Benieuwd hoe je je leven "op orde kunt krijgen"?

Herkenbaar. Zeven jaar geleden was ik nog € 88.000 in de schuld, leefden we op de beneden verdieping met kranten als gordijnen en waren mijn man en ik compleet opgebrand. Was dit het leven?

De zoveelste tegenslag!

Mijn man en ik waren de zoveelste tegenslag aan het verwerken en langzaam begon ik me af te vragen WAT WE FOUT DEDEN! Het grappige is dat ik dacht dat we gelukkig zouden worden als we alles volgens de regels zouden doen, maar het enige wat er gebeurde was dat ons leven een steeds grotere puinhoop werd. De regels werkte niet. Het stappenplan werkte niet!

Mijn introductie in Spiritualiteit.

Ik wist dat het mogelijk was om mijn leven anders aan te pakken. Ik zag het anderen ook doen. Ik wilde ook leven met een glimlach en het gevoel van voldoening. Ik ging op zoek naar middelen die ik kon inzetten om mijn leven te veranderen, omdat ik ontevreden was met wat ik dagelijks om me heen zag.

 

Mijn eerste ervaring was in verbinding zijn met Engelen. Hierna aura, entiteiten, channeling en de Tarot kaarten tot ik met energie begon te werken. 

 

Ik realiseerde me dat ik niet zoals anderen energie zag, maar dat ik in staat was om verschillende dimensies te zien. Ik zie de energie van het verleden, trauma, maar ook de potentie van de persoon.

 

De meer ik wilde zien de meer energie werk ik begon te doen, want ik wilde dieper in verbinding komen met mezelf. Terug naar mijn Authentieke Zelf. 

 

Als een ui pelde ik laagjes van mezelf af tot ik volledig in verbinding stond met de energie van God. 

 

Ik gebruik Spirituele hulpstukken om mijn doelen te manifesteren. 

 

Elke dag als ik opsta knijp ik mezelf als ik om me heen kijk en realiseer hoe gelukkig ik me voel en hoeveel we hebben bereikt in een zeer korte tijd. Dat vind ik zo bijzonder aan samenwerken met het Universum: je hoeft niet hard te werken, maar je toelaten.

 

Niets moet en alles is, zoals het voor jouw goed voelt. Het enige wat je hoeft te doen, is controle loslaten.

Anderen hun energie helen.

Toen ik volledig werd ontwaakt tijdens een healings-sessie voelde ik me zó intens gelukkig dat ik dacht: ,,anderen moeten dit ook ervaren!

 

En dus vanaf die dag zes jaar geleden ben ik begonnen met energie-healingen. Van energie reiniging, energetische transplanten, chakra healingen tot volledige ontwakening. In de wereld van energie, is alles mogelijk. 

 

Inmiddels heb ik met honderden vrouwen energie-werk gedaan en het mooiste van alles is, het zien hoe iemand vast zat in haar eigen beeld en nu in beweging is gekomen met zelfvertrouwen, is prijsloos.

 

Zonder twijfel stappen nemen, duidelijkheid over welk pad te bewandelen, is magisch en ik voel me vereerd dat ik daar deel van uit mag maken. 

 

Wat in mijn leven zo'n groot verschil heeft gemaakt is dat ik stopte met visualiseren, maar begon met uitgelijnde stappen nemen. Niet meer afwachten, maar doen.

 

Het tastbaar maken van iets ontastbaar kan een uitdaging zijn, maar als je beweegt vanuit verbinding met je eigen gevoel valt alles op haar plekje.

      

Ik merk nog steeds dat elke keer als ik een doel voor mezelf creëer er een Oud verhaal omhoog komt.

 

Maar met de Spirituele Hulpstukken die ik over de jaren heen heb geleerd, is het mogelijk om hier elke keer weer voorbij te gaan.

 

Voorbij het verhaal en in het leven waar ik van droom. 

Ik help je voorbij de patronen.

Een van de grootste lessen die ik heb geleerd de afgelopen zeven jaar, wanneer het komt tot energiewerk, is dat we onszelf zó tegenhouden om écht aan de bak te gaan.

 

Je kunt veel groter denken en doen. Dat is waar de magie ligt.

 

Momentum creëren en jezelf uitdagen om groter te gaan. Niet méér doen, maar groter zijn!

 

Ik ben een expert in het zien waar iemand vastzit, ontdek de achterliggende patronen (de verhalen die je blijft herhalen) en ik heb honderden vrouwen inmiddels voorbij hun patronen geholpen.

 

Niet alleen laat ik je zien WAAR je vastzit, maar ik toon je ook HOE je er voorbij kunt. Ik geloof in handvaten en hulpstukken en dat er meer is dan praten en "koembaja" zingen bij het kampvuur.

 

Door iemand in beweging te zetten en de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen, terwijl je bijstuurt en vertrouwen brengt, geeft gelegenheid voor zelfontwikkeling. Zijn wie je wilt zijn. Zonder angst. 

 

Als je droomt van rust en vrijheid of als je het zat bent om niets te doen of juist teveel te doen. I'm your girl.

 

Ik maak het ontastbare bespreekbaar en leg op een leuke, maar bruikbare manier uit hoe je je dromen werkelijkheid kunt maken.

 

Leven in de flow van overvloed. Dat begint hier. En NU.


Dit is hoe ik je kan helpen. Welkom Manifesta.

Elise en haar Lichtteam lidmaatschap.

  

In het lidmaatschap schrijf ik het Energie Update draaiboek waarin je kunt lezen welke energie je omringt. Vanuit deze energie zie je welke uitgelijnde stappen je kunt nemen om je doelen te manifesteren.

 

Je leest in het draaiboek welke algemene uitgelijnde stappen je vanuit deze energie kunt nemen zodat je niet meer twijfelt aan de stappen die je neemt.

Manifesteer je Droomleven programma.

  

Het Manifesteer je Droomleven groepscoaching programma helpt vrouwen duidelijk krijgen hoe ze vanuit verbinding, met zichzelf en het Universum, al hun doelen kunnen manifesteren.

 

Je krijgt tastbare Spirituele Hulpstukken op een aardse uitgelegd. Hiermee kan je direct aan de slag om je dromen te manifesteren. Met deze hulpstukken op zak kun je beginnen om uitgelijnde stappen te nemen richting de realisatie van je dromen.

Coaching 1 op 1.

 

Terug in verbinding en vanuit verbinding uitgelijnde stappen nemen. Geen zin meer om te ontdekken HOE het werkt, maar gewoon aan de slag? Je wil verandering zien en wil niet meer vastlopen. Je wil de juiste beslissingen gaan nemen.

 

Genoeg pogingen gedaan om te ontdekken WAT je moet doen? Nu, is het tijd dat jij je doelen gaat manifesteren. Wij gaan met uitgelijnde stappen aan de slag en hiermee zal de verandering komen waar je al die tijd naar hebt gehunkerd.

 

Begin met doelen manifesteren, je leven om te schakelen en ervaar overvloed. Alles is in handbereik.