· 

de Waarheid achter de Wet van Aantrekking

Wat wilt de Wet jou vertellen?

 

De Wet van Aantrekking, is een van de leukste Spirituele Wetten om mee samen te werken en word ook het meeste besproken.

 

Hoewel er meerdere wetten zijn waar je in kunt duiken, bespreken we in deze video de Wet van Aantrekking. Vooral het stukje verwarring die vaak voorkomt.

 

De Wet van Aantrekking is een magneet die je helpt om je doelen te manifesteren, alleen waar de verwarring ontstaat, is dat de Wet van Aantrekking alles naar je toe trekt.

 

En dus niet perse bezig is met wat jij wilt manifesteren. Het is de manifestatie. Alles gebeurt dus automatisch. Je kunt hier ook in schakelen door bewuster ermee te spelen.  

 

Leer samenwerken met de Wet van Aantrekking.

Dit is wat we samen gaan bespreken:

- Hoe de Wet van Aantrekking wél werkt.

- Waarheid achter zoveel meer dan alleen de Wet.

- Schoenen.

 

Wil je ook bewuster gaan samenwerken met de Wet van Aantrekking? Dit is een leuke oefening waar je mee kunt spelen:
Je kunt in je dagboek schrijven of een apart schriftje ervoor gebruiken. Op deze manier kun je ze elke keer nalezen en dus je groei meten. 

 

Als je bewuster wilt samenwerken met de Wet van Aantrekking dan is de intentie achter de manifestatie ontzettend belangrijk. Waarom wil je de dingen die je wilt?

 

De volgende stap is dat je je bewust bent van hoe je je voelt. Voelt het alsof het mogelijk is voor jou om je doelen te manifesteren? Twijfel je aan jezelf? Voel je angst?

 

Hierna ga je overgave in en dus vertrouwen dat dat wat je wilt mogelijk is. Onthoudt dat de Wet van Aantrekking niet werkt met woorden, maar altijd met gevoel. Hoe voel je je is dus de hoofdvraag!

Je kunt spelen met de volgende vragen:
- Als ik aan mijn doelen denk dan voel ik me ....
- Wanneer ik mijn doelen zie manifesteren voel ik me...

- Het meeste twijfel ik aan mezelf wanneer ik...

 

Deel in de comments hieronder welk inzicht je hebt gekregen of wat je opvalt wanneer het komt tot je verhaal. Ik zou het super tof vinden om met je mee te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0