1 op 1 lange termijn.

Maak verbinding en bereik ongekende doelen.

Mijn Spirituele Groei voelde als het versje "footsteps in the sand". Altijd het gevoel dat ik er alleen voor stond,

terwijl het Universum er altijd voor me was om de weg te wijzen naar mijn Authentieke Zelf en Geluk.  

 

Ben je er klaar voor om los te laten wat je niet meer dient? Om voorbij je Oude Zelf te gaan en te ontdekken wat je Hogere Potentie is? Duik in Beginners Mindset en leer de basis van Zijn. Door hierop te focussen ben je in staat om je droomleven te laten ontstaan. De druk van prestatie valt weg en nu heb je voor het eerst in je leven het gevoel dat je in controle bent. 

Dit is hoe het werkt.

Niet doelloos bewegen, maar met uitgelijnde stappen ongekende doelen behalen. Mijn bewezen techniek, om verbinding te maken met het Universum, laat je zien hoe je een Nieuwe Wereld verwelkomt. Een wereld waarin je niet meer hoeft te duwen. Alles ontstaat wanneer je in verbinding leert staan en ik ga je laten zien hoe het werkt.

 

Emoties en gevoelens als depressie, onvoldaan in het leven (terwijl je alles hebt), richting kwijt in het leven of doelloosheid worden los gelaten, zodat de focus gaat naar je missie op Aarde voltooien. Ook als je geen idee hebt wat dat is, op dit moment. 

"Je zoekt naar antwoorden buiten jezelf,

maar kennis komt van binnen."

Ik kan je helpen inzien waar je jezelf elke keer terugtrekt, terwijl je juist naar voren moet stappen. Ik leer je het verschil zien tussen verlangen, wanhoop en daadkracht. Niet meer twijfelen aan jezelf, maar weten welke kant je op moet. Met zelfvertrouwen. Het lijkt makkelijk, maar toch loop je vast. Laten we daar verandering in brengen. Samen.


Meld je hieronder aan en stap de nieuwe wereld in.

- 10 Weken samenwerking. 

- 6 Online Sessies van 60 min. elk incl. audio-opname en verslag van je sessie per email.

 

- Chat en email-ondersteuning.

- Spirituele Groei versnellen met oefeningen.

- Incl. toegang tot de Leven vanuit Verbinding cursus. 
Indien al toegang dan kost het €1273,21.

1 op 1 lange termijn

1 op 1 lange termijn samenwerking

1 op 1 coaching Elise Severino

€ 1.414,24


.