Uitgelijnd en in verbinding leven.

Vandaag staat geschreven als "het moment dat je actie ondernam."

Je investeert al een tijdje in je persoonlijke ontwikkeling, maar het lukt je niet om alles op een rijtje te krijgen. Het is alsof alle puzzelstukjes op de tafel liggen, maar je geen overzicht krijgt. Je weet dat je de talenten bezit om iets unieks van jezelf te maken, maar bevindt je te vaak op het punt waar je overprikkeld en gefrustreerd bent. Je voelt je overspoeld en bent op zoek naar iemand die je hand kan vasthouden, terwijl je groeit zonder dat je tegengehouden wordt om jezelf te zijn. De ideale vriendin die geen aandacht nodig heeft, maar wel liefde jou kant op stuurt. Die je de steun geeft elke dag weer en haar inzichten deelt als dit helpt om weer een stap te nemen.

  

Ik heb jarenlang vastgelopen in het waarmaken van mijn dromen. Hopende dat "iemand" me bij de hand zou pakken en me de weg zou tonen naar mijn dromen. Gefrustreerd en vol tranen lag ik op bed te huilen met de vraag "WAAROM" tot ik antwoord kreeg.

 

"Waarom lukt het me niet God wat doe ik toch elke keer fout?" zei ik.

"Het wordt tijd om verantwoordelijkheid te nemen." Hoorde ik. *zucht* WTF.

 

Ja, maar dat was niet het antwoord waar ik naar zocht want ik wilde dat iemand me de weg ging laten zien, weet je nog? Maar die iemand kwam niet en ik wist als ik geen stap zou nemen er niets van mijn dromen terecht zou komen. Dus begon ik stap voor stap te helen en elke keer als ik geheeld was nam ik weer een stap. Elke keer verder en zo uit het gat en klaar om verder te gaan. Het was pas toen ik besefte dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk dat alles op haar plekje viel. Neemt nog niet weg dat ik er graag wat persoonlijke begeleiding bij had gehad 😆.

 

De waarheid is dat we allemaal wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iemand die ons verteld dat het goed komt, terwijl we werken aan onze dromen. Maar wat als ik je zou vertellen dat dit nog een stap verder kan. Dat je je dromen nog sneller zou kunnen zien manifesteren? Zou je de sprong wagen of wacht je af? Zou je de stap nemen om uitgelijnd te leren leven als dit de kans is die je gaat helpen om ook echt verandering te zien in je leven?

 

De Uitgelijnd In verbinding Leven-community (UIL) is uniek vanwege haar combinatie van krachtige healing en uitgelijnde stappen. Het is een leer; persoonlijke ontwikkeling traject met coaching en healingen. In 6 weken leer je alles wat je nodig hebt om voorbij je Oude Ik te stappen en in je eigen krachten, maar daar stopt het niet. Je gaat ook bewegen in deze tijd en bewust manifesteren. Samen. Je leert wat uitgelijnd leven betekent, maar ook HOE je het doet. Niet meer iets leren om er vervolgens niets mee te doen. Want de reis stopt niet na 6 weken. Elke drie maanden starten we een nieuwe ronde van het traject (die je elke keer gratis mee runt), terwijl je tegelijkertijd naar je doelen gaat werken. 

 

In de maanden dat er geen modules worden geleverd krijg je coaching sessies, zodat je je doelen kunt bespreken en ondersteuning kunt vragen. Maar ook daar blijft het niet bij want elke sessie wordt geopend met een krachtige healing waar je aan kunt meedoen. Elke healing uniek op zichzelf, omdat ze de intentie heeft om je op weg te helpen en te houden! 

Wat doet deze manier van samenwerken voor jou?
* Je hoeft niet elke keer opnieuw te beginnen. 

* Elke keer als je vastloopt, kun je om ondersteuning vragen. 

* Je kunt je successen delen en we proosten samen op je manifestaties.

* Constant vanuit verbinding ga je bewegen.

* Ontvang de bevestiging van het Universum dat je bent waar je hoort te zijn. 

* Alle cursussen en coaching sessies op een platform, van een mentor en met een duidelijk beeld.

 

De community zorgt ervoor dat je niet meer terug hoeft. Niet meer terug naar het vastzitten in je verouderde patronen of de angst dat je het niet weet. Niet meer alleen doen of op zoek naar antwoorden en het niet kunnen betalen. Wat als ik je kan garanderen dat in verbinding alles op je af komt? Dat je een magneet bent voor je droomleven? Zonder frustratie, forceren of angst of het wel werkelijkheid kan worden?

 

 

Dit gebeurt als je de tijd neemt om te leren hoe je jezelf in verbinding brengt met het Universum, zodat je kunt gaan samenwerken. Samen met het Universum trek je je droomleven aan met de Wet van Aantrekking, ga je voorbij je oude zelf (degene die gelooft dat ze het niet kan) én duik je in je verlangens (wat wil ik wél!). Dit komt samen tijdens het UIL-community en dat is wat ik voor jou kan betekenen in de community.

Betaal in 1, 2 of 4 termijnen. Iedereen mag meedoen.

UIL-community

Next level coaching. Je leert in 6 weken hoe je samenwerkt met het Universum en verbinding maakt. Vervolgens gaan we samen kijken naar je verouderde patronen (je oude ik) en ontkoppel ik je van dit oud verhaal. Het moment dat jezelf saboteert, maak je gebruik van je persoonlijke coach (MOI!!) en zet je weer door. Toegangsprijs is eenmalig, maar meedoen is oneindig.

UIL-community
€ 550,00

€ 350,00

  • Beschikbaar

Diep van binnen weet je dat het mogelijk is want je ziet het iedereen doen, maar wat doe jij fout? 

Je staat jezelf in de weg en het is belangrijk dat je ziet waarom je dit doet. Leer jezelf kennen en leer je eigen valkuilen herkennen die je dromen tegenhouden om zich te manifesteren. 

 

Uit de weg.

In de community krijg je in 6 weken alle kennis die je nodig hebt om jezelf uit de weg te gaan en je dromen werkelijkheid te zien worden.  

 

Je zult begrijpen hoe je vanuit jezelf manifesteert en samen met het Universum, zodat je elke keer de juiste stappen kunt nemen. 

"Dank je wel voor de prachtige samenwerking! Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt :). Bedankt voor het zijn van mijn spiegel. Jij hebt met jouw gaves een hele diepe dimensie aan het programma gegeven. Je bent een prachtmens." @anneneijnens

"Onwijs bedankt voor al je hulp en kracht. Ik heb enorm genoten van onze samenwerking en je gezelligheid." @nienkevanderplas

 

"Blijf vooral doorgaan met ons te inspireren met jouw mooie gaves en je mooie zijn!" @kartinifaber


Ik leer je in 6 weken:

1. Waarom het NIET lukt.

Je kunt je doelloos, gefrustreerd en zelfs depressief voelen wanneer je vastloopt in je dromen manifesteren. De eerste stap die je moet nemen is ontdekken in jezelf waarom je elke keer dezelfde fouten blijft herhalen. Waarom saboteer je je eigen manifestatie proces? Leer hoe je jezelf kunt helen van negatieve cyclussen die zich elke keer in je leven blijven herhalen.  

 

2. Stop met jezelf klein houden.

Als je het gevoel hebt dat er meer mogelijk is waarom zie je dit dan niet? Het heeft een reden dat je manifestaties geen werkelijkheid worden en ik ga je helpen begrijpen welke achterliggende gedachtes ervoor zorgen dat je elke keer als het erop aankomt achteruit stapt voor je dromen. Je hebt alle potentie in je om je dromen waar te maken. Het enige wat mist is de begeleiding en kennis om dit naar boven te krijgen en waar te maken. 

 

3. Hoe duik je voorbij jezelf?

Je kunt jezelf goed in de weg zitten wanneer je begint te werken aan je dromen manifesteren en het is het beste om dit te weten van jezelf VOOR je gaat manifesteren. Waarom? Anders blijf je krijgen wat je NIET wilt. Maar hoe beginnen? Door duidelijk te maken wat het is dat je elke keer doet wanneer het moment daar is. Leer wat ervoor zorgt dat je elke keer als het belangrijk is je jezelf in de weg gaat staan. 

 

4. Werk samen met de Wet van Aantrekking.

Waarom alles alleen doen als je het werk gedaan kan krijgen? We willen als mens vaak zoveel mogelijk zelf bepalen, maar dat is juist waarom je vastloopt in je dromen manifesteren. Leer samenwerken met de Wet van Aantrekking, zodat je alleen maar de focus hoeft te houden op wat je gelukkig maakt. Zie je verlangens manifesteren en geef jezelf de tijd om te genieten ervan. 

 

5. Laat het allemaal gebeuren.

Het is vaak vanuit onze angst dat we onszelf in de weg gaan staan, terwijl alles al is zoals het mag zijn. Leer hoe je steeds meer overgave kunt leveren en de rust vindt binnen in jezelf, terwijl je dromen manifesteren. Er is zoiets als in rust en liefde je dromen waarmaken. 

 

6. Overzicht en duidelijkheid. 

Hoe krijgen we duidelijk waar we naar verlangen? Als je het gevoel hebt dat je verloren bent dan komt dat doordat je niet helder hebt wat nodig hebt. Met overzicht over je eigen dromen kun je zien welke stappen er nodig zijn om je dromen toe te laten zich te manifesteren. Leer hoe je overzicht krijgt en bewaakt, terwijl je weet wat je écht wilt. 

 

7. De eerste stap. 

Stappen nemen is makkelijk, maar bewuste stappen nemen helaas niet. Waarom niet? Omdat we vaker stappen nemen vanuit onszelf dan vanuit onze dromen. Leer hoe je begint met stappen maken en van hieruit de volgende stap neemt die je elke keer weer een stap dichter bij je dromen brengt.

 

8. Momentum vasthouden.

Manifesteren betekent dat je iets in werkelijkheid ziet komen, maar wat doe je in de tussentijd dat je aan het wachten bent? Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat je je focus niet verliest en terugvalt in je oude patronen. Als je je momentum kunt vasthouden dan ben je bij de laatste stap van het manifestatie proces en vanaf hier wordt het echt héél leuk.  

 

En wat dan nog meer?

Als je alle Modules hebt gekregen is het integratietijd. Dat is wanneer je de kennis die je hebt opgedaan ook gaat gebruiken. Je gaat stappen nemen en tijdens dit proces krijg je de begeleiding en coaching die je nodig hebt om door te zetten. Heb je het gevoel dat je wil opgeven? Zit je jezelf weer tegen? Laat je je angst weer overheersen? Dan maak je gebruik van de coaching-calls of de high vibe online community om door te zetten. Elke. Keer. Weer.

 

Hoe gaan we deze stappen nemen?

- Tijdens de aflevering van de Modules krijg je elke week een healing, inzicht training en uitgelijnde stappen.

- Na de 6 weken komen we maandelijks samen voor coaching calls tot de volgende ronde weer begint.

- Je krijgt levenslange toegang zolang het traject wordt aangeboden. Dit betekent dat je met elke ronde gratis mee doet.

Niet meer investeren in de puzzelstukjes, maar met mijn lijm alles in elkaar zetten.