Boodschappen uit verbinding ontvangen

Ben je benieuwd welke boodschappen het Universum voor je heeft klaarstaan? Zijn er vragen die je wilt stellen aan je eigen Lichtteam? Dit is mogelijk en ik kan het kanaal voor je zijn.

Ik ben inmiddels voor honderden vrouwen en mannen een kanaal geweest voor informatie vanuit het Universum. Het doel van elke sessie is om jou de hulpstukken te geven die je nodig hebt om een leven vol succes, rijkdom en geluk op te bouwen. 

Het is heel "normaal" om vast te lopen in wat jij denkt
dat het Universum zegt of wat er echt gezegd wordt.

Bij dit stukje kom ik helpen! Mijn expertise ligt namelijk in het vertalen van energie (informatie). Het maakt niet uit wat ze op ons afgooien, de informatie is vertaalbaar en ik geniet van de puzzelstukken in elkaar zetten. 

Wat gaan we doen?
- Tijdens je sessie bespreken we wat je Lichtteam wilt doorgeven.
Je Lichtteam zijn de gidsen die om je heen aanwezig zijn tijdens je Spirituele Groei. Deze gidsen wisselen, maar er is altijd een vaste gids die je begeleidt. De gidsen bepalen welk onderwerp van toepassing is op dit moment. Dit verloopt altijd met wat je zelf in gedachten had waar je tegenaan loopt momenteel.
- Nadat de boodschappen zijn doorgekomen bespreken we samen je P.v.A..
We maken samen een duidelijk Plan van Aanpak waar je mee aan de slag kunt. Ik geef je uitgelijnde stappen die haalbaar zijn en in de praktijk te gebruiken. 
- Er is na de channeling altijd tijd voor vragen!
Zorg dat je ze opschrijft, want tijdens de sessie komt er zoveel door dat de meeste dit stukje voorbij zich laten gaan. 

Hoe werkt het?
- Onze sessie is online en duurt 60 minuten.
Er is geen uitlooptijd. Binnen 60 minuten krijg je de kans om boodschappen te ontvangen van je Lichtteam, je energie gelezen te krijgen (waar loop je momenteel vast), vragen te stellen en een Plan van Aanpak te krijgen. Dit is ruim! Na 60 minuten, in mijn ervaring, is degene die de informatie ontvangt ook echt op. 
- De sessie wordt niet opgenomen, maar mijn advies is om pen en papier mee te nemen.
Je wilt alles kunnen bewaren! Later zie je hoe alles bij elkaar komt.
- Van tevoren krijg je een link waarop je kunt klikken en we elkaar ontmoeten.
Wees op tijd, want je Lichtteam is al ruim voor de tijd aanwezig en wanneer we beginnen stuiter ik zelf ook al! :)

En erna?
- Na je sessie kun je binnen 24 uur nog vragen stellen.
Weet dat je geen inhoudelijke vragen meer kunt stellen. Binnen 24 uur kun je vragen stellen over je Plan van Aanpak mocht er iets niet duidelijk zin. En dat is heel normaal!

1 op 1

€ 98,00

1 op 1

€ 98,00

Ik vertaal de boodschappen van je eigen gidsen, Engelen, Wezens, geliefdes en meer; allen om je op weg te helpen een leven in rijkdom, geluk en voorspoed op te bouwen.

Het doel van een sessie is om duidelijkheid te geven en met duidelijkheid bedoel ik: de stappen om je visie werkelijkheid te maken. Ook als je die niet helder hebt.