· 

Wet van Aantrekking vs Manifesteren

Kunnen twee Spirituele Hulpstukken samenwerken?

Is het mogelijk om met de Wet van Aantrekking samen te werken, met dezelfde basis als manifesteren? Dat gaan we samen bespreken in deze blog.

 

Eenmaal in de Wet van Aantrekking gedoken begon ik te begrijpen dat deze Wet reageert op wie je bent. Bekijk hier de video erover en lees de oefening erbij.  

 

Het leuke van de Wet van Aantrekking (naast het minder leuke dat het dus verwarring brengt) is dat je het kunt sturen. Je kunt dus bepalen wat je wilt dat de Wet doet voor jou.

 

Net als Manifesteren moet je bewust zijn van wat je wilt aantrekken (de intentie) en met de Wet van Aantrekking let je er automatisch meer op.

 

Je kunt dus samenwerken met deze twee hulpstukken.

Dit is wat we samen gaan bespreken:

- Wet van Aantrekking en de basis.

- Hoe manifesteren werkt.

- De verbinding tussen deze twee.

 

Wil je ook bewuster gaan samenwerken met deze twee Spirituele Hulpstukken? Dit is een leuke oefening waar je mee kunt spelen:

  • Maak voor jezelf duidelijk wat het is dat je graag wilt hebben.
  • Hoe zou het voelen om dit wat je graag wilt te krijgen?
  • Wie zou je moeten zijn om te kunnen krijgen wat je graag wilt hebben?

In meditatie kun je dit gevoel (de antwoorden) terughalen en daarmee het gevoel die je wilt ervaren vergroten. Op deze manier werk je veel bewuster samen met de Wet van Aantrekking en ben je gerichter aan het manifesteren (je intentie). 

 

Je kunt in je dagboek schrijven of een apart schriftje ervoor gebruiken. Op deze manier kun je ze elke keer nalezen en dus je groei meten. 

 

 

Deel in de comments welk inzicht je hebt gekregen en wat je opvalt. Ik zou het super tof vinden om met je mee te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0