Een boodschap van je Gidsen, Engelen en Team ontvangen. 

 

Krijg de juiste woorden op het juiste moment.

 

Wanneer je aan je doelen werkt kom je terecht in grijs gebied. Dit is een periode waarin je geen manifestaties ziet én je ook weet dat je niet terug wilt naar je Oude Zelf. Hier komt twijfel omhoog en overspoeld angst, want je weet niet of je goed op weg bent. 
Dit is hoe ik je hiermee kan helpen. 

✨ Je krijgt een boodschap van het Universum, zodat je duidelijk hebt welke stap de beste stap is.

✨ Ik channel voor jouw een boodschap van God's energie, kijk naar je energie, vertaal 3 knelpunten en geef boodschappen door vanuit je Licht-team. 


Met een SnailMail, is het gelijk duidelijk waar je je momenteel begeeft in je Spirituele reis. Je krijgt te weten waar je vastloopt, welke stap te nemen en of je doelen zich aan het Manifesteren zijn. Je voelt direct de druk van je afvallen waardoor je meer overzicht krijgt in je leven. De opluchting laat creativiteit weer stromen en brengt hoop waar je het niet kon vasthouden. 

 

In je SnailMail:

✨ Gechannelde boodschap vanuit het Universum. 

✨ Energielezing (ik laat je 3 blokkades zien waar je mee aan de slag kunt)

✨ God-brief (hierin channel ik de energie van God).

✨ Thema-boodschap (als ik een overal thema voorbij zie komen in je leven geef ik je hier meer informatie over).

✨ Een ruwe steen (rozenkwarts, agaat of honingcalciet).

✨ 3 Uitgelijnde stappen (hoe nu verder met deze informatie).

Dit is wat je ontvangt per post.

SnailMail

SnailMail wordt binnen 1 week verstuurd. Zo blifjt het ook een verrassing!! :)

SnailMail Elise Severino

€ 18,10

  • Levertijd: 1-3 dagen

✨ SnailMail, is een combinatie van verschillende boodschappen vanuit het Universum. Deze boodschappen worden met de hand geschreven. De intentie achter de boodschappen is om je te helpen zien wat je nodig hebt om je doelen te Manifesteren. 

✨ Je kunt per email vragen stellen over je SnailMail (ook via Social Media). Dit is gebruikelijk en ik help je graag op weg.
✨ De SnailMail gaat binnen 48 uur op de post. 

✨ Ik heb voor het schrijven van je SnailMail geen foto's of geboortedatum nodig. Alles komt door vanuit het Universum. 


Als je het overzicht verliest tijdens je reis dan geef je sneller op, want je weet niet zeker of je goed onderweg bent. Je twijfelt of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Daardoor zie je je doelen geen werkelijkheid worden en dit brengt frustratie. Diep van binnen weet je dat je er klaar voor bent om "het anders te doen", maar je verliest constant de weg. Op zo'n moment is het fijn om ondersteuning te ontvangen en het is mogelijk. 

 

Wat als je duidelijkheid kon krijgen welke stappen je aan het nemen bent en de groei die je ervaart? Hoe ver je staat in je Spirituele ontwikkeling en of je goed onderweg bent? Hoe fijn is het om de bevestiging te krijgen en wat aanmoediging? Zou je dan doorzetten?

.