Wanneer kom je in beweging

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 om 16:04

Wanneer je aan het begin staat van je reis heb je veel energie. Je hebt er zin in en je bent er klaar voor om in beweging te komen. Nu voel je dat je écht gaat doorzetten. Maar hoe kan het dat je nog steeds niet weet wat je moet doen?

Mijn coaching cliënten stellen mij veel vragen over dit onderwerp en het is ook een belangrijke topic om te bespreken. Als je onder de knie hebt wat beweging en stilstaan is dan valt de rest op haar plek.

Nu hoef je niet te forceren, want je weet dat waar jij naar verlangd ook onderweg is. Beweging is niets meer dan de stappen nemen die bij je doelen horen. Zo weet je als je ijs wilt maken dat je water in een bak moet zetten en deze naar de vriezer moet brengen.

Maar met doelen gaat het niet zo makkelijk. Diep van binnen weet je niet waar je mee bezig bent en twijfel je aan alle kanten aan jezelf. Ik wil je laten weten dat het juist goed is, dat je geen idee hebt waar je naartoe aan het bewegen bent. Nu ben je op een nieuw stuk in je leven en dit betekent: dat het anders gaat uitpakken!

Je hebt geen idee of je wel weet wat je gelukkig gaat maken. Je hoeft je huidige situatie niet te accepteren als het je niet gelukkig maakt, je hoeft niet leuk te vinden wat je om je heen ziet. Maak jezelf niet wijs op dit punt dat het oké is en dat dit misschien nog niet je moment is. 

Ik kan je garanderen dat een doel die je wilt behalen en nog niet is behaald; de moeite waard is om achter na te jagen. Je geeft te vroeg op, omdat je nog niet weet hoe het voelt om je doel te behalen. Je blijft in de situatie, omgeving of de personen om je heen, omdat je niet beter weet.

Het is tijd om daar verandering in te brengen en de enige manier om verandering te krijgen in je leven is door in beweging te komen. Bewegen vanuit intuïtie brengt de rust die je nodig hebt om doelen te behalen. Nu hebben we het niet over doelen die je al een keer eerder hebt behaald, maar we spreken over ongekende doelen.

Je hebt nu nog geen idee wat het is dat je in de toekomst waar je je goed voelt wil Manifesteren. Daarom is het zo belangrijk dat je niet NU stopt met bewegen. Eerst de kleine doelen aan de kant, zodat je ruimte hebt om de Nieuwe Zelf naar voren te krijgen.  

Aan de start van je doelen behalen ga je eerst de kleinere doelen behalen. Dit is de beste manier om te leren manifesteren. Eerst leren kleine stapjes te nemen en als al het kleine aan de kant is, kun je je focus leggen op het grotere werk. De grotere doelen komen pas wanneer je het kleine aan de kant hebt geschoven. 

Op dit moment zijn het de kleine doelen die je afleiden en je zicht vertroebelen. Ze zijn je hele wereld, en dus de main-focus, omdat je denkt dat je ze moet behalen. Maar ik kan je beloven dat als je de kleinere doelen begint te behalen dat er ruimte ontstaat voor meer om in je leven te komen.

Hoe start je ermee? Maak eerst verbinding met jezelf. Met wie jij bent. Je moet duidelijk krijgen wat het is dat je eigenlijk wilt. Soms zijn onze doelen zo klein, omdat we denken dat we deze doelen nodig hebben om gelukkig te zijn. Zodra je de doelen begint te behalen merk je dat je je nog steeds ongelukkig voelt. Je leest het juist. Het gevoel zit er nog steeds. Maar dit is juist goed.

Nu ga je aan de slag met dit gevoel. Waarom voel je je zo en wat kun je doen om dit gevoel een stem te geven? Schaarsheid vervalt en je begint eindelijk te healen van alle Oude verhalen. Je hebt niets nodig. In waarheid is het er al.

Maar de enige manier om je zo te voelen is wanneer je diep in verbinding bent met jezelf en het Universum. In de cursus Next Level Stappenplan ga ik hier dieper op in. Maar voor nu wil ik een hulpstuk met je delen die ik daarin ook bespreek: luister naar de stem in jezelf.

Je zult moeten stoppen met luisteren naar je omgeving en beginnen met het luisteren naar jezelf. Je moet dus de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Leren andersom te werken. Eerst vanuit wie jij bent en dan vanuit wat je omgeving spiegelt. De beweging komt daarvandaan. De stappen komen hier vandaan.

In verbinding wordt het al heel snel duidelijk; dat je omgeving niet weerspiegelt wie jij bent als persoon. Nu, omdat je in verbinding bent, is het ook duidelijk wát je wil aanpassen. Je bent niet meer met van alles bezig, maar weet precies waar je naartoe aan het bewegen bent. Dit geeft rust waardoor je meer tijd hebt voor jezelf en deze tijd ook durf te nemen.

Blijf jezelf herinneren dat het niet gaat om de grotere doelen, want die zijn nu niet helder. Het zijn juist de kleinere doelen die verschil gaan maken. Vanaf het perspectief die je krijgt; bepaal je welke doelen je leven gaan verrijken. Dit is de basis waar je naar op zoek bent.

Wat is de volgende stap?
Laat een reactie achter. Wat betekent deze informatie voor jou. Is het voor jou al duidelijk hoe je begint met doelen te Manifesteren? Is het makkelijker aan het worden? Of loop je er nog steeds in vast? 

Ik wil je uitnodigen om een persoonlijke boodschap van het Universum aan te vragen via een SnailMail. Hierin schrijf ik persoonlijk voor jou een boodschap vanuit je Lichtteam of van je Engelen. Lees meer over de SnailMail en vraag haar direct aan via hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.