Wat is Universele energie?

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 10:48

Dagelijks worden we omringd door energie. Deze energie kunnen we niet vasthouden. Het is alles om ons heen en toch is het niets, want we kunnen het niet zien. De energie die ons omringd (ook al kunnen we het niet zien) stuurt ons dagelijks. Het duwt ons naar ons Hoogste Goed. Zelfs als we zelf niet kunnen zien wat dit is. 

Samenwerken met energie is, open staan voor informatie die deze energie draagt. We zijn niet afhankelijk van de informatie, maar we staan er open voor. Als je er afhankelijk van bent dan reageer je op wie de energie zegt dat je moet zijn. Dat is geen vrije wil. Maar als je er open voor staat dan ben je aan het ontvangen. Nu is het mogelijk om de informatie je eigen te maken.

Iedereen vertaalt energie anders. Als we beide in een kamer staan dan zien we de kamer anders. Jij kunt een kamer zonder licht zien en ik een kamer vol licht, omdat het donker is. Het is aan ons (jij en ik) om te leren de energie die Universeel is, te vertalen. Maar op ons eigen manier.

Zo leer je op je eigen manier de energie te vertalen in woorden die bij jouw kennis passen. Aan de start van mijn Spirituele Groei was dit het eerste wat ik heb gedaan. Ik heb een Universele kleuren-woordenboek voor mezelf geschreven die ik gebruikte om te communiceren met het Universum. Omdat ik visueel was ingesteld heb ik het eerst met kleur gedaan. Nu ben ik bekend met de taal die ik spreek met het Universum en gebruik ik geen hulpstukken meer. 

In het begin verliep de communicatie moeizaam, omdat ik moest leren wat ze wilde vertellen en op welke manier. Hier leerde ik met energie werken en begon ik energie te zien. Het was pas toen ik mijn gave van helderziende versterkte dat ik de informatie begon te begrijpen. Dat wat ik zag, bracht ook een gevoel omhoog. Dit gevoel kon ik vertalen met mijn woorden, omdat ik het gevoel ergens van herkende.

Nu dat ik kon vertalen wat ik ervaarde, kon ik vertalen wat ik zag. Dit was de start van healing. Maar het gaat nog verder. De informatie die om je heen aanwezig is, kun je ook vertalen voor andere doeleinden. De informatie die ik vertaal voor anderen (tijdens sessies of coaching) is de energie die om hun heen aanwezig is. Wat speelt er ín hun af.

Je kunt nog een laag verder. Niet dieper binnenin (trauma-healing), maar je kunt een laag naar buiten. Dan kun je zien wat de informatie om je heen je verteld. De laag na je persoonlijke energie. In deze informatie kun je zien wat het Universum heeft klaarstaan. Wat je niet ziet, maar waar je wel om hebt gevraagd. Dit is waar het interessant wordt, want nu kun je niet alleen zien wat er ín je om gaat, maar ook wat er om je heen afspeelt. Stel je voor dat je vastzit in je doelen Manifesteren en je hebt geen antwoorden.

Dan kun je uit je lichaam boodschappen halen. Soms begrijpen we de energie in ons lichaam niet. Wat te doen als dit je overkomt? Dan kun je informatie halen uit "het veld", zoals ik het noem. Er is er een straal van energie om je heen waar ook informatie in te vinden is. In deze straal van ongeveer 1-3 meter (wat ik zie) is er persoonlijke energie aanwezig. 

Ga je verder kijken dan die straal dan zit je op Universele energie. Dit is energie die voor iedereen beschikbaar is en deze energie komt in frequenties. De hoger je frequentie, de meer informatie er klaarstaat. Hier wil je zijn, want hier is waar de stappen duidelijk worden. Als je vastzit dan zie je de uitweg niet. Het enige wat je ziet zijn de obstakels om je heen. Je zit vast. Letterlijk. Maar je hoeft hier niet te blijven, want het Universum stuurt altijd informatie naar ons. Als je in staat bent om je frequentie te verhogen, stap voor stap, dan heb je zowaar een stappenplan naar een leven vol voldoening. Het enige wat je hoeft te doen is, de informatie te volgen die het Universum geeft.

Het begint bij stap 1. Als je voelt dat je vastzit vraag jezelf af wat dit veroorzaakt. Zijn het je gedachtes? Andere mensen of situaties die je prikkelen? Dat is waar je jezelf kunt ontkoppelen van wat je frequentie omlaag trekt. Je wil je frequentie zo hoog mogelijk hebben, zodat je de informatie je eigen kan maken. Maar je kunt niet op level 10 handelen en level 100 antwoorden verwachten. Je bent niet in staat om deze informatie te begrijpen. Heb je wel eens een boek gelezen die leek in een vreemde taal geschreven te zijn? Om dan vervolgens na een jaar persoonlijke ontwikkeling terug te komen en je leest het binnen een week uit?

Dat heeft met frequentie te maken. Nu kun je de kennis je eigen maken, omdat je meer gefocust bent op de informatie die door komt. Zo werkt het ook energetisch. Hoe begin je met je frequentie te verhogen, zodat je de informatie je eigen kunt gaan maken? Grenzen aangeven. Vaker ja zeggen en meer nee sturen. 

Om onze focus terug te brengen naar Universele energie wil ik je een ding meegeven. Er is zoveel informatie om ons heen aanwezig dat we het niet eens kunnen meten. Het Universum heeft voor elk stuk in ons leven informatie klaar staan. We moeten alleen leren deze informatie ons eigen te maken. De enige manier om dat te doen is, door te leren hoe je deze informatie naar je toe aantrekt. Leren op welke manier je in deze informatie kunt tappen. 

Leer meer dan alleen de basis van alles bv. Wet van Aantrekking en wát Manifesteren is. Ga juist verder. Leer verder kijken dan je nu kunt voorstellen en maak de informatie je eigen. Je hoeft niet constant te ontdekken en meer te leren. Het is allemaal om je heen aanwezig. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.