Manifesto lidmaatschap

Moe zonder specifieke reden, geen idee waarom je hoofdpijn hebt of wat er aan de hand is, waardoor je je onrustig voelt? Het Universum heeft veel hulpstukken voor ons klaarstaan, maar we vertalen deze hulpstukken vaak verkeerd. De Volle Maan, Nieuwe Maan en planeten zijn maar enkele Spirituele Hulpstukken die het Universum voor ons heeft gebouwd. Leren samenwerken hiermee is een kleine, maar enorme stap die je kunt nemen voor jezelf. 

 

Als je je bewust wordt wat er om je heen speelt kun je er beter op in spelen. Je springt toch niet in koud water als je weet dat het water verwarmd kan worden? In het lidmaatschap kun je dankzij de Manifesto dagelijks de energie van de week lezen. Met deze informatie op zak kun je navigeren door het ontastbare en vaak verwarrende Universele energie om je heen.

 

Waarom elke dag proberen zelf de energie te vertalen als alles klaarstaat? Wanneer je er klaar mee bent om jezelf elke keer tegen te komen of te twijfelen aan jezelf en je doelen dan kan de Manifesto je helpen om het overzicht te bewaren. 

 

Elke maand vertaal ik de Universele energie die ons dagelijks omringd in een PDF die ik de Manifesto noem. In de Manifesto vindt je wekelijke energievoorspellingen, zodat je weet welke energie je kunt verwachten. Met deze kennis op zak kun je motivatie, inzichten en steun halen wetende dat het Universum er is om je te ondersteunen tijdens je reis naar ontwakenen in je volle potentie.

 

Met de Manifesto leer je:
- Welke energie je omringd. 

- In welk levensgebied je gaat groeien.

- Hoe je je doelen werkelijkheid kunt zien worden. 

- Welke planeet invloed heeft op je.

- Orakel-kaartlezingen doen om te communiceren met het Universum. 

- Samenwerken met de Volle & Nieuwe Maan en nog meer.

 

Op het platform vindt je niet alleen de Manifesto, maar ook de weken in audio vorm, telefoon art, volledige uitleg hoe je de Manifesto kunt gebruiken en een jaarlezing opgesplitst met oefeningen en reflectie. Elke Nieuwe en Volle Maan ontvang je extra informatie buiten de Manifesto om over de energie van de Manen. Dit helpt je mega-veel inzichten te krijgen met de kracht van de Maan. Er is niets zo bijzonders als samenwerken met de Manifesto.

"Leer plannen in de toekomst, werken in het heden en wordt de gans die de gouden eieren legt."

Manifesto lidmaatschap

Samen de toekomst werkelijkheid maken. 

membership Elise Severino

€ 35,00

  • Beschikbaar

Waarom zou je op deze manier samenwerken? 

Zodat je niet hoeft te dwalen. De afleiding die momenteel in je leven aanwezig is, zorgt ervoor dat je keer vastloopt in je toekomst werkelijkheid maken. Richt je met de kennis van Universele energie op wat is en zie je verlangens werkelijkheid worden. 

 

Is het gericht op spiritualiteit?

Ja, want ik geef je per week energetische voorspellingen. Met deze kennis op zak kun je een combinatie maken van je doelen en mogelijkheden. Zo hoef je zelf niet te gokken wat er staat te gebeuren, maar kun je gebruik maken van mijn expertise in het vertalen van Universele Energie.

 

Doelen en het pad naar authenticiteit.

Iedereen heeft dromen. Waar de een droomt van een groter huis droomt de ander van genoeg geld om haar rekeningen te kunnen betalen. Maar wat doen we als we verdwaald zijn in het proces en geen weg uit zien? Dan gaan we volledig in de weerstand en geven we op. Dat hoeft niet zo te zijn als je open zou staan voor meer hulp. Waag de sprong nog een keer en ik laat je zien hoe het werkt.