Zullen we in de kaartjes duiken?

Een kaartlezing is voor de vrouw die het heerlijk vindt om verbinding te maken met het Universum. Tijdens een kaartlezing pakken we kaartjes op je verleden, heden en toekomst, zodat je de bevestiging krijgt of je op je levenspad staat. Een heerlijk moment, terwijl je lacht, een traantje laat en vragen stelt. Je hebt niet het gevoel dat je echt vastloopt, maar je zou wel samen met mij en mijn unieke kijk op de Orakel-en Tarotkaarten je kaarten willen laten lezen. 

 

Ikzelf lees mijn kaarten dagelijks, zodat ik elke dag weer beweeg vanuit uitlijning en verbinding. Bewust aan mijn dromen werken vind ik belangrijk en als je hier bent, jij ook. Voelt het alsof je in een nieuwe fase terecht bent gekomen van je leven, maar zie je er nog niets van in je eigen realiteit? Laten we er samen naar gaan kijken tijdens een kaartlezing. Met de Orakel- en Tarotkaarten creëren we een open dialoog tussen het Universum en jouw dromen. 

Zou je meer duidelijkheid willen hebben of je wel op je levenspad staat en ben je ook benieuwd wat het Universum je al een tijdje probeert te vertellen?

Het voelt zo goed om aan je dromen en doelen te werken, maar je hebt het gevoel dat je te snel wil gaan. De beweging die je van binnen voelt bevestigd dat je goed bezig bent, maar je voelt dat je langzaam terugvalt in oude gewoontes.

 

Op dit moment heb je ontzettend veel behoefte aan wat helderheid en bevestiging, maar je wilt niet jezelf loskoppelen van alle goede dingen die in je leven gebeuren. Tijdens een kaartlezing bekijken we specifiek welke energie er om je heen aanwezig is en wat het Universum je wil vertellen wat je mist. 

 

Doordat we geen energiewerk doen, maar juist vertalings-werk, ben je in staat om de volgende dag vanaf een helder perspectief verder te werken aan je dromen en doelen. Ik help je je huidige situatie anders te zien, zodat je het gevoel wat je hebt groter kunt maken met de zekerheid dat je op je levenspad staat.

 

Hoe verandert je leven?

* De bevestiging krijgen wat je nodig had.

Met een frisse blik verder werken aan je dromen, omdat alles helder is.

* De juiste woorden horen, zodat je opluchting voelt in je lichaam. 

* In een creatieve stroming meerdere doelen behalen. 

* Wat richting over je levenspad en levensdoel, welke energie heb je in motie gezet.

* Motivatie, inspiratie en energie.

Niets is zo bijzonder (of leuker) dan een moment creëren

en verbinding te maken met het Universum.

Op welke manier bied ik mijn gaves aan?

Kaartlezing Elise Severino

De boodschappen die je mist.

Naast het energetische verbinding maken en het vertalen van de energie om je heen maak ik ook verbinding met verleden, heden en toekomst. Ik werk samen met de Orakel- en Tarot kaarten om de boodschappen die voor je klaar staan te vertalen vanuit het Universum. 

 

We kijken naar je levenspad, terwijl we ontdekken welke energie je in motie hebt gezet door de stappen te nemen die je neemt.

 

Kun je een leuk gesprek gebruiken met je eigen Lichtteam, wat motivatie of lijkt het je gewoonweg leuk om je kaarten te laten lezen? Boek dan een kaartlezing met mij! Ik garandeer je dat het gezellig wordt, terwijl je je angsten voelt wegvallen. Je krijgt een verleden, heden en toekomst -lezing met de Tarot-Orakelkaarten. Samen nemen we ook je levenspad door en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen over werk, geld of liefde.

 

Een sessie duurt 45 minuten. Gaan we langer dan 45 minuten door? Dan kun je kiezen op basis van na-calculatie voor meer tijd.

sessie Elise Severino

€ 55,00

  • Beschikbaar