Uitgelijnde stappen.

Stappen vanuit verbinding.

Uitgelijnde stappen, zijn stappen die doorkomen direct vanuit het Universum. Deze stappen navigeren je door het Manifestatie Proces heen, terwijl je je doelen manifesteert zonder moeite. 

 

Deze unieke manier van werken gebeurt wanneer je in verbinding staat met je eigen gevoel én het Universum. Voorbij controle en angst, ligt er een wereld voor je klaar waarin je je veilig voelt en overvloedig.

 

Het moment dat je in verbinding staat met jezelf, de blokkades verwijdert en de focus ligt op geluk vergroten komen er uitgelijnde stappen door.

 

Zie het als, het Universum weet welk pad je moet bewandelen om naar het eindpunt te komen (je doel). Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaald krijg je het pad in verschillende stappen door. Een soort broodkruimel-pad verhaal, maar dan zonder dat je geleid wordt naar de heks. Hoewel snoep altijd welkom is.

 

Vaak zijn we afgeleid door mensen, dingen die we moeten kopen, gedachtes die voorbij razen of ideeën dat we iets fout doen. We verliezen het overzicht. Dat komt, omdat we alles vanuit onszelf willen doen. Maar, dat hoeft niet.

 

Ik kan je leren om jezelf terug te brengen in verbinding met het Universum (zoals het hoort) en vanuit deze verbinding stappen te nemen, zodat je je doelen ook gaat bereiken.  

 

Deze techniek leer ik op verschillende manieren.

- In het lidmaatschap geef ik algemene uitgelijnde stappen.

- In het Leven in Overvloed traject leer ik je hoe je zelf uitgelijnde stappen kunt doorkrijgen.

- In het Apprenticeship coaching traject werken we samen met de uitgelijnde stappen en ga je bewegen vanuit verbinding.