Mijn Manifestaties 2021

Gepubliceerd op 23 december 2021 om 06:11

Vorig jaar zei ik tegen mijn vriendin dat ik er spijt van had dat ik mijn doelen niet heb opgeschreven die ik heb gemanifesteerd. Ik was op zoek naar een reflectie moment. Er is in 2019 zoveel gebeurt in mijn leven en ik vond het jammer dat ik het niet bij elkaar had om te herlezen.

Dit jaar heb ik besloten om al mijn Manifestaties te herdenken. The good and the bad, want er is in een jaar tijd zoveel veranderd. Ik kan het soms niet geloven. 

Zoals iedereen weet sta ik dagelijks 1 op 1 in verbinding met het Universum. In Maart van dit jaar besloot ik te duiken in het onbewuste en vooral in het stukje patronen. Waarom deed ik de dingen die ik deed? Ik speelde met de vraag of het mogelijk was voor mij om voorbij mijn Oude Zelf te gaan.

Ik was het zat om te twijfelen aan mezelf en ik wilde begrijpen waarom. Elke dag leerde ik meer over het onbewuste systeem en mijn patronen. Deze reis heeft mijn hele jaar in motie gezet en wat er allemaal heeft plaatsgevonden ga ik hieronder delen. 

1. Een vriendin geruild voor een Mindset Buddy.
In maart ging mijn vriendin van "gewone" vriendin naar mindset buddy toen ze besloot om de reis naar het onbewuste ook te bewandelen. De afgelopen maanden heb ik mezelf op zoveel manieren bij haar kunnen uiten. Elke keer als ik twijfelde of niet wist wat er afspeelde, kon ik bij haar aansluiten voor een glaasje wijn, kopje thee of een lange wandeling. Dankbaar voor jou!

2. Mijn huidige relatie.
Mijn partner en ik zijn al 18 jaar samen. We hebben elkaar leren kennen op een splitsing van het Universum, kruispunt van verandering en in de vorm van Authenticiteit. Ik ben tot dit jaar altijd op zoek geweest naar hoe ik me voelde op dat moment. Tot ik me dit jaar Authentieker begon op te stellen en mijn relatie shifte naar een nieuw niveau. Nu hebben we de diepste gesprekken, leukste grapjes en zowaar discussies ipv ruzie!

3. Vakantie naar Aruba.
Oh men. Wij zouden drie jaar geleden op vakantie gaan naar Aruba en dit werd geannuleerd door omstandigheden. Dit jaar belde mijn mans broertje om te vragen of we gingen. Ik wist dat we gingen, maar er moest nog iemand anders overtuigd worden.... yes. In September zijn we voor 10 dagen op vakantie gegaan en heb ik binnen 3 maanden €4000 gemanifesteerd om te besteden op vakantie en aan vakantie voorbereidingen. 

4. Synchroniteiten.
Sinds ik met het werk ben begonnen (duiken in het onbewuste) zit mijn leven vol met synchroniteiten. Bv. Ik roep al een aantal weken dat ik in de ochtend om 6 uur wil sporten. Dan begint mijn dag gewoon anders. Twee weken geleden begon de sportschool ermee op ALLEEN de twee dagen dat ik sport. I mean... 

5. Een business buddy minder.
Aan het begin van het jaar had ik een business buddy en toen ik begon met het werk was ze er niet meer. Hoewel ik altijd veel dankbaarheid voor haar zal hebben, voelt het alsof ze is weggevallen vanwege het werk aan mezelf. 

6. Een groeiende onderneming zonder community.
Ik ben al een tijdje bezig met ondernemen en elk jaar roep ik hetzelfde "ik wil mijn community groeien", en toch lukt het me voor geen meter! Wellicht dat de concentratie verkeerd ligt. WHO cares. Ook al heb ik een super kleine community, mijn onderneming is onwijs gegroeid dit jaar. Dat brengt me gelijk naar het volgende...

7. Coaching klanten nemen coaching trajecten.
Hoe dankbaar ik het jaar van 2020 begon met 2 coaching klanten. Dit jaar heb ik er op mijn piek 5 tegelijk gehad die een traject bewandelde! Er was zelfs een moment dat ik twijfelde of ik dit kon volhouden. 1 op 1 Coaching is mega-bijzonder en dit jaar heb ik zoveel geleerd van mijn eigen coaching klanten. Thank you girls!

8. Mijn moeder-angst kunnen loslaten.
Mijn jongste zoon heeft een uitdaging in zijn oog en deze uitdaging heeft de reis gestart voor mij naar healing; om te ontdekken hoe je in het lichaam kunt duiken om het te helen. Hoewel ik hem nóg niet heb geheeld... begin ik steeds meer te begrijpen hóe het werkt. Als ik eenmaal weet hoe het werkt... is hij de eerste. Dit jaar heb ik mijn angst losgelaten dat hij "zo blijft" en weet ik zeker dat het me gaat lukken hem te helen. Dan is mijn community de volgende...

9. Tarot en Orakelkaarten te koop!
Wow. Deze heeft heel veel weerstand bij me naar boven gebracht. Ik heb zowaar het grootste deel van mijn Orakelkaarten verkocht. ... Herhaal en lees dat nogmaals. Yes, Elise. Haar kaarten verkopen. Het voelde als een Oud stuk die ik mocht loslaten en toen ik achter mijn bureau zat besloot ik ze te verkopen. Ze hebben nu lieve baasjes die ook veel van hun houden.

10. Financiële vooruitgang.
Dit jaar heb ik mijn onderneming kunnen opbouwen naar een consequent inkomen. Dit was het eerste jaar dat ik zelf alle rekeningen betaalde zonder assistentie of een andere baan! Hoewel ik nog wel bijklus in een restaurant (omdat ze gewoon super leuk zijn!!) gebruik ik die bijverdienste om op zondag wat leuks te doen met mijn gezin. Mijn volgende doel is om consequent inkomen te hebben én leuke dingen te kunnen doen zonder zorgen én meer geld te sparen. Oké, ik wil gewoon kunnen doen zonder me zorgen te maken.

11. Nick knacks.
Het is moeilijk om de kleine dingen te herinneren die ik heb gemanifesteerd. Denk aan nieuwe lipsticks, meer tijd voor mezelf, meer geld voor persoonlijke ontwikkeling en meer vertrouwen in alles wat er om me heen gebeurt. Ik heb nieuwe boeken gekocht en dit jaar was mijn ultieme favo boek Hustle harder, Hustle smarter van Curtis Jackson. Wat een Power House! Hiernaast is het huis ook volledig opgeruimd en heb ik spullen weggegooid. Juist géén nieuwe kleding gekocht. Ik leef veel simpeler. 

12. Geen SnailMails meer.
Ik wist het in september al, maar heb er volledige weerstand naar gehad tot en met november. De SnailMails die ik twee jaar lang heb aangeboden per post zijn er niet meer. Dit was voor mij een pittige, want het was mijn passie. Ik heb al mijn SnailMail spullen gedoneerd aan Rika Hogenberg van Rika's Visions. 

13. Consequent zijn.
De meest waardevolle les die ik meeneem uit dit jaar is consequent zijn. Ik heb 2 cursussen gekocht over de afgelopen 2 jaar en deze heb ik inmiddels beide al 3x bekeken. Je investeert met een reden en dus moet je blijven doorgaan tot het je eigen is. Ik heb geleerd dat ik niet steeds meer om me heen nodig heb, maar dat de focus juist mag naar wat belangrijk is voor mij. Wat gaat mij helpen om voorbij mijn Oude Zelf te gaan.

14. Het is gekkenhuis op het schoolplein.
Vorig schooljaar zijn we van school gewisseld en om eerlijk te zijn vond ik het enger dan de kinderen. Mijn grootste angst was dat ik de grootste fout van mijn leven ging maken (lees MIJN haha). Haha herkenbaar? Wat het echt is geworden? Ik heb een superleuke groep moeders leren kennen. We organiseren high tea's, gaan op de warme dagen met zijn allen (en de kids) naar het strand, tokkelen elkaars kop eraf op het schoolplein én de kinderen spelen graag met elkaar. Wat een zegen!

15. De relatie met mijn moeder.
Het lijkt soms alsof ik mijn ouders als slechte personen afspiegel, maar het tegendeel is waar. Mijn ouders hebben gedaan wat zij dachten dat goed was. Ik heb het verhaal vertaald zoals ik het heb ervaren. Mijn vader is inmiddels overleden en tijdens mijn Spirituele Groei heb ik vaak met hem gesproken. Mijn moeders relatie is altijd moeilijk geweest, maar dit jaar heb ik ruimte in mijn hart kunnen maken. Ik ben geschoven van "ze doet dit fout" naar "ik voel de liefde dagelijks stromen". Ik heb compassie gevonden voor haar en dus mijn hart durven openen. 

Ik heb de druk losgelaten van wat ik wil dat zij doet voor mij naar haarzelf laten zijn. Ik hoef niets meer van haar en dus kan ik ook in deze relatie mezelf zijn. Daar ben ik dankbaar voor, want het geeft me zoveel rust. 

Als ik meer bedenk, zal ik het er bij schrijven de komende weken. Wat ik je wil meegeven is dat het soms onmogelijk voelt om je doelen te Manifesteren. Het enige wat je bezighoudt zijn je doelen Manifesteren, maar er is nog meer. Er is nog zoveel meer om van te genieten waar je nu misschien niet vaak genoeg gebruik van maakt.

Zo heb ik de afgelopen weken geleerd dat het belangrijk is om pauze te nemen over de dag heen. Ik kan op een dag 10-14 uur werken. Het is mijn passie en wanneer ik echt heel moe ben dan laat ik alles los. Ik ben aan het leren hoe belangrijk het is om niet vooruit te stomen, maar juist de tijd te nemen voor dingen. Je hoeft niet alles in 1 dag af te krijgen. Het is oké als het een dag later is.

Pfff... die zin moet ik zelf nog 3x lezen om het te begrijpen ;).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.