Benieuwd hoe je je leven "op orde kunt krijgen"?

Acht jaar geleden zaten we €88.000 in schuld, leefden we op de beneden verdieping met kranten als gordijnen en waren mijn man en ik compleet opgebrand. Was dit het leven?

De zoveelste tegenslag!

Mijn man en ik waren de zoveelste tegenslag aan het verwerken en langzaam begon ik me af te vragen WAT WE FOUT DEDEN! Het grappige is dat ik dacht dat we gelukkig zouden worden als we alles volgens de regels zouden doen, maar het enige wat er gebeurde was dat ons leven een steeds grotere puinhoop werd. De regels werkte niet. Het stappenplan werkte niet!

Mijn introductie in Spiritualiteit.

Ik wist dat het mogelijk was om mijn leven anders aan te pakken. Ik zag het anderen ook doen. Ik wilde ook leven met een glimlach en het gevoel van voldoening. Ik ging op zoek naar middelen die ik kon inzetten om mijn leven te veranderen, omdat ik ontevreden was met wat ik dagelijks om me heen zag.

 

Mijn eerste ervaring was in verbinding zijn met Engelen. Hierna aura, entiteiten, channeling en de Tarot kaarten tot ik met energie begon te werken. 

 

Ik realiseerde me dat ik niet zoals anderen energie zag, maar dat ik in staat was om verschillende dimensies te zien. Ik zie de energie van het verleden, trauma, maar ook de potentie van de persoon.

 

De meer ik wilde zien de meer energie werk ik begon te doen, want ik wilde dieper in verbinding komen met mezelf. Terug naar mijn Authentieke Zelf. 

 

Als een ui pelde ik laagjes van mezelf af tot ik volledig in verbinding stond met de energie van God. 

 

Ik gebruikte Spirituele hulpstukken om mijn doelen te manifesteren. 

 

Elke dag als ik opsta knijp ik mezelf als ik om me heen kijk en realiseer hoe gelukkig ik me voel en hoeveel we hebben bereikt in een zeer korte tijd. Dat vind ik zo bijzonder aan samenwerken met het Universum: je hoeft niet hard te werken, maar je moet toelaten.

 

Niets moet en alles is als het voor jou goed voelt. Het enige wat je hoeft te doen, is controle loslaten.

Anderen hun energie helen.

Toen ik volledig werd ontwaakt tijdens een healings-sessie voelde ik me zó intens gelukkig dat ik dacht: ,,anderen moeten dit ook ervaren!

 

En dus vanaf die dag zeven jaar geleden ben ik begonnen met energie-healingen. Van energie reiniging, energetische transplanten, chakra healingen tot volledige ontwakening. In de wereld van energie, is alles mogelijk. 

 

Inmiddels heb ik bij honderden vrouwen energie-werk gedaan en het mooiste van alles is, het zien hoe iemand vast zat in haar eigen beeld en nu in beweging is gekomen met zelfvertrouwen.

 

Zonder twijfel stappen nemen, duidelijkheid over welk pad te bewandelen is magisch en ik voel me vereerd dat ik daar deel van uit mag maken. 

 

Wat in mijn leven zo'n groot verschil heeft gemaakt is dat ik stopte met visualiseren, maar begon met uitgelijnde stappen nemen. Niet meer afwachten, maar doen.

 

Het tastbaar maken van iets ontastbaar kan een uitdaging zijn, maar als je beweegt vanuit verbinding met je eigen gevoel, valt alles op haar plekje.

      

Ik merk nog steeds dat elke keer als ik een doel voor mezelf creëer er een Oud verhaal omhoog komt.

 

Maar met de Spirituele Hulpstukken die ik over de jaren me eigen heb gemaakt is het mogelijk om hier elke keer voorbij te gaan.

 

Voorbij het verhaal en in het leven waar ik van droom. 

Ik help je voorbij de patronen.

Een van de grootste lessen die ik heb geleerd de afgelopen zeven jaar, wanneer het komt tot energiewerk, is dat we onszelf zó tegenhouden om écht aan de bak te gaan.

 

Je kunt veel groter denken en doen. Dat is waar de magie ligt.

 

Momentum creëren en jezelf uitdagen om groter te gaan. Niet méér doen, maar groter zijn!

 

Ik ben een expert in het zien waar iemand vastzit, ontdek de achterliggende patronen (de verhalen die je blijft herhalen) en ik heb honderden vrouwen inmiddels voorbij hun patronen geholpen.

 

Niet alleen laat ik je zien WAAR je vastzit, maar ik toon je ook HOE je er voorbij kunt. Ik geloof in handvaten en hulpstukken en dat er meer is dan praten en "koembaja" zingen bij het kampvuur.

 

Door iemand in beweging te zetten en de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen, terwijl je bijstuurt en vertrouwen brengt, geeft gelegenheid voor zelfontwikkeling. Zijn wie je wilt zijn. Zonder angst. 

 

Als je droomt van rust en vrijheid of als je het zat bent om niets te doen of juist teveel te doen. I'm your girl.

 

Ik maak het ontastbare bespreekbaar en leg op een leuke, maar bruikbare manier uit hoe je je dromen werkelijkheid kunt maken.

 

Leven in de flow van overvloed. Dat begint hier. En NU.

Dit is hoe ik je kan helpen.

1 op 1 coaching.

Duidelijkheid over waar je vastloopt en weten wat je moet doen. Geen zin meer om op zoek te gaan naar de HOE, maar gewoon aan de slag? Verandering zien en wil niet meer vastlopen? De juiste beslissingen gaan nemen?

 

Genoeg pogingen gedaan om te ontdekken WAT je moet doen. Nu, is het tijd dat jij je doelen gaat bereiken en gaat ontdekken wat deze zijn. Met welke doelen ga je echt verschil maken in je leven. 

 

We schakelen van onduidelijk naar overzichtelijk, van verloren naar in verbinding met jezelf en je gevoel en ik laat je zien hoe je dromen in handbereik zijn. Ik ga je helpen om je doelen te bereiken.