Spiritueel coach; healer & vertaler van energie.

Samen met mijn Lichtteam help ik vrouwen door blokkades heen, hun doelen waarmaken en trauma's helen. Door het vertalen van energie, gebruik te maken van Spirituele Hulpstukken en vertrouwen op mijn eigen gevoel ben ik in staat om je op weg te helpen tijdens je reis hier op Aarde. 

Coaching samen met Elise Severino

In de Gouden Driehoek leer ik je drie mijlpalen die mij dagelijks in de energie van overvloed brengen. We bespreken de onderwerpen: overvloed, verbinding en communicatie met het Universum. Maandelijks ontvang je lessen waarin we dieper in gaan op de onderwerpen die je kunt beluisteren op elk moment via het platform. 

 

Ben je op zoek naar Spirituele verbinding met het Universum? Voeg je als Manifesta toe aan de Gouden Driehoek.


Manifesta, wanneer ik met je energie kan meekijken ben ik in staat om je overzicht te geven over je huidige situatie. Waarom ben je waar je bent en wat kun je eraan doen?! Mijn team van gidsen en Engelen noem ik "mijn Lichtteam". 

 

Zij omschrijven je energie, identificeren blokkades, angsten en twijfels. Deze omschrijving vertaal ik tijdens een coaching sessie. Onze energie- healing brengt je vervolgens volledig in verbinding met overvloed.


Zou je willen leren hoe je kunt leven vanuit je eigen gevoel, Manifesta? Je hebt alles in je wat je nodig hebt om stappen te kunnen nemen vanuit verbinding.

 

In het Leven in Overvloed traject leer ik je binnen zes weken bewegen en zo je dromen werkelijkheid te maken. De oplossing waar je naar op zoek bent ligt al binnenin jezelf en ik ga je laten zien hoe je hiermee in contact kunt komen.