• Spirituele Hulpstukken om je Spirituele Groei te versnellen
  • Je dromen waarmaken in samenwerking met het Universum

Next Level stappenplan

Vanuit verbinding je dromen werkelijkheid maken. 

Tijd om te leren Spirituele kennis in het dagelijks leven in te zetten en haalbare doelen te Manifesteren.

Je bent er klaar voor om de kennis van je Spirituele Ontwikkeling te gebruiken, maar hebt geen idee hoe alle puzzelstukjes bij elkaar passen. Op dit moment ben je niet meer op zoek naar wat er fout is, maar wil je weten wat je kunt doen om verandering te zien in je leven.

Dit is hoe ik je kan helpen. 
✨ Je vraagt je af hoe je in beweging komt en kennis kan inzetten in plaats van alleen maar leren.
✨ Ik kan je laten zien hoe je je Spirituele kennis, die op dit moment in je schuilt, kunt gebruiken; zodat je echt naar de Next Level gaat in je leven!  

Met het Next Level stappenplan krijg je duidelijk:
✨ Hoe het Universum werkt en hoe je de verlangens die hierin aanwezig zijn, kunt "aantrekken". Spirituele basiskennis vereist.
✨ Waarom energetische grenzen een hoofdrol spelen in je leven. 
✨ Op welk moment je beweegt, stilstaat en loslaat.
✨ Je controle omzet in gezonde controle. You know what I mean ^_^. 

Elke stap is ontworpen om je een stap buiten je comfortzone te brengen en je kijk op het leven te verruimen. Je leert op een ongekende manier doelen te behalen en leert samenwerken met het Universum. Ik leer je samenwerken met het Universum, je gevoel en intuïtie. Nu kun je keuzes maken die jou dienen. 

De 7 stappen die ik je leer in de cursus zijn belangrijkste lessen die ik heb geleerd tijdens mijn eigen droomleven Manifesteren. Ik wilde niet afhankelijk zijn van anderen om te vertellen wat mij gelukkig ging maken. Niet meer verdwaald te voelen, terwijl ik wist dat ik zoveel had om de wereld te tonen. Ik wilde vrijheid ervaren en dus zelf kunnen bepalen, voelen en ervaren wat goed is voor mij. 

Ik ben erachter gekomen dat de enige manier om doelen te Manifesteren is, door in verbinding te staan met jezelf en het Universum. Om door te zetten, te vertrouwen en jezelf te leren in overgave te staan. En al deze Spirituele Technieken ga ik je leren in Next Level Stappenplan. 

Je krijgt toegang tot:
✨ 7 Modules in video, audio en Pdf-vorm die je kunt bestuderen op eigen tempo. 

Wanneer je je aanmeldt krijg je direct toegang tot het platform. Je gaat per Module aan de slag, zodat er ruimte is voor leren én oefenen.

UPDATED versie

Next Level stappenplan

€ 398,00
UPDATED versie

Next Level stappenplan

€ 398,00

Next Level stappenplan; een cursus waarin je de stappen leert om je doelen te Manifesteren. Verander alles. Werk samen met het Universum om je dromen waar te maken.

Wat vonden ze van de reis...