· 

Jezelf verwennen met geld

Werken aan een geld doel is alleen leuk als je resultaten ziet, maar soms zijn er niet gelijk resultaten omdat er ontzettend veel energie in motie gezet moet worden. Zie eens voor je hoeveel energie je bij elkaar moet krijgen om naar een groter geld doel te kunnen werken. Alles moet letterlijk aan de kant en het kan soms als onmogelijk aanvoelen. Als er iets is wat ik heb geleerd wanneer het komt tot geld is dat alles mogelijk is, maar dat je het ook haalbaar moet maken. Toen ik werkte aan mijn eigen grote geld doel voelde het als forceren toen we het een stap verder wilde nemen. Wat je verliest is momentum. Belangrijk is dus dat je onthoudt dat je jezelf houdt aan het doel.

 

Hoe kun je nu het langste je focus vasthouden als je werkt naar een groter geld doel? Jezelf verwennen natuurlijk! Ik spreek vaak over hoe belangrijk het is om ook te durven stil staan. Lees daar hier meer over. Je geeft het Universum dan een kans om achter de schermen het een en ander af te krijgen of misschien zelfs jou in te halen. Het moment dat je meer leert te vertrouwen op het Universum geef je jezelf ook de kans om grotere geld doelen elke keer weer te halen. 

 

In deze video wil ik het met je hebben hoe je jezelf kunt verwennen en tegelijkertijd nieuwe doelen te behalen.

 

We bespreken:

- vrijheid die geld geeft.

- jezelf verwennen.

- hoe je kunt uitgeven en tegelijkertijd alles kunt bewaren.

 

 

Ik heb deze video opgenomen omdat ik tijdens het manifesteren van onze geld doel erachter kwam wat voor geld persoonlijkheid ik zelf had. Ik vind het heerlijk om te sparen, maar ben zelf ook een luxe dier. Dat betekent dat ik zo af en toe ook de resultaten wil zien van mijn harde werken. Zeker omdat ik zo hard moest werken om het geld te manifesteren (bekijk daar hier meer over) vond ik het ontzettend belangrijk. Je kunt zo hard werken als je wilt, maar als niets je motiveert kun je jezelf verliezen in de manifestatie.

 

Het mooiste van de les die ik net heb geleerd is hoe belangrijk het is om te voeden wat positief is in jezelf. Ik ben zelf een persoon die graag controle heeft over stukken en door de controle aan mezelf terug te geven en mezelf de kans te geven om te beslissen wat ik wilde voelde het zo goed. Ik vertelde mezelf dat ik iets wel of niet mocht en dat de beslissing bij mezelf lag. Dat kan betekenen dat je soms ook het gevoel van "controle" moet voeden op een positieve manier. Altijd op zoek gaan in jezelf wat je tegenhoud om naar de volgende level te gaan kan je helpen in een korte tijd zo snel mogelijk te manifesteren. Ontdek je eigen blokkades en ga er langs door ze op een positieve manier te voeden. Laten we erin duiken.

Laten we nu verder in gaan op het onderwerp! Laat me hieronder weten wat je doet om jezelf te verwennen, welke stappen je belangrijk vind wanneer het komt tot geld manifesteren en wat je tegenhoudt om grote stappen te maken. Wat je tegen kan houden is dat je niet goed begrijpt wat de verhouding is tussen geven en nemen. Gelukkig kunnen we daar nu samen induiken en de balans herstellen.

 

Laat me in de comments weten:

- of jij een persoon bent van controle.

- heb je het gevoel dat je controle hebt over geld?

- wat je zou willen wanneer het komt to geld gebruiken voor jezelf.

Reactie schrijven

Commentaren: 0