Elise en haar Lichtteam.

Hoi, ik heet Elise en wat tof dat je hier bent op mijn website. Als je hier terecht bent gekomen dan vraag je je inmiddels af: wie is die gekke meid?

 

Dat ga ik je kort en krachtig uitleggen, maar als je het leuk lijkt om samen lekker spiri wiri te praten boek dan een intake gesprek. Dat kan via hier

 

Sinds ik een kleine meid ben sta ik open voor de energie die om ons heen aanwezig is. Dit had ik niet altijd door tot mijn vader overleed in 2011 en ik paniekaanvallen kreeg. Ik begreep niet wat er aan de hand was, omdat ik constant angst voelde. Wat er gebeurde was dat mijn vader aan me wilde laten weten dat alles oké is gegaan en dat hij rust heeft gevonden (dit vertelde hij me later).

 

Je Spirituele Groei kan heel spannend zijn en er gebeurt ontzettend veel om je heen. Veel wat je niet perse kunt uitleggen zonder dat je aan jezelf begint te twijfelen en ik begrijp wat je bedoelt. Over de jaren heen heb ik vele bijzondere momenten meegemaakt en ik heb een aantal highlights zijn:

- God ontmoeten. 

- Mijn vader spreken in meditatie.

- Engelen op bezoek in de nacht (en een light show zien).

- Dagelijkse bevestiging zien van overvloed.

- Gesprekken vanuit mijn Lichtteam (en mijn Lichtteam in GENERAL!).

- Mijn angst voor geld geheeld en leren leven vanuit overvloed.

- De honderden vrouwen in mijn community inspireren en helpen en zo veel meer.

 

Over de jaren heen ben ik gegroeid van onzeker meisje naar een vrouw die leeft vanuit haar eigen kracht en in verbinding met het Universum. Maar het is niet overnacht gegaan. Ik heb me verdiept in de vertaling van Universele energie, energie leren zien en healingen gedaan. Als ik terugkijk over mijn eigen Spirituele Groei zie ik vooral veel lessen, maar dat zie ik niet als negatief. Het heeft me de kracht gegeven om ELKE vrouw te kunnen helpen die op zoek is, naar diepere verbinding met zichzelf en haar dromen.

Zeker als je al een tijdje droomt over een beter leven (en echt weet dat dit mogelijk is), als je er klaar mee bent om vast te zitten of als je nu twijfelt aan een beter leeft, maar weet dat als je "alleen wat duidelijkheid zou krijgen" alles op haar plekje zou vallen. Ik ben er om je de bevestiging te geven die je nodig hebt om de volgende stap te kunnen nemen. En, ik ben vereerd dat ik degene mag zijn die je gaat helpen. 

 

Ik ben een expert in het zien waar iemand vastzit, achterliggende patronen (de verhalen die je blijft herhalen) en ik heb honderden vrouwen hier inmiddels doorheen geholpen. Niet alleen door ze te laten zien WAAR ze vastzitten, maar ook door ze te laten zien HOE ze er doorheen kunnen. Ik geloof in handvaten en hulpstukken en niet alleen maar in praten. Door iemand in beweging te zetten en de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen, terwijl je bijstuurt geef je iemand de gelegenheid om zichzelf volledig te ontwikkelen. Zoals je wil zijn. Wie je wil zijn!

 

Ik geloof in moeiteloos je droomleven werkelijkheid zien worden en ik weet hoe het is om er NIET in te zitten. Dat verhaal vertel ik je graag tijdens een intakegesprek (trust me I have enough) dus voel je vrij om er een te boeken. Samen over een glaasje Yogi thee kletsen over Spiri Wiri stuff vind ik niet alleen super gezellig, maar ik help je graag op weg. Alles wat ik heb geleerd de afgelopen zes jaar staat tot je beschikbaarheid. Zie niet de zes van de jaren, maar zie de 2190 dagen waarin ik aan mezelf heb gewerkt. Elke dag leer ik iets nieuws, krijg ik nieuwe inzichten en deel ik deze. 

 

Als je ook het gevoel heb dat je meer controle wil over je leven en zou willen stoppen met je zorgen maken over de toekomst. Als je droomt van rust en vrijheid of dat je het zat bent om niets te doen of teveel te doen. I'm your girl. Vanuit de kennis die ik doorkrijg vanuit mijn Lichtteam (mijn Spirituele gidsen) help ik vrouwen om te leven vanuit overvloed. Ik maak deze ontastbare flow bespreekbaar en leg op een leuke, maar bruikbare manier uit hoe je kunt beginnen met je dromen werkelijkheid te maken. Dat begint hier. En NU.

 

Geniet van de reis en ik hoop je een keer te ontmoeten. Voel je vrij om me een berichtje te sturen of een email. Weet dat er voor iedereen oplossingen zijn en dat ik me erop verheug om je te zien groeien.

 

Je bent bijzonder en alles is mogelijk in de flow van overvloed en ik ga je  helpen hiermee verbinding te maken.

 

Knuffie,

 

Elise 

Wat kan ik voor je doen?