef je jezelf niet opnieuw aan te melden. Het maakt niet uit hoeveel BONUS materiaal eruit gaat. 

 

En wat gebeurt er als de zes weken voorbij zijn?

Dan duiken we in de integratieperiode waarin je de lessen die je hebt geleerd gaat implementeren "in het echte leven." Enig verschil, is dat je dit keer met duidelijkheid en de steun van je zusters gaat bewegen. Elke keer als je twijfel of angst voelt kom je terug naar de SisterTribe en breng je jezelf weer terug in verbinding.

 

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

Als je het zat bent om vast te zitten. PUNT.

 

Moet ik heel Spiri Wiri zijn om mee te doen?

Nee! Helemaal niet! Iedereen is "zichzelf" en zo ook jij. Ik ben echt heel zuinig op mijn SisterTribe en we hebben richtlijnen waar IEDEREEN zich aanhoudt. Denk hierbij aan richtlijnen om duidelijke vragen te kunnen stellen, anderen te helpen, maar ook een "no drama lama zone". 

 

Wat als ik het niet zeker weet of ik dit nodig heb?

Boek een intakegesprek! Gezellig samen een kopje thee drinken. Daar maak je mij al heel gelukkig mee :). Boek haar hier.

 

Ik twijfel of dit wel de juiste tijd is voor mij om stappen te gaan nemen.

Het is nooit de juiste tijd, maar wel de juiste timing. De vraag is of je er klaar voor bent!

 

Ik wil graag meedoen, maar twijfel ik het kan betalen.

No problem girl! I've got you! Je kunt je inschrijving ook betalen in twee of vier delen. Als je écht vastzit boek dan een intakegesprek en dan bespreken we verdere mogelijkheden. IEDEREEN moet mee kunnen doen ALS ZE ECHT WILLEN. Dat is mijn filosofie. Zónder schuldgevoel. Boek hier een intake gesprek als je het nodig hebt! Deze is gratis.

 

Wat is je ervaring met groepen leiden?

Ask me anything! Groepen, een op een of energetisch. Het maakt me niet uit wat je voor me neerzet. Het Universum communiceert toch wel en IEDEREEN die me kent weet dit. Dat maakt het juist zo leuk om samen met mij te werken.

 

Als het traject is afgelopen, wat dan?

Dan gaan we maandelijks bij elkaar komen voor een coaching sessie. Deze vindt plaats in de SisterTribe. 

 

Zoek je nog steeds meer motivatie? BOEK EEN INTAKEGESPREK! :) Stap over de drempel. Er gaat niets kapot als we elkaar samen spreken. 

Dit is het verhaal van de Sisters die NU op je wachten. 

Ik heb me toegevoegd aan het traject, omdat ik op een punt in mijn leven ben waarop ik voel dat ik uit verbinding ben. Druk bezig met stappen zetten, maar tegelijk het gevoel hebbende dat ik steeds in rondjes achter mezelf aanloop. Met Elise weet ik dat ik in een mum van tijd weer in verbinding ben en ik voel aan alles dat dit traject de deur naar mijn tuin weer wagenwijd openzet. Maskers af en volledig mijn authentieke zelf zijn @marloes

 

Ik liep constant tegen blokkades aan en frustreerde me enorm over de situatie waar ik in zat. Ik was boos op alles en iedereen en gaf iedereen de schuld van mijn situatie. Ik heb nu weer het stuur in handen en voel weer dat ik de juiste kant op ga. @aSister

 

Toen ik Elise voor het eerst hoorde praten over het traject, wist ik direct dat ik erbij wilde zijn. Ik was gelijk enthousiast en voelde de energie stromen, alsof ik hier op aan het wachten was. De onderwerpen zijn herkenbaar en ik wilde daar verder in groeien.

Ik voelde het gewoon in mijn lichaam. En toen kwam de twijfel, of deze community wel iets voor mij zou zijn. Het is de investering waard en sinds ik heb besloten om mee te doen met het traject, heb ik alleen maar opgeruimd en schoon gemaakt. Alsof ik letterlijk ruimte aan het maken was voor het traject. Ik voelde heel veel rust en enthousiasme!! @rika

 

Ik was mijn doel uit het oog verloren, waardoor ik niet meer wist, waar ik naar toe aan het werken was. Daardoor was ik het overzicht kwijt en iedere keer als ik dan een stap wilde zetten begon ik aan mezelf te twijfelen. Dus iedere keer als ik in beweging wilde komen ging ik stil staan. Ik kon de focus niet vasthouden. Elke keer als ik vast kwam te zitten deed ik een stap terug om weer in verbinding te komen. Door het traject is de energie weer gaan stromen. Het heeft me rust, overzicht en vertrouwen gegeven. Ik heb nu weer voor mezelf helder waar ik naar toe aan het werken ben en kan de verbinding en het overzicht beter vasthouden. @aSister

 

Omdat ik geen mensen in mijn omgeving had, waar ik mee kon praten op dit “niveau” voelde ik me soms verloren. Ik was anders, ik dacht anders. Ik wist niet wat ik ermee moest. Nu heb ik een fijne groep, waar we elkaar vertrouwen en onze mooie resultaten kunnen delen. Ik liep vooral telkens tegen mijn weerstand aan dat heb ik nu leren herkennen en daar heb ik uitgelijnde stappen voor. Dit zorgt voor een houvast. Elke keer weer komen opdagen voor jezelf is soms moeilijk, maar het is de moeite waard. Ik geniet echt meer van de kleine dingen, ik kan nu echt weer genieten van een zonsondergang, blaadjes die weer aan de bomen komen etc. Doordat de lessen op een platform staan, kun je ze altijd weer erbij pakken als je ze nodig hebt. Dit doe ik dan ook regelmatig om de rust terug te vinden als ik het even niet meer weet. Ook de groep is daar heel fijn bij! @aSister