Van schaarsheid naar overvloed.

Hoe schuif je langs de gedachtes waarin je twijfelt of je dromen mogelijk zijn? Als je lekker in je vel zit dan is alles mogelijk, maar je zakt soms ook af in twijfel of het ook écht allemaal mogelijk is. Je schommelt elke keer tussen gelukkig zijn en angst. Wat is er toch aan de hand?

 

Wat er gebeurt, is dat je elke keer schakelt tussen schaarsheid en overvloed waardoor je je doelen geen werkelijkheid ziet worden. Elke keer als je aan een nieuwe fase begint merk je dat je vast gaat lopen, omdat je angst voelt en onzekerheid. Maar de waarheid is dat je dit doet vanuit schaarsheid. Vanuit het "idee" dat het niet mogelijk is. Dit "gevoel" houdt je tegen en zorgt ervoor dat je denkt dat je naar een oplossing moet zoeken, maar wat er écht gebeurt, is dat je uit verbinding bent met jezelf.

 

Als je in verbinding bent met de energie van overvloed voel je je goed, opgeladen en heb je zelfvertrouwen. Als je dit gevoel verliest dan voel je je verdwaald, twijfel je aan je keuzes en weet je niet zeker of je doelen mogelijk zijn. Maar de waarheid is dat alle doelen mogelijk zijn als je leeft vanuit de energie van overvloed. Dit is de energie van "alles is mogelijk" en ik help je hiermee verbinding maken.

 

Laat je niet langer afleiden door je angst die zegt dat het niet mogelijk is, maar leer vertrouwen op het gevoel dat alles mogelijk is. Het gevoel van overvloed. Ik leer je welke gedachtes je tegenhouden waardoor je elke keer als je aan je doelen begint weer terug klapt in angst. Schaarsheid kan frustrerend zijn en vaak lopen vrouwen hier vast, omdat ze niet weten wat het precies is.

 

Ik leg je op een duidelijke manier uit wat de energie van schaarsheid is, hoe je al deze tijd jezelf klein hebt gehouden en op welke manier je kunt schakelen. Maar ik help het je ook voelen door middel van korte meditaties. Zo help ik je het verschil voelen tussen schaarsheid en overvloed. Hiermee open je jezelf voor de potentie van meer zonder vast te lopen of je het goed doet. 

 

Hoe schuif ik je van schaarsheid naar overvloed?

- Audio lessen die je kunt beluisteren, terwijl je je energie voelt schuiven en leert kennismaken met de energie van overvloed. Door middel van de lessen vergroot ik je kijk op hoe je momenteel denkt, wat mogelijk is en verschuif ik je perspectief. Hierdoor worden je doelen groter én tastbaar (werkelijk)!

- Meditatie om je snel in verbinding te brengen met overvloed.

- Een les over energie.

- Gids gevuld met begeleiding en tips.

- Privé coaching community waarin je vragen kunt stellen en inzichten kunt delen.

Schrijf je in voor directe toegang tot de cursus.

van schaarsheid naar overvloed

Begin direct aan je cursus en voeg je toe aan de privé coaching community.

overvloed Elise Severino

€ 75,00

  • Beschikbaar