Wat een fijne, leerzame weken heb ik gehad tijdens de LVV reis....

Wat een fijne, leerzame weken heb ik gehad in de Leven vanuit Verbinding cursus. Het sloot precies aan op waar ik naar op zoek was. Het maakt je bewust van je beperkende overtuigingen zodat je deze sneller kunt tackelen en er voorbij kunt gaan.

 

Ik vind jou hands-on aanpak heel effectief omdat je samen stappen gaat zetten. Zo heb je echt een stok achter de deur en je ons ook echt leert niet te lang te blijven dwalen in je twijfels/gedachtes! Je leert samen met het Universum stappen zetten die dicht bij je staan en hierdoor groei je echt in een reuzentempo. Elise is ook altijd aanwezig voor begeleiding en er is een super goede vibe in de online community. Ik kan dit programma echt met alle overtuiging aanraden als je ook op een spirituele wijze wilt groeien! Bedankt Elise!

Ik vond de LVV cursus heel waardevol en de investering dubbel en dwars waard...

Ik vond de cursus heel waardevol en de investering dubbel en dwars waard. Voordat ik aan het programma begon was ik het overzicht en de focus even kwijt. Ik wist niet meer waar ik naar toe aan het werken was. 

 

De energie werd in motie gezet, begon weer te stromen. Je word altijd ondersteund. Je kunt niet anders dan vooruit gaan en doorzetten.

 

Na de cursus was ik een ander persoon. Ik voelde rust en vertrouwen. Ook kan ik nu bewegen en stilstaan vanuit vertrouwen, en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Dank je wel lieverd dat je dit hebt gecreëerd. Je bent bijzonder 🙏🙌💖


 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique


"Elise is een fantastische vrouw..."

"Elise is een fantastische vrouw met een heel mooie persoonlijkheid én energie. Ze heeft unieke spirituele gaven en is daarnaast heel down-to-earth en super positief ingesteld. Haar energie werkt aanstekelijk. Elise is ook echt begaan met iedereen die bij haar een reis volgt."


LVV & NLL bundel

IK ZOU HET IEMAND ANDERS ZEKER AANRADEN. IK ZOU AANGEVEN DAT HET EEN SUPER WAARDEVOLLE CURSUS IS, DIE DE INVESTERING DUBBEL EN DWARS WAARD IS!

 

DAT ALS JE EVEN NIET MEER WEET HOE JE VOORUIT MOET GAAN, JE VAST ZIT OF HET GEVOEL HEBT DAT JE DOELLOOS BENT, DIT TRAJECT JE GAAT HELPEN IN BEWEGING TE KOMEN.

DAT JE OVERZICHT, HELDERHEID, MOTIVATIE EN HEEL VEEL ONDERSTEUNING KRIJGT DIE JE WEER OP WEG GAAN HELPEN.

 

DAT DE COMMUNITY EEN FIJNE, VEILIGE PLEK IS WAAR JE JEZELF KUNT ZIJN EN ALLE VRAGEN, ONZEKERHEDEN EN INZICHTEN KWIJT KUNT DIE JE WIL DELEN.

WAT EEN FIJNE, LEERZAME LESSEN IN DE CURSUS. HET SLOOT PRECIES AAN OP WAAR IK NAAR OP ZOEK WAS.

 

HET MAAKT JE BEWUST VAN JE BEPERKENDE OVERTUIGINGEN ZODAT JE DEZE SNELLER KUNT TACKELEN EN ER VOORBIJ KUNT GAAN.

IK VIND ELISE'S HANDS-ON AANPAK HEEL EFFECTIEF, OMDAT JE SAMEN STAPPEN GAAT ZETTEN EN ZO ECHT EEN STOK ACHTER DE DEUR HEBT.

 

JE LEERT OOK ECHT NIET TE LANG TE BLIJVEN DWALEN IN JE TWIJFELS/GEDACHTES!


IK ZOU HET VOORAL AANRADEN AAN IEMAND DIE OP EEN SPIRITUELE WIJZE IN SAMENWERKING MET HET UNIVERSUM STAPPEN WIL ZETTEN NAAR ZIJN OF HAAR DROOMLEVEN.

 

IK ZOU ZE VERTELLEN DAT HET EEN HELE EFFECTIEVE CURSUS IS, OMDAT JE VOORBIJ JE BEPERKENDE OVERTUIGINGEN GAAT EN OOK ECHT STAPPEN LEERT TE ZETTEN DIE DICHT BIJ JOU PASSEN.

IK ZOU DEZE CURSUS ZEKER AANRADEN!

 

IK ZOU ANDERE ZEGGEN DAT JE EEN HELE FIJNE, MAAR OOK CONFRONTERENDE CURSUS GEEFT.

 

IK HEB HIERIN VEEL GELEERD.

JA, DAT DOE IK AL BIJ MIJN VRIENDINNEN. :-) IK VERTELDE HEN HOE JE WERKT.

 

JOUW DOWN TO EARTH ZIJN, POSITIEVE ENERGIE, LIVE SESSIES VIA COMMUNITY;, SPIRITUELE KENNIS EN KUNDE, MAAR WEL DOWN TO EARTH AANPAK.

 

JE WARME MENSELIJKHEID, DE FIJNE GROEP EN SFEER EN DAT JE ECHT PERSOONLIJK MEEVIERT EN MOTIVEERT! HEEL MOOI. ....

IK RAAD HET ZEKER AAN!! DE LESSEN, DE GROEP, DE LIVE BIJEENKOMSTEN.

 

HÉÉL VEEL CONTENT. JE KRIJGT ER ECHT ONTZETTEND VEEL VOOR EN ELISE EN DE COMMUNITY STAAN ALTIJD ACHTER JE, DAT IS ENORM FIJN ALS JE VASTLOOPT OF IETS WIL DELEN.


SnailMails

.