Lichtteam sessie.

Dwaal je de afgelopen weken en ben je op zoek naar antwoorden? Merk je dat je weer over je grenzen heen bent gegaan en terug bij AF bent? Dan is het tijd om samen af te spreken en te ontdekken wat er aan de hand is. Je weet als geen ander dat je zonder overzicht elke keer weer dezelfde fouten blijft maken en ik kan goed begrijpen dat je dit goed zat bent.

 

Ik liep voor mijn Spirituele ontwikkeling ook doelloos, depressief en energieloos rond, maar toen ik leerde verbinding maken met mijn Lichtteam en dus de energie te vertalen om me heen zag ik beweging in mijn leven. Ik dwaalde niet meer, maar voelde zelfvertrouwen en durfde vaker voor mezelf te kiezen. 

 

Als je op zoek bent naar overzicht, een duidelijk beeld wát je elke keer fout doet waardoor je weer terug bij AF bent of HOE het komt dat je je overzicht verliest dan helpt een sessie hier meer inzicht in te krijgen. Tijdens een Lichtteam sessie gaan we samen kijken naar je energie. Je krijgt meer informatie over je achterliggende gedachtes, energie blokkades, emoties en waar je jezelf kleinhoudt in je leven. Waarom zie je je doelen geen werkelijkheid worden? Als je wil leren HOE je voorbij deze weerstand kunt gaan neem dan hier eens een kijkje. 

 

Wij (mijn Lichtteam en ik) geloven erin dat iedereen in hun volle potentie zou moeten leven (vanuit overvloed), maar begrijpen ook dat voor velen dit nog moeilijk kan zijn. Levenlessen, blokkades, patronen en trauma's kunnen je tegenhouden om écht voor je dromen te gaan, maar niet langer. 

 

Hoe verloopt een sessie?

De eerste vijf minuten van de sessie is gereserveerd voor uitleg en introductie. Vervolgens begin ik de boodschappen die doorkomen vanuit mijn Lichtteam te vertalen. Deze boodschappen, is de energie die om je heen aanwezig is. 

 

Neem pen en papier mee, omdat je ontzettend veel informatie krijgt vanuit mijn Lichtteam. Ze geven informatie over onderwerpen die in dit moment van toepassing zijn op je, maar ook waar je naartoe onderweg bent. Wat je kunt creëeren als je gaat leven in je volle potentie.

 

Een sessie is gepland op maximaal 90 minuten en wordt opgenomen. Sessies verlopen online (Skype) en het is mijn advies om genoeg tijd vrij te maken, zodat je alle informatie krijgt die op je ligt te wachten. Elke sessie heeft ook een terugkoppelingsmoment waarin je de eerste dagen nog vragen kunt stellen of ondersteuning kunt vragen, zodat je de energie die je voelt (het goede gevoel) langer kunt vasthouden. We sluiten standaard een sessie af met een energie healing. Alle chakra's weer gereinigd en een rustig hoofdje. Sessies kunnen indien gewenst opgenomen worden.

Niet zoeken naar "het geheim", maar investeren in het antwoord.

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg

Lichtteam sessie

Jezelf terugvinden en loskoppelen van "het verhaal". 

sessie Elise Severino

€ 125,00

  • Beschikbaar

Inzicht krijgen tijdens een sessie. Hoe kan het zijn dat je weet wat je wilt, maar dat je je zo doelloos voelt. Elke keer als je aan je doelen begint te werken voel je je verloren. 

Het voelt alsof je niet meer weet welke keuzes de juiste zijn waardoor je gefrustreerd raakt en juist met nog meer vragen rondloopt. Vragen als "waarom lukt het me niet", "waar loop ik fout" of "hoe ga ik uit mijn hoofd" overheersen. Als je meer duidelijkheid zou kunnen krijgen dan zou je ervoor gaan, maar je wil duidelijke antwoorden, geen motivatie.

 

In een sessie bespreken we WAT je tegenhoudt en gaan we er voorbij. 

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique