Jaarlezing 2022

Gepubliceerd op 21 december 2021 om 06:34

Welkom bij de Jaarlezing voor het jaar 2022. Ik ga per maand inzichten delen. Neem mee dat het om Universele energie gaat. Dat is dezelfde energie waar we mee werken in de Manifesto Lidmaatschap. Ben je lid van de Manifesto Lidmaatschap? Dan krijg je op het platform verdieping per maand waar je mee aan de slag kunt.

Hieronder vind je de Universele (algemene) energie en wat er komen gaat in die maand.

Hoe kun je er het beste mee samenwerken?
- Je leest aan het begin van de maand de energie door.
- Schrijf voor jezelf op wat deze informatie voor jou betekent.
- Hierna schrijf je notities op.
Wat valt jou op aan de energie? Wat ga je doen met deze informatie?

Kom meerdere keren per maand terug naar de energie per maand, zodat je kunt zien of je moet schakelen of een andere kant op moet. 

Maak deze techniek je eigen. Het werkt en gaat je helpen om bewuster je doelen te Manifesteren.

Januari 
Laat je niet ontmoedigen als het even tegen zit. Het jaar begint niet met magische regenbogen en confetti. Je zult zelf aan de slag moeten als je verandering wil zien in je leven.

Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven en neem de controle over je eigen leven terug. Te vaak heb je de controle weg gegeven aan anderen of aan het Universum "om het te regelen", maar wist je Manifesta, dat het ook mogelijk is om energie te sturen?

Weet je dat het mogelijk is om energie te vertellen wat jij wilt en hoe je wilt dat het eruit ziet? Begin met sturen door jezelf te herpakken en niet een stap achteruit te nemen, maar vooruit! You've got this.

Februari
Je vraagt je af waarom je aan de reis bent begonnen. Als je je intentie nog niet duidelijk hebt dan zal deze binnenkort duidelijk worden gemaakt. Sta open voor de potentie die getoond wordt door het Universum. Kijk om je heen. Welke Tekens vallen je op?

Waar ga je elke keer de mist in en wat zou je kunnen doen om dit te veranderen? Dit zijn belangrijke vragen, want deze vragen gaan je helpen de verandering te zijn die je zoekt. Je begint steeds meer in te zien dat je in staat bent om je eigen leven te vormen naar een realiteit die jou gelukkig maakt.

Laat je niet meeslepen in drama van anderen. Wees jezelf en luister naar jezelf. Je weet het écht wel beter!

Maart
Dat wat niet voor jou is gaat vervallen en nu komt paniek omhoog. Je had niet verwacht dat je afscheid moest nemen van de personen, situaties en voor sommige zelfs de omgevingen die nu losgekoppeld worden. Laat iets niet zomaar los. Vraag jezelf af waarom dit los gekoppeld wordt.

Heb je je best gedaan om het vast te houden, terwijl je wist dat het je niet zou dienen? Ben je jezelf tegengekomen? Wat er op dit moment ook om je heen afspeelt laat je er niet door meeslepen, maar wees groter dan jezelf.

Vergroot je perspectief om te zien wat er om je heen afspeelt. Weet dat in natuur niets verkeerd is en dus als iets vervalt dan is het in je Hoogste Goed. Ook als je niet kunt zien waarom. Als iets vervalt waar je je liever aan had vastgehouden vraag jezelf af: hoe kan ik dit naar een Hoger niveau tillen, zodat het kan blijven? Als dat niet kan.... laat los.

April
Niet te hard nadenken over de waarom. Het Universum heeft altijd een plan (ook als we niet zien waar we heen gaan). We moeten ons laten leiden door de omstandigheden.

We hebben het in het begin van het jaar al gehad over het belang van controle. Neem de verantwoordelijkheid over je leven. Zeker als je op een plek bent waar je nooit eerder bent geweest. Verandering kan eng zijn en het kan je overspoelen. Neem geen sprong achteruit in de hoop dat dan alsnog je doelen Manifesteren.

Om doelen daadwerkelijk te kunnen Manifesteren zul je open moeten staan. Niet denken dat je weet wat er moet gebeuren. Het Universum bepaalt wat het beste is VOOR JOU. Jij hoeft je alleen maar over te geven aan het proces. Je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil.

Wat gaat jou gelukkig maken?

Mei
Vergeving staat centraal, maar ook je verbinding versterken. Als we boos zijn of een trauma hebben die ons tegenhoudt dan neemt dit energie in beslag. Het neemt ruimte in. Deze energie is geserveerd voor wat de ander ons heeft aangedaan, maar deze energie mag los.

Door deze energie ruimte te geven om te zijn geef je jezelf de kans om te helen. De waarheid is dat je niets meer kunt doen aan wat was. Wat er is gebeurt is, is geen reflectie over wie je bent en wat je verdiend. Je verdiend niets. Je hoeft namelijk om niets te vragen.

Je bent alles. Je bent een met iedereen en met de energie van het Universum. Je hoeft je niet te bewijzen, zodat het Universum je beloond. Dat is een oud systeem en dat systeem werkt niet voor jou. Accepteer wat is en verander waar je de kracht hebt om meer te zijn.

Juni
Wees eerlijk met jezelf. Nu dat je halverwege het jaar bent kun je de tijd nemen om te kijken of je daadwerkelijk de juiste stappen hebt genomen om je leven naar een nieuw niveau te tillen. Heb je echt gedaan wat je zei dat je zou doen? Of ben je stil gaan staan?

Ben je groter gegroeid dan je ooit had gedacht dat je kon groeien en had je je ooit kunnen voorstellen hoe dit zou zijn? Maak de waarheid van het Universum jouw waarheid door jezelf open te stellen voor de waarheid. De situatie die je om je heen ziet is niet altijd dé waarheid. Het kan zijn dat je Kleine Zelf naar de situatie kijkt en denkt dat het de waarheid is.

Laat je niet verleiden deze maand om dingen te zien die er niet zijn, want dat sleept je weer mee naar je Oude Zelf. Doe dingen anders en wees je Echte Zelf. Zelfs als anderen het niet begrijpen. Het is niet aan hun om te begrijpen wie jij bent, wat jou gelukkig maakt of waarom je de dingen doet die je doet.

Juli
Elke keer hetzelfde doen brengt alleen maar meer van hetzelfde. Blijf jezelf niet wijsmaken dat je goed onderweg bent, terwijl je weet dat er nog gewoontes zijn die je moet loslaten. Ga de verleiding niet aan over een pad die je denkt dat je bewandeld vanuit liefde, maar die komt vanuit schaarsheid.

Niet handelen vanuit wat je denkt dat je moet doen, maar wees eerlijk met jezelf. Waar heb je de boot gemist? Wat had je anders moeten doen? En als je het gevoel hebt dat er meer op je ligt te wachten durf dan ook de verandering toe te passen die nodig is.

Je hebt de wijsheid in je om je leven anders in te delen. Om anders te zijn. Je hoeft niet jezelf elke keer hetzelfde verhaal te vertellen als het je niet gelukkig maakt.

Augustus
Er zijn Tekens aanwezig die je vertellen dat er meer mogelijk is. Je kijkt soms te hard of zoekt teveel. Als je jezelf openstelt voor wat er mogelijk is zul je zien dat er al deze tijd zoveel om je heen aanwezig was. Zoek niet naar wie of wat, maar kijk naar HOE het zich allemaal vormt.

Je staat er niet alleen voor. Ook al voelt het van wel. Kijk op, want het Universum heeft iets heel Unieks voor je in petto. Maar... er wordt wel gevraagd dat je jezelf loskoppelt van je Oude Zelf. Er kunnen Oude emoties omhoog komen nu dat je afscheid aan het nemen bent van je Oude Zelf.

Laat je niet meeslepen door deze emoties, want het is een afscheid. Je hoeft nu niet een sprong terug te nemen. Je doet niets fout. Alles is zoals het moet zijn en het gaat goed. Je bent de laatste dingen aan het afronden.

September
Het voelt alsof er een storm op komst is en dat is ook zo! Alles in je wat je niet meer dient gaat deze maand los en je voelt je overspoeld. Is dit juist goed? Dat is helemaal aan jou en hoe jij het vertaalt. Je kunt jezelf vertellen dat het fout is óf je kiest ervoor om alles wat je hebt geleerd je eigen te maken.

Laat je niet verleiden om terug te gaan naar je Oude Zelf. Hier komen nieuwe projecten, mensen en situaties omhoog. Alles om je te leiden naar een nieuw leven. Een leven die jij hebt gevraagd om te laten ontstaan. Nu moet je aan de kant en deze toelaten in je leven.

Ga niet achteruit in de hoop dat iemand anders het gaat oplossen. Je zult het zelf moeten doen en daarmee het initiatief moeten tonen. Jij zult moeten laten zien dat je er klaar voor bent!

Oktober
Je zoekt naar gerechtigheid. Pas op dat je Manifestaties niet gaat opeisen. Je hebt nergens recht op. Vaak denken mensen dat wanneer ze alles doen zoals het in het boek staat geschreven dat ze hun Manifestaties hebben verdiend.

Dit is het Oude Model van beloning en dit model zul je in 2022 niet terugzien op een positieve manier. Dit is schaarsheid en dat is niet de energie waar jij je in wil bevinden. Tenzij je er lekker zit... dan vooral doen. 

Voor degene die weten dat er overvloed om hun heen aanwezig is en dat er meer mogelijk is kan ik aangeven dat wanneer je smokkelt de waarheid altijd omhoog komt.

Heb je gemediteerd "omdat het moet", heb je je dagboek bijgehouden "omdat het zo werkt" of ben je aardig geweest "omdat je het terug wilt krijgen"? Dan zit je fout mijn liefste en dus zul je hierdoor elke keer je Manifestaties mis lopen.

November
The never ending story. Vele vrezen deze 4 woorden, omdat ze weten wat het betekent. Weer vast in het Oude Verhaal en nog steeds niet voorbij het patroon. Ik wil je meegeven dat je altijd zult vastzitten in het Oude Patroon. Maar... je hoeft er niet te blijven!

Dat is waar we verschil maken Manifesta's. Je hoeft niet te zijn waar je niet wil zijn als het je niet gelukkig maakt. Je Never Ending story is een herinnering van wie je was en waar je NIET wil zijn. Het herinnert je waar je vast blijft lopen, maar ook welke kennis je in je hebt om verandering toe te passen.

Pas als je het zo vaak hebt gedaan dat het niet meer natuurlijk voelt om het te ervaren zal dit patroon vervallen.... en dan ontstaat er weer een nieuw patroon die los mag. Dit heet groei. De mens hoort te groeien en dus denk je dat je WEER vastzit... maar is dit ook zo?

December
Laat je niet alle kanten opslepen. De emoties zijn overal en je pikt veel op. Hoe anderen zich voelen, de angst die anderen ervaren, maar ook de globale energie. Je weet beter en je weet wat je kunt doen om jezelf te ontkoppelen van deze informatie.

Voel je je overspoeld? Laat dan los wie je denkt dat je moet zijn en open je hart. Ga weer in verbinding staan met het Universum. Dat is waar veiligheid is en dus ook waar jij kunt zijn. Het Universum wil je laten zien dat in de toekomst zoeken naar antwoorden geen antwoorden brengt.

Blijf in het NU waar je controle hebt. Je weet wat je moet doen om uit schaarsheid te blijven. Ga zo door! Laat je niet verleiden om weer terug te gaan naar waar je net vandaan bent gekomen. Je bent toch al voorbij dit patroon?

Wat is de volgende stap?

Laat een reactie achter. Leg jij al Orakelkaarten voor jezelf om maandelijks een overzicht te krijgen? Werk je bewust samen met het Universum of laat je het allemaal op je af komen? 

Ik wil je uitnodigen om een persoonlijke boodschap van het Universum aan te vragen via een SnailMail. Hierin schrijf ik persoonlijk voor jou een boodschap vanuit je Lichtteam of van je Engelen. Lees meer over de SnailMail en vraag haar direct aan via hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.