Manifestatie-lidmaatschap.

Ik begrijp hoe het is om vast te lopen in manifesteren. Het is een simpel proces, maar waarom lopen we er zo in vast? Het probleem ligt niet bij jou, maar wel in hoe je het proces gebruikt. In het lidmaatschap leer ik je hoe je kunt samenwerken met wat er om je heen gebeurt om je droomleven te gaan manifesteren. Als je wist dat het niet de beste tijd was om te forceren zou je dan durven toelaten?

 

Elke maand schrijf ik het Manifestatie Manifesto die je kunt downloaden en gebruiken om wekelijks te lezen welke energie er om je heen aanwezig is. Met deze kennis op zak kun je elke week je intenties duidelijk maken die je wilt manifesteren. Zo gebruik je de kracht om je heen om je droomleven toe te laten om door te komen. Doordat ik op een leuke en duidelijke manier uitleg wat je kunt verwachten per week kun je je focussen op je doelen. Hierdoor zal je merken dat alles als het ware vanzelf gebeurd en het enige wat je ervoor hebt gedaan is je focus leggen op wat je gelukkig maakt. 

 

Haal de druk van jezelf af en stop met jezelf afvragen waar je vastloopt, maar duik in de Manifestatie Manifesto en laat je de weg tonen. Het enige wat je nog hoeft te doen hierna is je zien hoe het allemaal bij elkaar komt.

 

Je leert in het lidmaatschap:

* Leren samenwerken met wat energetisch om je heen gebeurt.

* Bewuster manifesteren, zodat je vaker krijgt wat je nodig hebt.

* Minder verward zijn tussen hoe je je voelt en wat je krijgt. 

* Rust te vinden over de verlangens die je werkelijkheid wilt maken.


Hoe werkt het?

In het lidmaatschap ontvang je maandelijks de Manifesteren Manifesto. Dit is een PDF die ik opstel waarin je wekelijks kunt lezen wat je kunt verwachten vanuit het Universum. Met deze kennis op zak kun je een maand lang je doelen plannen en opschrijven welke stappen je gaat nemen om je droomleven te manifesteren. Ook duiken we in krachtige momenten over een maand heen waarin je nog sneller kunt manifesteren en die zijn tijdens de Nieuwe en Volle Maan. Met de oefeningen en reflecties kun je het proces je eigen maken. Ook vind je op het platform video en audio ondersteuning, je persoonlijke ART om te downloaden en verschillende hulpstukken om je proces te verdiepen.

 

Als je je aanmeldt voor het Manifestatie Manifesto ontvang je de eerste dagen begeleiding per email om je op weg te helpen. Hiermee help ik je met tips en tricks die ik zelf dagelijks gebruik om samen te werken met het Manifesto. Kies een plan dat bij je past en laten we samen duiken in energie, manifesteren en dromen waarmaken. 

"Leer manifesteren en wordt de gans die de gouden eieren legt."

Manifesteren Manifesto lidmaatschap

Ik laat je zien hoe manifesteren werkt, zodat jij je focus kunt leggen op wat je graag wilt manifesteren.

membership Elise Severino

€ 35,00

  • Beschikbaar

Waarom zou je op deze manier samenwerken? 

Zodat je niet hoeft te dwalen. De afleiding die momenteel in je leven aanwezig is, zorgt ervoor dat je keer vastloopt in je droomleven manifesteren. Door de druk van de ketel af te halen kun je je weer richten op wat je belangrijk vindt en dat zijn de verlangens die je werkelijkheid wilt maken. 

 

Is het gericht op spiritualiteit?

Ja, want ik geef je per week van de maand energetische voorspellingen. Met deze kennis op zak kun je een combinatie maken van je doelen en mogelijkheden. Zo hoef je niet elke keer jezelf af te vragen waarom je dromen niet uitkomen en je niet manifesteert wat je écht wilt.

 

Doelen en het pad naar authenticiteit.

Iedereen heeft dromen. Waar de een droomt van een groter huis droomt de ander van genoeg geld om haar rekeningen te kunnen betalen. Maar wat doen we als we verdwaald zijn in het proces en geen weg uit zien? Dan gaan we volledig in de weerstand en geven we op. Dat hoeft niet zo te zijn als je open zou staan voor meer hulp. Waag de sprong nog een keer en ik laat je zien hoe het werkt.