Boodschappen uit verbinding ontvangen

Ben je benieuwd welke boodschappen het Universum voor je heeft klaarstaan? Zijn er vragen die je wilt stellen aan je eigen Lichtteam? Dit is mogelijk en ik kan het kanaal voor je zijn.

Ik ben inmiddels voor honderden vrouwen en mannen een kanaal geweest voor informatie vanuit het Universum. Het doel van elke sessie is om jou de hulpstukken te geven die je nodig hebt om een leven vol succes, rijkdom en geluk op te bouwen. 

Het is heel "normaal" om vast te lopen in wat jij denkt
dat het Universum zegt of wat er echt gezegd wordt.

Bij dit stukje kom ik helpen! Mijn expertise ligt namelijk in het vertalen van energie (informatie). Het maakt niet uit wat ze op ons afgooien, de informatie is vertaalbaar en ik geniet van de puzzelstukken in elkaar zetten. 

Wat gaan we doen?
- Ik open mezelf als kanaal en geef je de boodschappen door vanuit je Lichtteam.
Je Lichtteam zijn de gidsen die om je heen aanwezig zijn tijdens je Spirituele Groei. Deze gidsen wisselen, maar er is altijd een vaste gids die je begeleidt. De gidsen bepalen welk onderwerp van toepassing is op dit moment. Dit verloopt altijd met wat je zelf in gedachten had waar je tegenaan loopt momenteel.
- Nadat de boodschappen zijn doorgekomen geef ik je 3 uitgelijnde stappen waar je mee aan de slag kunt. 
Dit zijn actie stappen die je neemt om je richting je doel te krijgen of uit je huidige situatie.

Hoe werkt het?
- Je ontvangt je lezing binnen 48uur.
Ik neem een audio op waarin ik de boodschappen doorgeef. Je kunt de audio downloaden en bewaren. 

En erna?
- Na je sessie kun je binnen 24 uur nog vragen stellen.
Weet dat je geen inhoudelijke vragen meer kunt stellen. Binnen 24 uur kun je vragen stellen over je uitgelijnde stappen mocht er iets niet duidelijk zin. En dat is heel normaal!

Lezing

€ 35,00

Lezing

€ 35,00

In de audio-opname geef ik de boodschappen door vanuit je eigen groep gidsen, Engelen en geliefdes.

Je krijgt ook duidelijke uitgelijnde stappen die je neemt om je doel te behalen. Zie dit als de juiste manifestatie-stappen.