Alles op orde zoals het moet zijn.

voorbij het oude verhaal en in het nieuwe

Ik ben expert in verbinding maken met Universele energie, van werken met deze energie tot communiceren met Lichtwezens en Gidsen. Mijn achtergrond ligt in mijn intuïtie zo ver ontwikkelen dat ik open ging staan voor het Universum om met mij te communiceren. Dit heeft me de kennis gegeven om bewust en helder te communiceren en de Universele energie te vertalen in woorden.

 

Mijn liefde voor samenwerken met het Universum komt vanuit het begrijpen dat ik er niet alleen voor sta, maar dat het Universum ons wil ondersteunen. Ik ben een eeuwige student en wil alle kennis me eigen maken. Om voorbij mijn mens-eigen te gaan vind ik het interessant om te duiken in het onbewuste en de motieven achter onze keuzes. 

 

De continuïteit van mijn Spirituele Ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat ik honderden vrouwen en mannen heb kunnen leiden tijdens hun zoektocht naar Authenticiteit. Vanuit Authenticiteit leerde hun dat vanuit verbinding met het Universum depressie, angst, twijfel en onduidelijkheid over het leven weg valt. In verbinding met het Universum voelen ze zich verbonden en gesteund. 

 

Nu hebben ze de hulpstukken om hun leven een andere betekenis te geven en hunzelf te omarmen voor wie ze zijn. Uniek, mooi en geliefd.

Heb je een vraag? Stel haar hieronder.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

.