· 

In korte tijd veel geld manifesteren

Ik vind dat het belangrijk is dat we money mindset iets vaker gaan bespreken! De laatste weken ben ik er bewuster mee bezig geweest (sinds ik de auto wilde manifesteren) en ik heb een aantal technieken geleerd die ik met je wil delen. Gewoonweg een doel manifesteren is niet makkelijk als je geen lijn hebt om te volgen en die lijn ga ik je geven. Ik weet hoe frustrerend het is als je spullen stuk gaan, maar het is niet altijd een slecht teken als er iets kapot gaat of vermist raakt. Soms is het Universum er om je te vertellen dat er verandering op komst is en de vraag is op dat moment hoe je omgaat met verandering. Kruip je in de hoek en laat je weten dat je bent verslagen óf omarm je de verandering en besluit je een andere weg in te gaan. 

 

Sinds een aantal weken zijn mijn partner en ik bewust bezig met onze standaard omhoog te halen. Dat betekent dat je niet zomaar akkoord gaat met iets in je leven. Stel je voor dat je altijd ja zegt als iemand je een koffie aanbiedt, zou je dan ook durven zeggen "een cappuccino zou lekkerder zijn?" of blijf je beleefd de koffie aannemen die je zo smerig vind om te drinken? We hebben de uitdaging aanvaard die onze kant op is gekomen.

 

In deze video wil ik het met je hebben over hoe ik in 4 weken tijd € 1600 heb gemanifesteerd samen met mijn partner. Ik deel met je welke momenten ik het zwaarste vond, het makkelijkste en waar ik het meest heb geleerd.

 

We bespreken:

- het doel van geld.

- hoe je met de juiste money mindset manifesteert.

- je standaard verhogen.

 

De reden dat ik heb besloten om deze aflevering op te nemen is omdat het niet makkelijk was en ik je wil meegeven dat het er niet omgaat wat voor bedrag ik heb gemanifesteerd. Wat belangrijk is dat je de technieken gebruikt die ik de komende tijd met je ga delen. Het gaat niet altijd om wat ik nodig had of hoeveel ik nodig had en daar is, wanneer het komt tot geld, veel verwarring over. We willen wat anderen ook hebben, maar we moeten ons focussen op wat wij hebben en wat voor ons belangrijk is. Als ik mezelf had blijven overtuigen dat ik meer geld nodig had en niet had geluisterd naar mijn eigen gevoel had ik nu nog met lege handen gezeten. 

 

Het is soms moeilijk om te ontdekken waar je moet zijn en wat je precies nodig hebt, maar jezelf laten meeslepen in een verhaal is niet goed. Weet dat voor iedereen een geld doel even groot kan aanvoelen. Voor mij voelde een nieuwe auto manifesteren super spannend terwijl voor een ander het al op de rekening staat en ze het uitgeven van het geld juist heel eng vinden. Ook kun je het gevoel hebben dat je juist weg zakt in je financiële situatie en zou wat overzicht al een groot doel voor jou kunnen zijn. Ik heb deze aflevering opgenomen om je te laten zien dat alles mogelijk is en dat dus ook voor jou er verschillende oplossingen zijn. Ik hoop je ermee te inspireren!

Nu is het tijd dat we de video bespreekbaar gaan maken want vaak spreken we niet over onze geld doelen omdat we bang zijn dat ze niet mogelijk zijn. De grootste reden dat we onze geld doelen geen werkelijkheid zien worden is omdat we het gevoel hebben dat we om te veel vragen. De angst voor teleurstelling is enorm en de druk die we voelen kan ons tegenhouden om de volgende stap te nemen. 

 

Laat me in de comments weten:

- wat jouw geld doelen zijn.

- hoe je je voelt als je je doelen niet behaald.

- de angst die in je speelt als je het gevoel krijgt dat je doel niet haalbaar is.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Debby (woensdag, 08 april 2020 08:23)

  Ik heb verschillende doelen op financieel gebied. Op dit moment ben ik bezig met een aflossing, maar ik zou willen dat die in kortere periode afgehandeld zou zijn.
  Ik voel dat als dit stukje klaar is dat ik dan verder kan gaan en er veel meer perspectieven liggen.
  Dit financieel stuk is nl niet geheel mijn stuk, en terwijl ik mijn stuk zoals mijn geloof erin heb gegooid heeft dat niet alles opgelost. Ik denk ook niet dat het de bedoeling is geweest we moeten allemaal onze les hieruit halen ,en de reden dat ik het nooit heb opgegeven. Ik heb in die tussentijd veel mogelijkheden gezien om financieel iets te kunnen veranderen maar toch had ik het gevoel, nee dit stuk is niet voor mij. Daarbij moet ik zeggen dat ik bezig ben geweest met een stuk namelijk persoonlijke groei. Voor mij was het dat ik tegen mezelf zei Ed dit is jou stuk (financieel)daar moet je wat mee doen. Daar heeft hij ook in mijn leven op zijn manier oplossingen voor gezocht en daar uit is later veel stress uit ontstaan en o.a. persoonlijke problemen.
  Die zijn er nu nog en een stuk van mij zei altijd we zijn bij elkaar gekomen en daar moeten we wat mee.
  Maar mijn compleet verhaal is naast financiele doelen (wat ik dan nu zie dat dit niet meer zo groot is nadat er hard gewerkt is door middel van instanties)erg gecompliceerd is. Om mijn verhaal kort te houden. Ik wil mijn financiele situatie nu sneller afronden omdat ik gevoeld heb dat ik in een positieve flow zit die niet stopt. Maar ik merk dat er blokkades op de weg liggen die me tegen houden. Als ik daar aan wil werken met mijn partner Ed, komt het verkeerd aan en geeft dit problemen wat effect heeft op mijn vooruitgang en de weg die ik bewandel. Daarom zoek ik mijn weg en denk communiceren met het universum ja daar geloof ik in en toch denk ik dan waar ga ik aan voorbij?
  Voor nu even een story of my life.
  Groet Debby