Dagelijks aan je droomleven werken.

De membership is voor de bewuste vrouw die dagelijks bezig is met haar persoonlijke ontwikkeling en verbinding met het Universum. Je wil dieper in verbinding staan en meer samenwerken met het Universum, maar vindt het moeilijk om de energie te vertalen. Als je meer zou weten over de energie die om je heen aanwezig is, zou je het makkelijker vinden om te bewegen? Niet alleen wil je je verdiepen in de energie die dagelijks om je heen is, maar je wilt ook je blokkades helen met de Volle Maan of je intenties schrijven met de Nieuwe Maan. De bevestiging die je zoekt wil je binnenin jezelf vinden zonder dat je een ander om advies of bevestiging moet vragen. Elke maand leer je iets nieuws over spiritualiteit, verbinding en je authentieke zelf. Hiermee beweeg je elke dag bewust met de sleutels tot succes in je zak en de kennis in je wordt naar voren gehaald waardoor je grotere stappen kunt nemen zonder angst en twijfel.

Als je weet wat je wachten staat zou je dan bewuster bewegen? 

Je leert niet alleen hoe dagelijkse energie werkt, maar ook wat het betekent om samen te werken met het Universum. Door je verbinding te versterken zie je ook welke Tekens van het Universum er dagelijks om je heen aanwezig zijn. Hiermee kun je zien wat er voor je onderweg is en wat je naar je aan het toetrekken bent met de Wet van Aantrekking. Vanuit zelfvertrouwen bewegen helpt je om je dromen waar te maken.

 

Het mooie is dat het moment dat je aan je dromen begint te werken je geconfronteerd zult worden met angsten die je bij draagt vanuit je verleden. Je zult twijfelen aan je kennis en vakkundigheid, keuzes maken gebaseerd op anderen en je kunt jezelf zelfs verliezen, omdat je je droom uit ogen verliest, maar je hoeft hier niet in vast te blijven. Door te weten WAT er aan de hand is. De oefeningen en reflecties die je krijgt wekelokks hellen je de lagen van weerstand te verwijderen en je perspectief te schuiven. Hoeveel meer zou je doen als je meer kon vertrouwen op jezelf, beweegt vanuit verbinding en welke stappen zou je weglaten, omdat deze niet bij je passen?

 

Verwijder twijfel en angst door samen met het Universum te werken en vanuit overzicht en verbinding te bewegen. De Taal die het Universum spreekt kan helder zijn en het geeft een fijn gevoel. 


Je wilt graag:

* Leren samenwerken met het Universum en de energie om je heen.

* Minder verward zijn tussen hoe je je voelt en wat er om je heen gebeurt.

* Gebruik maken van de juiste energie om grotere projecten aan te durven.

* De twijfel over jezelf willen weghalen door de energie om je heen te begrijpen.

* Jezelf leren kennen die in je schuilt.

Maar wat er gebeurt, is dat je je focus verliest op je doelen en je focus verliest op je eigen groei.

Ik vind de groep super fijn! Had echt al vrij snel het idee dat ik hier volledig mezelf kon zijn, en dat heb ik niet heel snel, zeker niet bij groepen. Alles is welkom. Openheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid. Dat is zo mooi! #nienke

 

Ik vind het heerlijk om in de groep aanwezig te zijn. Het is er veilig en ik heb het gevoel dat ik hier volledig mezelf kan en mag zijn. Ik durf mijn kwetsbaarheid te laten zien en durf te delen wat ik wil delen. Alles is goed! Alles mag! Heel fijn! #rika


In de membership breng ik je in verbinding met het Universum en vertaal ik de dagelijkse Universele energie. Leer hoe energie invloed heeft op je dromen en hoe je het kunt gebruiken om je dromen waar te maken zonder moeite. 

Op welke manier ga ik je ondersteunen?

in verbinding met het Universum membership

In de membership ontvang je maandelijks de Energie-en Invloeden PDF. Hierin lees je de dagelijkse energie, Volle- Nieuwe Maan overzichten gevuld met oefeningen en reflecties om de informatie je eigen te kunnen maken. Ook vindt je op het platform video en audio ondersteuning, je persoonlijke ART om te downloaden en onderwerpen als Mercury of Geld leren aantrekken oefeningen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Klik hier voor een gratis sample van de Energie-en Invloeden PDF.

 

Als je je aanmeldt voor de "in verbinding met het Universum membership" ontvang je ook de eerste dagen begeleiding per email om je op weg te helpen. Hiermee help ik je met tips en tricks die ik zelf dagelijks gebruik om samen te werken met de energie van het Universum. Kies een plan die bij je past en laten we samen duiken in energie, verbinding en dromen waarmaken. 

membership Elise Severino

€ 27,00

  • Beschikbaar

"Leer in verbinding staan met jezelf en wordt de gans die gouden eieren legt."

Waarom zou je aan jezelf werken vanuit verbinding?

Omdat je geen bevestiging nodig hebt buiten jezelf om je te vertellen dat je goed bezig bent. Ook, omdat je persoonlijk wil groeien, terwijl je in diepe verbinding bent met jezelf.

 

Is het gericht op spiritualiteit?

De membership is voor de vrouw die graag in verbinding wil komen te staan met haar kern en het Universum. Je wil niet meer alles alleen doen en bent op zoek naar de juiste ondersteuning. Er is geen betere ondersteuning dan die van het Universum. Het maakt niet uit waar je staat in je spirituele groei, als je voelt dat je er klaar voor bent dan ben je welkom. De membership draait om de combinatie van verbinding met het Universum, persoonlijke groei en je Authentieke Zelf zijn.

 

Doelen en het pad naar authenticiteit.

Ik leer je hoe je vanuit verbinding met jezelf en het Universum meer kunt bereiken in het leven. De lessen die je leert in de membership neem je mee, terwijl je bewuster bezig bent met je eigen geluk.

De sfeer in de groep is heel fijn en je bent een super host. Het voelt als een toffe vriendinnengroep waar ik helemaal mezelf kan laten zien, waardoor ik het vertrouwen heb gekregen om dit overal te doen. #marloes

 

Ik vind de groep een warme en leerzame groep waar veel aandacht wordt besteed aan zowel je persoonlijke groei als je spirituele groei en het cocreëren met het universum met de maancyclussen.

De dames in de groep leren van elkaar, supporten elkaar en iedereen kan zichzelf zijn. Een aanrader voor vrouwen die meer vanuit hun intuïtie willen leven. #cheyenne