Praktische vragen

Hieronder heb ik veelgestelde vragen geplaatst. Voel je vrij als je nog verdere vragen hebt om een intake gesprek te boeken. 

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?
Je krijgt direct toegang tot de SisterTribe waarin je zusters op je wachten. Vervolgens kun je alvast op het platform duiken in de introductievideo's. 

 

Hoe weet ik het voor mij is weggelegd?
Luister naar je gevoel. Heb je het gevoel dat je graag wil meedoen en zegt "het stemmetje" niet doen? Dan sta je in de weerstand en wil ik je aanraden een intakegesprek te boeken. 

 

Wat kost het traject?

Het traject kost eenmalig € 375,-. Elke nieuwe ronde kun je gratis meedoen.

 

En wat gebeurt er als de zes weken voorbij zijn?

Dan duiken we in de integratieperiode waarin je de lessen die je hebt geleerd gaat implementeren "in het echte leven." Enig verschil, is dat je dit keer met duidelijkheid en de steun van je zusters gaat bewegen. Elke keer als je twijfel of angst voelt kom je terug naar de SisterTribe en breng je jezelf terug in verbinding.

 

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

Als je het zat bent om vast te zitten. PUNT.

 

Moet ik heel Spiri Wiri zijn om mee te doen?

Nee! Helemaal niet! Iedereen is "zichzelf" en zo ook jij. Ik ben echt heel zuinig op mijn SisterTribe en we hebben richtlijnen waar IEDEREEN zich aanhoudt. Denk hierbij aan richtlijnen om duidelijke vragen te kunnen stellen, anderen te helpen, maar ook een "no drama lama zone". 

 

Wat als ik het niet zeker weet of ik dit nodig heb?

Boek een intakegesprek! Gezellig samen een kopje thee drinken. Daar maak je mij al heel gelukkig mee :). Boek haar hier.

 

Ik twijfel of dit wel de juiste tijd is voor mij om stappen te gaan nemen.

Het is nooit de juiste tijd, maar wel het juiste moment. De vraag is of je er klaar voor bent!

 

Ik wil graag meedoen, maar twijfel of ik het kan betalen.

No problem girl! I've got you! Je kunt je inschrijving ook betalen in twee of vier delen. Als je écht vastzit boek dan een intakegesprek en dan bespreken we verdere mogelijkheden. IEDEREEN moet mee kunnen doen ALS ZE ECHT WILLEN. Dat is mijn filosofie. Zónder schuldgevoel. Boek hier een intake gesprek als je het nodig hebt! Deze is gratis.

 

Wat is je ervaring met groepen leiden?

Ask me anything! Groepen, een op een of energetisch. Het maakt me niet uit wat je voor me neerzet. Het Universum communiceert toch wel en IEDEREEN die me kent weet dit. Dat maakt het juist zo leuk om samen met mij te werken.

 

Als het traject is afgelopen, wat dan?

Dan gaan we maandelijks bij elkaar komen voor een coaching sessie. Deze vindt plaats in de SisterTribe. 

 

Zoek je nog steeds meer motivatie? BOEK EEN INTAKEGESPREK! :) Stap over de drempel. Er gaat niets kapot als we elkaar samen spreken. 

De twijfels.

Je denkt dat je altijd vast zult lopen, want je hebt het immers al zo vaak geprobeerd. Je voelt je overspoeld zonder weg uit. Dit geeft je het gevoel dat er geen grip is op jouw specifieke situatie.

 

Ik leer je voorbij de controle te gaan en te ontdekken WAT het is dat je elke keer weer terug brengt bij AF. Je kunt hier voorbij als je langs de leugens gaat die je jezelf verteld!

Als je hard genoeg werkt dan komen je dromen uit, maar waarom ben je zo moe? Je twijfelt of geluk ook voor jou is weggelegd, want je werkt en werkt en geeft en geeft, maar niets.

 

Ik leer je om te bewegen vanuit verbinding en je droom om in vrijheid te leven in het écht te krijgen. Dit kan door bewuste stappen te nemen uit het verhaal.

Het gaat anderen zo makkelijk af en het lijkt wel alsof je elke keer weer vanaf nul moet beginnen. Je twijfelt hierdoor aan jezelf, want je angst is dat je achterblijft. Alleen. 

 

We gaan je laten ZIEN dat je het kan. Niet alleen ervaren, voelen en mediteren, maar ook écht bewegen! Houdt in gedachte dat HARD WERKEN voor niemand is weggelegd.


Het verhaal dat je jezelf vertelt.

Je denkt zeker dat geluk niet voor jou is weggelegd? Maar in overvloed is er genoeg voor iedereen en dus ook voor jou.

 

Je denkt dat er geen grip te krijgen is op jouw specifieke situatie? Het is voor IEDEREEN mogelijk om verbinding te maken met overvloed.

 

Je bent bang dat je nooit succesvol, mooi of ervaren zult zijn? Dat is het verhaal die je NU jezelf verteld, maar niet meer na het traject.

 

Je hebt het gevoel dat proberen niet de moeite waard is? Maar waarom nu opgeven als je zo dicht bij bent?

 

Je hebt het in het verleden al zo vaak alleen gedaan, waarom heb je nu hulp nodig? Het is tijd dat je in beweging komt niet meer op zoek naar oplossingen. 

 

Je durft niet meer voor jezelf te kiezen, want je bent moe en het ENIGE wat je wil is rust, liefde en een KNUFFEL! Dit is precies wat je krijgt in de warme community de SisterTribe die bij het traject komt.

 

Je wil geen sisser meer ervaren waardoor je weer gaat vastzitten. Dat gebeurt ook niet in mijn traject, want niet alleen krijg je zes weken uitgelijnde stappen om te LEREN hoe je kunt samenwerken met je gevoel, maar je blijft ook in de SisterTribe. Hierin host ik maandelijkse coachingcalls en healingsessies.

 

Je hebt geen idee wat je nodig hebt en weet niet zeker of je DIT nodig hebt. Wat ik je kan aangeven is als je NIETS doet je ook niets krijgt. Elke keer hetzelfde verhaal. Rond en rond. Niet als je met mij samenwerkt. Ik zie, heel en geef je de deftige schop onder de kont die je nodig hebt om door te zetten. Tot je doelen zich beginnen te vormen en verder!

Dit is het verhaal van de Sisters die NU op je wachten. 

Ik heb me toegevoegd aan het traject, omdat ik op een punt in mijn leven ben waarop ik voel dat ik uit verbinding ben. Druk bezig met stappen zetten, maar tegelijk het gevoel hebbende dat ik steeds in rondjes achter mezelf aanloop. Met Elise weet ik dat ik in een mum van tijd weer in verbinding ben en ik voel aan alles dat dit traject de deur naar mijn tuin weer wagenwijd openzet. Maskers af en volledig mijn authentieke zelf zijn @marloes

 

Ik liep constant tegen blokkades aan en frustreerde me enorm over de situatie waar ik in zat. Ik was boos op alles en iedereen en gaf iedereen de schuld van mijn situatie. Ik heb nu weer het stuur in handen en voel weer dat ik de juiste kant op ga. @aSister

 

Toen ik Elise voor het eerst hoorde praten over het traject, wist ik direct dat ik erbij wilde zijn. Ik was gelijk enthousiast en voelde de energie stromen, alsof ik hier op aan het wachten was. De onderwerpen zijn herkenbaar en ik wilde daar verder in groeien.

Ik voelde het gewoon in mijn lichaam. En toen kwam de twijfel, of deze community wel iets voor mij zou zijn. Het is de investering waard en sinds ik heb besloten om mee te doen met het traject, heb ik alleen maar opgeruimd en schoon gemaakt. Alsof ik letterlijk ruimte aan het maken was voor het traject. Ik voelde heel veel rust en enthousiasme!! @rika

 

Ik was mijn doel uit het oog verloren, waardoor ik niet meer wist, waar ik naar toe aan het werken was. Daardoor was ik het overzicht kwijt en iedere keer als ik dan een stap wilde zetten begon ik aan mezelf te twijfelen. Dus iedere keer als ik in beweging wilde komen ging ik stil staan. Ik kon de focus niet vasthouden. Elke keer als ik vast kwam te zitten deed ik een stap terug om weer in verbinding te komen. Door het traject is de energie weer gaan stromen. Het heeft me rust, overzicht en vertrouwen gegeven. Ik heb nu weer voor mezelf helder waar ik naar toe aan het werken ben en kan de verbinding en het overzicht beter vasthouden. @aSister

 

Omdat ik geen mensen in mijn omgeving had, waar ik mee kon praten op dit “niveau” voelde ik me soms verloren. Ik was anders, ik dacht anders. Ik wist niet wat ik ermee moest. Nu heb ik een fijne groep, waar we elkaar vertrouwen en onze mooie resultaten kunnen delen. Ik liep vooral telkens tegen mijn weerstand aan dat heb ik nu leren herkennen en daar heb ik uitgelijnde stappen voor. Dit zorgt voor een houvast. Elke keer weer komen opdagen voor jezelf is soms moeilijk, maar het is de moeite waard. Ik geniet echt meer van de kleine dingen, ik kan nu echt weer genieten van een zonsondergang, blaadjes die weer aan de bomen komen etc. Doordat de lessen op een platform staan, kun je ze altijd weer erbij pakken als je ze nodig hebt. Dit doe ik dan ook regelmatig om de rust terug te vinden als ik het even niet meer weet. Ook de groep is daar heel fijn bij! @aSister

 

Nu besef ik meer dan ooit dat je elke dag weer moet blijven opdagen. Dat dit net het ingrediënt is dat ik soms mis. Ik kan er heel hard voor gaan, in flow zitten en dan het even niet meer voelen en beginnen te twijfelen aan alles. Op dat moment moet je overschakelen naar je mindset die je zegt 'blijven stappen'. Elke dag weer. Blijven opdagen. Dat gevoel voelen gekoppeld aan besef, vind ik nu heel mooi na het traject. Door zelftwijfel heen gaan. @aSister

 

Het is fijn om handvatten te hebben, een community met gelijkgestemde voelt als een warm bad. @aSister