Manifesteer je Droomleven programma.

Ga voorbij de weerstand en open de deur naar je dromen. 

De Manifesteer je Droomleven cursus helpt vrouwen duidelijk te krijgen hoe ze de basis leggen om vanuit verbinding, met zichzelf en het Universum, hun doelen kunnen manifesteren.

Mijn droomleven heb ik gemanifesteerd.

Ja, maar HOE begin je dan met je doelen bereiken? Dat was DE vraag die me 's nachts wakker hield. Iedereen had het maar over Manifesteren en de Wet van Aantrekking. Ik werd er super zenuwachtig van, want ik kreeg geen resultaten. Tot ik leerde mezelf in verbinding te brengen, te luisteren naar mijn eigen gevoel, mijn perspectief te vergroten en bewegen met uitgelijnde stappen. 

 

* Haal de druk van jezelf door te leren om bewuste stappen te nemen.

* Door samen de juiste stappen te nemen, gaan wij voorbij de twijfel en angst of het wel mogelijk is. 

Waarom nu inspringen?

Weer op hetzelfde punt na de zoveelste motivatie video, brief of boek? Lukt het je niet om op de juiste manier te bewegen? Je verliest energie, maakt je vaak zorgen en twijfelt of het voor jou óók mogelijk is. Tot je ontdekt wat je tegenhoudt om je doelen te manifesteren, zal jij je doelen geen realiteit zien worden.

 

Daar ga ik je mee helpen om verandering in te brengen. Door je de basis uit te leggen van Manifesteren, je doelen duidelijk krijgen én welke stappen er volgen wordt jij ook een Bewuste Manifesta. 

Wat ga je leren in het manifesteer je droomleven programma?

Wanneer je je inschrijft investeer je eenmalig in je persoonlijke ontwikkeling en het leren van de basis principes van Manifesteren.

 

Je leert in 6 lessen alle kanten van Spiritualiteit en Manifesteren kennen. 
Les 1. Terug naar de basis.

In deze les leer ik je hoe je uit de chaos stapt. Heb je wel eens het gevoel dat je geen controle hebt over je leven en dat alles langs je gaat? Ik leer je hierin schakelen en hoe je jezelf weer terugbrengt in verbinding. Dit is de fundering van Manifesteren.

 

Les 2. Het Oude verhaal ontdekken.

Waarom als het goed gaat stap je terug en laat je de chaos weer toe? Niet omdat je niet weet wat je moet doen, maar omdat je vastloopt in je Oude verhaal. In deze les help ik je je Oude verhaal leren ontdekken. Op deze manier loop je misschien nog wel vast, maar weet je hoe je er doorheen prikt.

 

Les 3. Manifestatie Proces.

Ik leer je in deze les wat het Manifestatie Proces is. Elke keer weer zul je je doelen gaan Manifesteren, omdat het Manifestatie Proces een wiel is die niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Nu weet je wát je moet doen om je doelen te bereiken.

 

Les 4. Tekens van het Universum.

Ooit wel eens het gevoel dat het Universum met je wil communiceren? Dat gevoel klopt! Het Universum communiceert dagelijks met je en het gaat verder dan dubbele nummers en veertjes. In deze les leer ik je de boodschappen om je heen te vertalen.

 

Les 5. De sleur.

Niet de favoriete, maar wel belangrijk om te bespreken. Want als alles goed gaat is het eerste wat je doet terug gaan naar het bekende. Hierin help ik je identificeren waarom het ineens mis gaat in je leven, zodat je voor eens een keer over de drempel heen kunt van verandering.

 

Les 6. Overgave & Overvloed.

Hoe mooi zou het zijn als jij alleen maar hoeft te focussen op wat je wilt en dat het Universum alles voor je regelt. Dat is wat ik je ga leren in deze les. Ik leer je schakelen van controle en perfectionisme naar overgave en overvloed. Weten dat het goed komt is zo anders dan hopen.

 

BONUS

** Cursus :
Met de Orakel t.w.v. €557 gratis.
Navigeren tijdens Manifesteren t.w.v. €987 gratis.

** Studiekamer :
Vol met video's, audio's en meer waar je in kunt duiken. Je duikt hier in het archief en verschillende workshops. Content ter waarde van €1032 gratis.

 

** Dagelijkse motivatie:
Super leuke achtergrondjes voor op je mobiel gratis.
** Meditatie kamer:
Download een meditatie en ga op healingsreis. Je eigen energiewerk in motie zetten gratis

 

** Community:
Een online plek waar je je verhaal kunt delen en ondersteuning kunt krijgen gratis.

Investering.

Manifesteer je Droomleven.

Direct toegang.

MjD Elise Severino

€ 381,22

Welke gedachtes gaan er in je om?

 

Je denkt dat je geen tijd hebt voor een programma.

Geloof mij, er is geen perfecte tijd om ergens aan te beginnen. Er is altijd wel een reden waarom het níét kan. 

 

Het voelt alsof je er niet klaar voor bent.

Meid, lieverd, mevrouw. De waarheid is dat je er nóóit klaar voor zult zijn! Dat is de bedoeling. Maar je voelt je zo, omdat je weet dat je nu in beweging moet komen. Dit noem ik weerstand. Weerstand staat in verbinding met "het verhaal". Deze bubbel gaan we trouwens doorbreken in les 2.

 

Je denkt dat het iedereen gaat lukken en dat je alleen achterblijft.
Yep, herkenbaar! Maar vertrouw mij, als ík mijn leven 360 graden kan draaien, dan kan jij DIT OOK!

 

Je verwachtingen naar jezelf liggen heel hoog en daarmee voel je veel angst voor falen.
Dit ga je loslaten, omdat ik je ga leren wáár dit vandaan komt. Voorbij het verhaal en ín je droomleven.

 

Je voelt je overspoeld door het idee dat je weer aan jezelf gaat werken. Weer iets fout.

Maar je gaat niet áán jezelf werken. Je gaat leren mét jezelf te werken (en het Universum).

 

Je bent bang dat je niet genoeg geld zult hebben om mee te doen.

Geld is een illusie waarin je vast blijft zitten als je geen sprong waagt. Net zoals je dromen die je blijft wegduwen omdat jij jezelf tegenhoudt. Kun je het niet in een keer betalen? Ik heb ook termijnen. Ik herken je angst!

 

Elke keer als je aan jezelf werkt komt er niets van terecht. Waarom nu wel?
Omdat ik je ondersteun terwijl jij zoekt en vindt. En ik laat niet los. Trust me! Maar ik ga je ook niet dragen. Dat is de fout die anderen leiders maken. Ik geef je de hulpstukken en ondersteun je terwijl jij alles eigen maakt. 


Wat gebeurt er als ik mij aanmeld?
Je krijgt toegang tot het platform waar je in de introductie en BONUS kunt duiken.