Ontdek wat je al deze tijd hebt gemist.

17 Februari 2020 tot en met 5 April 2020 is geschreven als "het moment dat je actie ondernam."

Je hebt al een tijd geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling, maar elke keer weer kom je op het punt terecht dat je je machteloos voelt. Dit gevoel herken ik als geen ander. De bevestiging waar je op dit moment naar op zoek bent ligt binnenin jezelf en het is mijn gave om je hierbij te helpen. Het UIL-traject (uitgelijnd in verbinding leven) is voor de vrouw die niet meer wil zoeken naar bevestiging, maar zich juist wil richten op het waarmaken van haar dromen. Het doelloos rondjes lopen brengt veel twijfel bij je omhoog waardoor je elke keer weer op hetzelfde punt terecht komt in je leven.

 

Dit traject zorgt ervoor dat je stopt met jezelf tegen te houden om je dromen waar te maken, maar dat je actie gaat ondernemen. Als we de focus constant leggen op wat er fout is dan krijgen we alleen maar te zien wat ons ongelukkig maakt. Je kunt je leven omdraaien en juist de focus leggen op wat je WEL wilt. Hierdoor zul je je doelen sneller manifesteren omdat de focus is verlegd.

Je bent op zoek naar antwoorden, omdat je voelt dat je meer kan met je leven. Maar welke stappen kun je nemen zonder terug te gaan naar waar je vandaan komt? 

Het voelt alsof je niet meer weet welke keuzes de juiste zijn waardoor je gefrustreerd raakt en met vragen rondloopt die je aan het Universum (of je Hogere Zelf) zou willen stellen. Als je ergens meer duidelijkheid zou kunnen krijgen dan zou je ervoor gaan, maar je wilt duidelijke antwoorden, geen motivatie.

 

Duidelijkheid, overzicht en de juiste actiestappen krijg je vanuit het Universum om je op weg te helpen en de ruis weg te halen die op dit moment staat tussen jou en je droomleven. 

"Dank je wel voor de prachtige samenwerking! Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt :). Bedankt voor het zijn van mijn spiegel. Jij hebt met jouw gaves een hele diepe dimensie aan het programma gegeven. Je bent een prachtmens." @anneneijnens


Verdieping.

Tijdens het UIL-traject (uitgelijnd in verbinding leven) leer ik je in 8-weken hoe je vanuit verbinding met jezelf en het Universum je dromen kunt waarmaken. 

 

Het 8-weekse traject zorgt ervoor dat je je beperkingen herkent en heelt, jezelf op een nieuw niveau leert kennen en ontwikkelt zonder op zoek te moeten naar de antwoorden. 

 

Je zult inmiddels al ontdekt hebben in jezelf hoe frustrerend het is om op zoek te zijn naar de juiste hulpstukken om je dromen waar te maken. Als je je al een tijd afvraagt WAT het is dat je tegenhoudt en WAAROM je het nog niet voor elkaar hebt dan is dat, omdat je niet in verbinding staat met jezelf en het Universum. 

 

In het traject leer je:
* Dat je verlangens er mogen zijn en je mag dromen.

* Je dromen waarmaken met de juiste uitgelijnde stappen.

* De sleutels tot overvloed in het leven.

* Vanuit jezelf te bewegen, zodat je geen bevestiging meer nodig hebt.

* Spelen met de Wet van Aantrekking en met gemak manifesteren.

* Energie stromen zoals je het nog nooit hebt gevoeld.

* De opluchting in je hart als je voelt dat je verouderde patronen van je wegzakken. 

"Onwijs bedankt voor al je hulp en kracht. Ik heb enorm genoten van onze samenwerking en je gezelligheid." @nienkevanderplas

 

"Blijf vooral doorgaan met ons te inspireren met jouw mooie gaves en je mooie zijn!" @kartinifaber


1. Doelloos, frustratie, angst en depressie.

Allen signalen dat je niet in verbinding staat met je Authentieke Zelf en je levenspad. Je lichaam vertelt je dat je ergens de verkeerde afslag hebt genomen en je vraagt je af "wat" er fout gaat. Door je focus te leggen op wat je NIET wilt krijg je te zien wat je NIET wilt, maar wat nu als we de focus leggen op wat je WEL wilt? Dat nemen we door in deze eerste stap.

 

2. In verbinding met het Universum.

Op welke manier kun je beginnen met je leven opbouwen als je niet begrijpt wat er aan de hand is? In deze les leer je van de chaos orde te maken door een overzicht te creëren voor jezelf. Eerst naar achteren en de puzzelstukjes bekijken voor je naar voren gaat en de puzzel gaat maken. Ik leer je hoe je jezelf in verbinding brengt met het Universum, blijft en wat er gebeurt als je hieraan werkt.

 

3. Hoe duik je voorbij weerstand.

Weerstand is een van de grootste redenen dat we niet werken aan onze dromen. Het moment dat we aan onze dromen werken komen we volledig in weerstand te staan. In deze les leg ik je uit hoe je kunt ontdekken of je in weerstand staat of dat je juist goed onderweg bent. Doordat er veel gebeurt om je heen als je aan je dromen gaat werken is het normaal om verward te zijn. Ik leer je hoe je dit overzicht krijgt.

 

4. Overvloed-mindset.

Is het mogelijk om geld, liefde en groei toe te laten in ons leven? Duik in de wereld van Wet van Aantrekking en begrijp wat het is om bewust te manifesteren. Manifesteren is niets meer als het werkelijk zien worden van je dromen. Daar ga ik je bij helpen door je te laten zien hoe manifesteren echt werkt en hoe LEUK het is om dit proces te leren.

 

5. Je weet het al.

Alle kennis ligt binnen in onszelf. Alle kennis die je leest, bekijkt of leert, is er om je de informatie te prikkelen die binnen in jezelf aanwezig is. Dat is de reden waarom je zo vaak JA of NEE knikt als je iets leest. Stop met bevestiging te zoeken en ontdek wat er binnenin zit en wat er naar buiten wil.

 

6. Geen bevestiging meer nodig.

Wanneer je volledig in verbinding staat met het Universum en met je Authentieke Zelf zul je ontdekken dat je niet meer wil wachten om gelukkig te zijn. Vanuit verbinding wil je juist meer en meer gaan creëren en dat is ook mogelijk. In deze les ga ik je meenemen op reis, terwijl we bewust werken aan de volgende stappen in ons leven. Niet meer wachten op goedkeuring, maar met vertrouwen en vanuit verbinding bewegen.

 

7. In beweging komen EN BLIJVEN.

Het is zo simpel om de juiste cursussen te volgen, de beste coaches in te huren of te luisteren naar een nieuwe podcast, maar als je er niets mee doet, zul je elke keer weer op hetzelfde punt terecht komen. Waarom verliezen we momentum zodra ons leven begint te lopen? Wat doen we zodra het leven eruit begint te zien zoals we hadden gewild? Daar duiken we dieper in tijdens deze les.

 

8. Paniek.

Wat doen we als we in paniek zijn, al onze hulpstukken en lessen vergeten en we merken dat we in een neerwaartste spiraal terecht zijn gekomen? Juist, we raken in paniek, maar dat hoeft niet. Ik ondersteun je, terwijl je in jezelf ontdekt waar deze paniek vandaan komt. Je hoeft jezelf niet meer tegen te houden om gelukkig te worden en ik ga je laten zien WAAROM NIET.

 

Het 8-weekse Uitgelijnd In verbinding Leven-traject werkt als volgt:

- Wekelijks staan de lessen digitaal klaar op een uniek digitaal platform. Zowel video, audio en tekstvorm.

- Wekelijks komen we samen voor een live sessie waarin extra steun wordt gegeven.

- Persoonlijke dagelijkse begeleiding in een liefdevolle community.

- Levenslange toegang. Elke keer als het traject word herhaald mag je gratis meedoen.

Niet zoeken naar "het geheim", maar investeren in het antwoord.

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg