Vanuit verbinding en ondersteuning.

Elise en haar Lichtteam lidmaatschap.

  

In het lidmaatschap schrijf ik de Energie Update draaiboek waarin je kunt lezen welke energie je omringd. Vanuit deze energie zie je welke uitgelijnde stappen je kunt nemen om je doelen te manifesteren.

 

Je leest in het draaiboek welke algemene uitgelijnde stappen je kunt nemen vanuit deze energie, zodat je niet meer twijfelt aan de stappen die je neemt.

Manifesteer je Droomleven programma.

  

Het Manifesteer je Droomleven groepcoaching programma helpt vrouwen duidelijk krijgen hoe ze vanuit verbinding met zichzelf en het Universum al hun doelen kunnen manifesteren.

 

Krijg tastbare Spirituele Hulpstukken uitgelegd op een aardse manier, zodat je er direct mee aan de slag kunt om je dromen te manifesteren. Met deze hulpstukken op zak kun je beginnen met uitgelijnde stappen te nemen richting je dromen werkelijkheid maken.

Coaching 1 op 1.

 

Terug in verbinding en vanuit verbinding uitgelijnde stappen nemen. Geen zin meer om te ontdekken HOE het werkt, maar gewoon aan de slag? Je wil verandering zien en wil niet meer vastlopen. Je wil de juiste beslissingen gaan nemen.

 

Genoeg pogingen gedaan om te ontdekken WAT je moet doen? Nu, is het tijd dat je je doelen gaat manifesteren. Met uitgelijnde stappen aan de slag en hiermee de verandering zijn waar je al deze tijd naar hebt gehunkerd.

 

Begin met doelen manifesteren, je leven om te schakelen en ervaar overvloed. Alles is in handbereik.