Samenwerken met de Maan

Gepubliceerd op 21 mei 2022 om 10:27

Om en nabij elke 4 weken is er een mooie kans om samen te werken met het Universum. Een fysiek Spiritueel Hulpstuk die je laat zien waar je vastloopt tijdens het Manifestatie Proces. Het heet samenwerken met de Volle Maan. Je hoeft er eigenlijk niets voor te doen, want de Maan doet al het werk. Het enige wat je hoeft te doen, is je bewust worden van wat er om je heen afspeelt.

Kijk om je heen en zie wat je opvalt. Zijn er onderwerpen of emoties die rond de Volle Maan omhoog komen? De Volle Maan trekt als het ware aan ons en zorgt ervoor dat er energie los komt vanuit ons onbewuste. De energie die loskomt kunnen we of terugbrengen in het lichaam (je houdt je aan je Oude Zelf vast) of je kunt het omvormen naar nieuwe energie (je Authentieke Zelf voeden).

Elke dag hebben we de kans om onze energie te sturen naar waar we willen dat het gaat, maar door de dagelijkse chaos kun je dit vergeten. Dan ben je afgeleid en bezig met wat er vlak voor je neus gebeurt. Als je gespannen bent dan is het moeilijk om op pauze te gaan en de tijd te nemen voor jezelf. Je bent niet in verbinding met jezelf.

Vaak als we uit verbinding zijn voelen we de drang om er iets aan te doen. De fout die je daarbij maakt, is dat je steeds beslissingen neemt vanuit je Oude Zelf, omdat je niet weet waarom je de beslissingen neemt. Met de Volle Maan kun je er niet omheen en is het zo "in your face" dat je er iets mee moet doen. Het is jouw moment.

De Volle Maan brengt het onbewuste omhoog. De gedachtes die dagelijks door je heen gaan, de manier hoe je denkt over situaties of personen en de twijfels die je ervaart in het dagelijks leven. Je merkt ook aan je lichaam dat in de opbouw naar Volle Maan (2-3 dagen van tevoren) je je emotioneler voelt. 

Elke emotie vertelt een verhaal. Leer ernaar luisteren. Een emotie is, een verhaal die zich blijft herhalen in je onbewuste. Elk verhaal is net zo belangrijk als de ander, maar het ene kan je tegenhouden. Een verhaal kun je blijven herhalen (onbewust) waardoor je steeds het verhaal voorbij ziet komen. Je hebt als het ware niet door dat je dezelfde film aan het kijken bent. Je bent afgeleid van wat belangrijk is.

Om een cyclus te doorbreken moet je af en toe wakker geschud worden. Je moet anders leren kijken naar je leven, maar hoe kun je de cyclus doorbreken als je constant afgeleid bent? Het is een never ending story. Om een cyclus te doorbreken zul je "het" anders moeten doen en de Volle Maan kan hier een leidende rol in spelen. Onbewust voel je dat je niet jezelf bent. Het voelt alsof er iets aan de hand is en je gevoel geeft aan "dat er iets niet klopt". Sommige gaan niet op in op dat gevoel. Maar jij wel.

Je voelt dat er een boodschap op je ligt te wachten en dus ben je op zoek naar het antwoord. Wanneer de Volle Maan aan het opbouwen is, merk je dat er bepaalde onderwerpen naar boven komen. Mensen die je al een tijdje niet hebt gesproken of een emotie die je al een tijdje niet hebt gevoeld. Laat je niet meeslepen door emoties. Ze mogen niet de overhand krijgen. Emoties zijn er om je te laten weten dat er iets afspeelt. Dat heeft niet altijd iets te maken met je realiteit. Het zegt niets over waar je nu bent. Het vertelt het verhaal van het verleden.

Emoties worden gevormd in het verleden. Wanneer je door een situatie gaat waarin je je overspoeld voelt en deze situatie een indruk op je achterlaat, dan koppel je dit met een emotie. Emoties komen dan elke keer omhoog als je lichaam denkt dat je in een soortgelijke situatie bent. Maar, 9 van de 10 keer ben je dat niet. Het lichaam geeft dus niet de juiste emotie voor de situatie die om je heen afspeelt. Je bent voordat je een stap gaat nemen richting je doelen al bang voor het nemen van de stap.

Je neemt de stap niet, maar je voelt wel al de angst. Vraag jezelf af of dit de juiste stem is, om naar te luisteren. Zou het goed zijn om te luisteren naar een stem die toekomst voorspellingen doet op basis van het verleden? Omdat je in het verleden een situatie hebt ervaren die de emotie heeft gebracht? Doorbreek de cyclus wanneer je voelt dat er een verandering plaatsvindt in je lichaam om je heen te kijken. Zie je dat het Volle Maan is? Schrijf een lijstje met de emoties die je wil loslaten. Is het Nieuwe Maan? Schrijf je intenties op. 

De Maan heeft zoveel kracht, maar ze kan het niet voor jou doen. Moeder Maan doet alleen wat haar gevraagd wordt. Vraag om een healing. 

Extra informatie:
- Video "Never Ending story uitleg" -> https://youtu.be/ydbrdSAGY9k

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.