Waarom jij het fout doet

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 om 17:07

Wanneer je 3x hebt geprobeerd om je doelen te manifesteren (en het is nog niet gelukt), knapt er iets in je. Je hebt het gevoel van opgeven, want alles wat je uit liefde hebt geprobeerd werkt nog steeds niet. 

Heb je gelijk? Klopt het dat je moet opgeven, omdat je iets mist? Dat is wat ik met je wil bespreken. In het begin dat ik bewust ging manifesteren ontdekte ik dat ik mezelf vaak afleidde. Ik was teveel bezig met wat er om me heen gebeurde en niet genoeg met wat er intern aan de hand was.

Voor ik door had wat "intern" inhield, moest ik duidelijke grenzen leren aangeven en mijn energie besparen. Ik had hiervoor niet eens door dat ik intern en extern energie weg gaf. Zo was ik bewust bezig met het begrijpen hoe het Manifestatie Proces werkte, maar deed ik er niets aan om de kennis die aanwezig is binnenin mezelf te gebruiken.

Ik was constant op zoek naar informatie buiten mezelf om te ontdekken wat IK fout deed. Ik las boeken, keek naar video's, luisterde naar anderen en probeerde mezelf te motiveren om door te zetten. Maar ik bleef tegen dezelfde stukken aanlopen en ik kwam de Manifestatie- drempel niet over, zodat ik mijn doelen kon manifesteren. 

"Iets" moest anders, maar wat? Vroeg ik mezelf af. Tot ik bij nul begon en besloot mijn tijd te nemen. Ik liet me niet afleiden door anderen en besloot om, net als aan het begin van mijn Spirituele Groei, mijn verbinding met mezelf te versterken.

Aan het begin van mijn Spirituele Groei had ik ook deze fout gemaakt; dat ik iedereen geloofde behalve mijn eigen intuïtie. Tot ik te afhankelijk werd van anderen en ik erachter kwam dat ik mezelf de sleutels tot healing en energiewerk kon geven. Nu stond ik op datzelfde punt, maar dan met het begrijpen van manifesteren. Het begrijpen hoe je samenwerkt met het Universum en waarom het zo belangrijk is om verbinding te maken.

Langzaam leerde ik hoe ik kon navigeren tijdens manifesteren en ontstond er iets unieks. Ik kwam over de Manifestatie-drempel waar ik jaren heb vastgezeten. Nu in plaats van opgeven zag ik een voor een mijn doelen manifesteren. Hier was ik nog nooit geweest, dacht ik.

Ik was enthousiast en besloot om het proces te herhalen. Dat heeft me geholpen om grotere doelen te manifesteren in mijn leven. Zo heb ik veel materialistische doelen gemanifesteerd zoals meubels, vakanties en een nieuwe auto. Maar ik heb me de afgelopen jaren ook gericht op het manifesteren van geluk, liefde en voldoening. Mezelf dieper in verbinding gebracht met mezelf en daarmee mezelf op een andere manier leren kennen.

Voor het eerst in alle jaren dat ik hier op aarde ben, voel ik dat ik me Authentiek. Ik heb niet het gevoel dat ik me aanpas aan anderen. En dit allemaal is begonnen toen ik stopte met buiten mezelf naar antwoorden te zoeken. Wat is het dat jij anders doet in vergelijking met mij? Weet dat je niets fout doet. Het is je verkeerd uitgelegd of je hebt het nog niet geleerd. Ook hier ligt het niet aan de anderen. Hun is het ook uitgelegd, maar de oude manier van doen werkt niet meer voor de nieuwe manier van ZIJN!!!

De volgende stap die ik heb genomen en die voor jou ook gaat werken is stoppen met zoeken naar antwoorden. Je hebt er geen nodig. Je weet al wat er nodig is om je doelen te manifesteren en het heeft te maken met stappen nemen (uitgelijnde stappen). Er is geen andere mogelijkheid om je doelen te manifesteren dan door de stappen te nemen die erbij komen kijken. Ik heb er een video over opgenomen die je hier kunt bekijken.

Weet dat waar je denkt dat je iets fout doet er juist informatie mist. Informatie die je al binnenin jezelf hebt. Nu mag je dat voren halen. Weet ook dat wanneer je denkt dat je informatie mist het niet verstandig is, om te denken dat je weet wát er mist. Ga eerst die verbinding aan met jezelf om echt te kunnen zien wat er mist. Dan kun je schakelen.

Alles bij elkaar ga je in zien (zeker als je gaat bewegen) dat er niets was wat je miste, maar dat je alles al in je had. Wil je leren hoe je dit stukje je eigen maakt en leert hoe je de informatie in jezelf omhoog krijgt? Lees hier meer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.