Resume Elise Severino

Kennis.

Lucky Bitch Manifesting Course.

In deze cursus heb ik verfijnd hoe manifesteren werkt met de Wet van Aantrekking. Denise Duffield-Thomas legt op een fantastische manier uit hoe je met de Wet van Aantrekking een prachtig leven voor jezelf kunt manifesteren. Ik vind het heerlijk om mijn kennis hierover te delen en dat doe ik ook vaak tijdens de Ochtendpraktijk.

 

Certified Oracle Guide**

Ik heb mijn gaves verdiept door een programma te volgen van Colette Baron Reid genaamd Oracle School. Het doel van het programma is om te leren communiceren met het Universum door middel van de Orakelkaarten. Ik merkte dat ik heldere boodschappen kon doorgeven aan mijn cliënte of andere, maar dat ik zelf nooit duidelijkheid kreeg. Ik wilde zelf de bevestiging vanuit het Universum halen en niet elke keer om een anders advies vragen. Ik heb beide levels behaald (PM&SW) en ik ben meerdere keren mentor geweest. Ik heb geleerd hoe prachtig het is om te communiceren met het Universum en hoe belangrijk het is om verbinding te staan met je intuïtie, Hogere Zelf en het Universum.

 

Colette Baron Reid is een geweldige lerares, ze heeft zoveel in me bevestigd waar ik twijfel voelde. De bevestiging dat er inderdaad zoveel meer om ons heen aanwezig is was precies wat ik nodig had. Het heeft me de ruimte gegeven om verder te groeien en mezelf dieper te ontwikkelen met de Orakelkaarten. Hiermee communiceer ik dagelijks met het Universum.

 

Ervaring.

Healing van energie, het verwijderen van energetische blokkades, entiteiten en demonenwerk. Ik ben in staat om patronen te herkennen en boodschappen vanuit het Universum te vertalen. Mijn werk is begonnen toen ik de Tarotkaarten begon te gebruiken als communicatie-middel om de toekomst in te zien. Ik wilde inzicht in mijn toekomst, omdat ik depressief was en wilde weten "of alles goed zou komen." Doordat ik meer en meer speelde met toekomst- energie heb ik de vaardigheid gecreëerd om te zien welke energie in motie is door hun stappen en gedachtes te vragen. Hieruit komt een bepaald beeld en dat de toekomst-energie die ik zie. Ik kan de levenslijn zien en dat je haar kunt aanpassen. Ik merkte ook tijdens de Tarot-lezingen dat mensen vaak vastzitten bij verouderde patronen. Elke keer hetzelfde pad bewandelen, omdat je niet weet hoe je uit de cyclus komt, is ontzettend vermoeiend en daar kan ik mee helpen.

 

Nadat ik me had gespecialiseerd in Tarotkaarten ben ik begonnen met energiewerk. Ik wilde meer duidelijkheid over de "waarom" mensen doen wat ze doen en wat ze tegenhoudt om hun droomleven werkelijkheid te maken. Ik begon met energiewerk januari 2015 waarin ik ook gelijk begon met tranformational healing. Dat is je energie volledig ontwakenen en je direct in verbinding brengen met het Universum. Deze techniek zorgde ervoor dat mensen direct in verbinding stonden met de Universele energie van overvloed wat me weer naar de volgende stap bracht en dat is het onderzoeken waarom mensen niet in deze energie kunnen blijven. Dit is een van mijn favoriete onderwerpen om te bespreken en dat is: hoe blijf je in verbinding met het Universum.

 

Doordat ik energiewerk aan het leren was besloot ik ook te duiken in donkere energiewerk. Ik wilde ook de andere kant leren. Hierin heb ik geleerd demonen te verwijderen uit energie en entiteiten. Alle lagere energievelden die vastzitten aan je energie, maar ook in je omgeving kan ik verwijderen. Mensen verlossen van depressieve gedachtes, angst of twijfels kwam hier het meeste bij kijken. Dit werk doe ik inmiddels niet meer. Omdat ik wilde schakelen van demonenwerk besloot ik mijn focus meer te leggen op degene die het moeilijk vinden om hun verbinding met het Universum vast te houden. Wat zorgt ervoor dat ze elke keer weer terugvallen in dezelfde terughoudende patronen? Hiermee kwam ik bij traumahealing terecht en de techniek hierbij is dat je een trauma uit je verleden verwijdert die op heden je presente tijd nog prikkelt.

Ook dit is een van mijn meest dankbare werk ooit, omdat ik het zo mooi vindt om te zien hoe iemand na een trauma-healing zulke grote stappen zet, omdat ze niet meer (energetisch) het gevoel hebben dat ze tegengehouden worden om hun droomleven werkelijkheid te maken. Je beslissingen zijn anders en je durft ineens zoveel meer. Dit werk vind nog steeds plaats tijdens sessies en reizen.

 

In mijn jaren van Spirituele Groei heb ik verschillende kanten gezien van het Universum en hoe alles bij elkaar komt als je begint te werken aan je dromen. Iedereen heeft zijn eigen wensen en iets nodig om hun vooruit te helpen en gelukkig te worden in het leven. Niemand is hetzelfde en niemand heeft dezelfde trauma. Iets kan voor eenieder anders voelen. We moeten langs onze weerstand om ons eigen te laten zien en durven te dromen! Mijn eigen trauma's (angst voor geld) hebben me gemotiveerd om mijn kennis te vergroten over overvloed, Wet van Aantrekking en manifesteren. Dit heeft me de hulpmiddelen gegeven om mijn financiële leven om te toveren in overvloed, mijn onderneming te voeden met liefdevolle cliënten en het geeft me de vrijheid om te leven zoals ik dat wil. Ik ben bekend met de geldblokkades, de angsten en het energiewerk wat hierbij komt kijken. Ook deze hulpstukken bespreek ik in mijn cursus of tijdens een sessie specifiek op jou gericht.

 

Door de leringen van Abraham Hicks te herhalen en bestuderen besloot ik ook de stappen te gaan volgen en dat heeft me naar een overvloedig leven gebracht. Deze leringen geef ik ook weer door in mijn gratis video's "ochtendpraktijk". Hierin neem ik dagelijks een video op waarin we een bepaald onderwerp bespreken die van toepassing is als je het Universum wil begrijpen en hoe het werkt. Deze video's zijn te vinden in de blog of op mijn YouTube channel. Hierin kun je ook kennis maken met mij en mijn werkwijze.

 

Nu dat ik had geleerd hoe ik mijn droomleven kon creëren was het ook belangrijk dat ik het ging doen. Toen ik eenmaal de stappen ging nemen om mijn droomleven neer te gaan zetten in de realiteit kwam ik terecht bij weerstand. De weerstand om toe te laten waar je van droomt en dat was een nieuw leermoment voor mij. Dit heeft me doen begrijpen wat in onze mindset ons tegenhoudt om onze droomleven werkelijkheid te maken.

Het lichaam is onze vertaler en daarmee kunnen we duidelijkere boodschappen krijgen als we er meer rust in kunnen krijgen. Ik heb geleerd hoe je vanuit de Wet van Aantrekking je lichaam kunt gebruiken als vertaler. Dit zijn Spirituele Hulpstukken die ik dagelijks gebruik om de boodschappen te vertalen die om me heen aanwezig zijn. Je hoeft geen genoegen te nemen met de realiteit die om je heen aanwezig is, maar je mag kiezen wat je wilt! Nu begrijp ik meer dan ooit hoe belangrijk het is om dezelfde hulpstukken constant te gebruiken, zodat ik in verbinding kan blijven bewegen. Ditzelfde leer ik anderen ook, zodat ook hun aan hun droomleven kunnen werken. Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je dromen niet uitkomen? Zijn er momenten waar je twijfelt aan je eigen kunnen, maar dat je toch stiekem weet dat er meer in je schuilt.

 

Wat houdt je tegen? Waarom doe je niet wat je wilt? Dat is, waar ik je mee op weg ga helpen tijdens de momenten dat je met me in verbinding bent. Ik gebruik verschillende platformen om in verbinding te staan met anderen en ik heb momenten waar je 1 op 1 met me kan werken. Ik ben me de laatste jaren zoveel bewuster aan het ontwikkelen over mindset, Wet van Aantrekking en manifestatie. Dit proces heeft me zoveel dichter met mezelf in verbinding gebracht dat ik veel nederiger ben over het leven. Daar waar ik wordt uitgedaagd om nog meer controle los te laten geeft me de rust om dieper in verbinding te komen.

 

"Leer jezelf kennen en zie ook wat de realiteit reflecteert over je innerlijke."

 

Mens zijnde mogen we onze verlangens laten horen en meer ervan laten uitkomen. Ruimte maken om onze verlangens in het leven realiteit te zien worden. Stap aan de kant en zie dat de dromen waar je van droomt ook echt realiteit kunnen worden. Zodra je de tijd neemt om het talent wat binnen in je schuilt te ontdekken zul je ook merken dat je alles hebt wat je nodig kan hebben om een nieuw leven voor jezelf te creëren. Je hoeft niet te wachten op het juiste moment. Het moment van verandering is NU en HIER. Het is belangrijk dat je doelen hebt en dat je dagelijkse stappen neemt richting je doelen. Iedereen wil groter, maar ook je mensen kant wil voldoening.

Het geeft me zoveel voldoening om anderen hun doelen te zien behalen wetende dat ze nu een droomleven kunnen gaan opbouwen. Het is mijn motivatie om succesvol in het leven te staan en dat wil ik doen door dagelijks op te komen dagen voor mezelf, maar ook voor anderen. Vrouwen inspireren om een gelukkig leven neer te zetten. Alles is mogelijk.

 

Gesprekken met het Universum.

Mijn Spirituele Groei is begonnen vanwege mijn drang om te communiceren met mijn vader. Ik wilde mezelf uitdagen om met hem te leren spreken en hiermee kondigde ik aan het Universum aan dat ik meer kon dan dat ik nu deed. De eerste stap was het leren hoe energie vloeit door mijn eigen stroming. Ik moest leren hoe verbinding werkt en ook hoe ik haar het beste kon vasthouden. Hiermee heb ik geleerd te communiceren met de Orakel-Tarot kaarten en met energielezing. Ik wist dat als ik me zou verdiepen in deze specifieke gebieden ik meer zou leren over communicatie. Hierdoor is mijn mindset ook naar een hoger niveau gekomen, manifesteren een magie geworden waarin ik meer kan loslaten en daardoor meer krijg.

 

Alles in het leven gebeurt met een reden en zo ook als we onze baan verliezen of met een burn-out thuis komen te zitten. Mijn begrip van energie is het meeste gegroeid toen ikzelf meer begon te leren over energie. Energie healing, naar een energetisch lichaam kijken, maar ook het begrijpen hoe energieblokkades iemand kan tegenhouden om hun droomleven te creëren. Mijn healing-praktijken hebben me geleerd wie mijn Lichtteam is, met wie ik communiceer als ik contact maak, maar ook hoe ik in diepe verbinding met God mijn leven kan toewijden aan het ondersteunen van vrouwen. Het leren hoe ik mijn eigen leven en dus mijn realiteit kon omvormen gaf me zoveel rust. Vooral, omdat ik voelde in mezelf dat ik mijn eigen leven een doel kon geven zonder dat ik me moest laten leiden door anderen. Ik wilde baas zijn over mijn eigen leven. Ik ben gedoken in de kennis over hoe ik mijn eigen onderneming kon opstarten, zodat ik mijn ultieme droom werkelijkheid kan zien worden: LEVEN IN VRIJHEID.

 

Referenties.

Wie heeft me wat geleerd?

Ticanaf.

Pshychic medium. Specialisatie in het neutraliseren van donkere en negatieve energievelden zoals zwarte magie, voodoo, goona goona, indredjaal, view view, nedjer en meer.

 

Pawan

Astroloog vanuit India.

 

Colette Baron Reid

Spiritueel Medium

 

Denise Duffield-Thomas

Money Mindset-coach

 

Wat is mijn specialiteit.

Ik laat je de mogelijkheden zien die je zelf nog niet ziet. Om de mogelijkheden werkelijkheid te maken leer ik je hoe je vanuit je eigen kracht je droomleven kunt opbouwen. Dit doe ik door je Spirituele handvaten te geven die je dagelijks kunt gebruiken, terwijl je werkt aan je droomdoelen. Ik help je zien waar je weerstand biedt naar dit droomleven, zodat niets je meer tegenhoud.

 

Met wie werk ik?

Ik werk met de vrouw die bewust is van haar persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat je een idee hebt wat je graag zou willen in je leven, maar het lukt je niet om de puntjes op de i te krijgen. Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen om je verbinding te versterken, omdat je niet meer afhankelijk wil zijn van anderen.

 

Op dit punt ben je er klaar voor om je talenten naar voren te krijgen en daarmee jezelf uit het gat te trekken waar je soms nog in dwaalt. Het moment dat je jezelf verteld (en anderen) dat je er klaar mee bent om vast te lopen is het moment dat het Universum haar deuren opent en je de weg toont.

 

 

Ik ken jou.

Waarom weet ik wat je nodig hebt? Omdat ik weet hoe het was om jou te zijn. Een twijfelaar, maar diep van binnen voel je dat je zoveel meer kunt. Je weet dat je hier bent op Aarde om een grote missie te voltooien, maar je komt er maar niet uit wat deze missie is. Elke puzzelstuk die je bij elkaar brengt wil je met zelfvertrouwen bij elkaar brengen zonder angst, twijfel of trauma's.

 

Je bent iemand die direct schuift of iets aanpakt als je voelt dat het moment goed is en dat het je gelukkig maakt. Je zou het geweldig vinden als je meer overvloed in je leven zou hebben. Het voelt alsof je er klaar voor bent om deze stap te gaan nemen in je leven. Het voelt alsof je anderen meer kan geven dan jezelf, maar je wil wel graag vooruit. Als je maar balans zou vinden tussen de stappen die je moet nemen voor jezelf, maar ook die je wil nemen voor een ander. De tijd voor jezelf om je achter je dromen aan te gaan.

 

Je wilt meer gaan werken aan je grenzen bewaken en op sommige momenten zou je minder van jezelf willen geven en meer willen ontvangen. Het Universum wil je meerdere tekens sturen, maar je mist ze telkens waardoor je je eenzaam en vermoeid voelt. Doelloos voel je je soms. Het is moeilijk om op deze momenten door te zetten en je zoekt dan ook motivatie en de hulpstukken die je nodig hebt om niet meer op te geven op je dromen. Je bent er klaar mee om in de schaduw te staan van je leven, maar wilt nu wel zelf de leider zijn die nodig is om van jou leven iets magisch te maken.

** Colette Baron-Reid’s Oracle School and Colette Baron Reid do not specifically endorse any Certified Oracle Guide. 

Any reference made by a Certified Oracle Guide to a specific product, process, or service does not constitute or imply any endorsement whatsoever by the Oracle School or Colette Baron- Reid. The views and opinions expressed by any Certified Oracle Guides do not necessarily state or reflect those of the Oracle School or Colette Baron- Reid. Colette Baron-Reid’s Oracle School and Colette Baron-Reid is not responsible for the accuracy or reliability of any content or information provided by a Certified Oracle Guide.

 

Therefore use of any information provided by a Certified Oracle Guide is thereof is solely at the user's own risk.


Vrouw, moeder en het heeft me jaren gekost om te begrijpen dat ik ook MEZELF ben. Jarenlang heb ik gegeven, terwijl andereen gelukkig werden, maar ik bleef eenzaam en doelloos achter.

 

Ik genoot ervan om te werken naar een doel, maar ik kon niet ontdekken welk doel ik wilde behalen. Het was pas toen ik besefte dat het leven draait om vanuit verbinding overvloed TOE TE LATEN dat alles op haar plekje begon te vallen.


Elke keer als ik aan iets nieuws begon kon ik Nu duw ik door weerstand heen en bewijs ik mezelf elke dag weer dat mijn droomleven mogelijk is.


Ik nodig je uit in deze reis naar verbinding, terwijl je hetzelfde proces doorloopt. Ik ben er voor je als je er klaar voor bent. Geniet van je reis.