Het geheim van doorzettingsvermogen

Gepubliceerd op 24 juni 2022 om 17:52

Is er een geheime wereld waar vrouwen deel aan nemen, maar jij nog geen uitnodiging voor hebt gekregen? Dat kun je jezelf afvragen wanneer je het wil opgeven. Diep van binnen weet je dat je het in je hebt om door te zetten, maar waarom lukt het je dan niet om je doelen te manifesteren?

Het heeft niets te maken met wie je bent en wat je waard bent. Je geeft juist op wanneer alles op je af komt. Wanneer je aan jezelf gaat werken word je geconfronteerd met wie je bent. Met wie je kunt zijn. De potentie van wat er mogelijk is, zal aan de deur kloppen.

Nu dat er een sprankje hoop is gecreëerd, dat je leven er anders uit kan zien, voel je je overspoeld. Dit is niet negatief. Dit is juist positief. Ook al voelt het helemaal niet zo op dat moment! Als je op bevestiging wacht buiten jezelf dan hoop je dat iemand je vertelt dat je goed bezig bent. Dit kan je zwak maken, omdat je nu in afwachtende houding bent.

Zwakheid betekent niet dat je het niet in je hebt. Wat het betekent, is dat het je op de verkeerde manier naar jezelf kijkt. Je betrapt jezelf op zoekende zijn in plaats van bezig te zijn om alles om je heen te omarmen. Iedereen komt op dit punt terecht in hun reis. Iedereen dwaalt wel eens. 

Wat moet je doen als je merkt dat je op wil geven? Je hebt het gewoonweg niet meer in je om door te zetten en je voelt dat er zoveel angst om je heen afspeelt. Nieuwe angst die je nog niet hebt gevoeld en het overspoeld je.

Weet dat het goed is om angst te ervaren. Dit is je bevestiging dat je iets anders aan het doen bent en dus een andere toekomst aan het Manifesteren bent. Hoewel dat nu absoluut niet zo voelt, er is een weg uit en je bent onderweg. Door nu op te geven geef je alleen maar toe (aan jezelf) dat het niet belangrijk is wat jij wilt.

Je dromen hebben ruimte nodig en om deze ruimte in je leven te krijgen moet je het creëren. Leer openstaan voor dingen die je in het verleden nooit hebt geprobeerd. Om een andere toekomst te zien moet je letterlijk veranderen en dingen anders gaan doen. Je kunt je Oude Zelf niet meenemen in een Nieuwe Toekomst.

Er zijn nog steeds vrouwen die hopen dat als ze de juiste stappen nemen, ze de kar kunnen trekken. Maar dat is juist de reden dat je bent waar je bent en niet de vooruitgang voelt. Ook als je je doelen manifesteert merk je nog steeds dat je niet bent waar je wil zijn.

Dat heeft vaak niet eens met de locatie te maken, maar meer met hoe jij je voelt. Je hebt nog niet op je eigen grenzen gelet en dus geef je nog teveel van jezelf. Dit laat niet toe dat je gelukkig en voldaan bent. Nu heb je de kar letterlijk omhoog getrokken, maar ben je nog steeds niet waar je wil zijn.

Wat is hier de oplossing? Toon dankbaarheid en breng deze energie omhoog. Ook als er niets is om dankbaar voor te zijn. Het gaat niet om de dingen. Het gaat om de energie. Maar wat als ook dat niet helpt? Je vastloopt en daarmee het gevoel hebt dat je nog niet de juiste stappen aan het nemen bent? Dan heb ik nog iets moois voor je. Lees hier wat je kunt doen als je vastloopt.

De waarheid is dat er altijd wel iets zal zijn waarom je wil opgeven. Niemand heeft het de eerste keer goed en dat kan een uitdaging zijn. Je moet jezelf niet vergelijken met de fouten, maar zie de mogelijkheden tot groei in deze momenten. Je zult zien dat het de moeite waard is om door te zetten. Zodra je de kennis gaat gebruiken die je in je hebt dan krijg je ook meer zelfvertrouwen. Dat gaat je ook helpen om zelf problemen op te lossen.

Je hebt dan niet meer de bevestiging nodig van anderen. Je durft het nu zelf!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.