Dit is het moment waarin het verhaal van je leven voor altijd verandert.

1 op 1 trauma werk is voor de vrouw die overzicht, verbinding en duidelijke antwoorden nodig heeft. Je werkt bewust aan jezelf en merkt dat je tegen een energetische muur aanloopt. Je gevoel is in de war, omdat je veel verandering ervaart en je bent op zoek naar iemand die je huidige situatie kan reflecteren en je de weg kan tonen. Het liefste zou je willen weten wat er om je heen aan de hand is, omdat je voelt dat er zoveel gaande is, maar je kunt je vinger er niet op leggen.

 

Je hebt geen handje nodig die je de weg toont, maar een gelijke die je helpt het overzicht terug te krijgen. Iemand die zonder angst en schaarsheid naar je situatie kan kijken. Het voelt alsof niemand begrijpt waar je in vastloopt en dat daarom niets goed voelt. Je wil bevestiging van je gevoel zonder dat iemand je afleidt van je doelen. 

Een trauma is een negatieve emotie die geprikkeld wordt door je directe omgeving waardoor je niet de beslissingen neemt die je anders zou nemen. Welke stappen zou je nemen als je geen angst zou voelen? 

Het voelt alsof je niet meer weet welke keuzes de juiste zijn waardoor je gefrustreerd raakt en met vragen rondloopt die je aan het Universum (of je Hogere Zelf) zou willen stellen. Als je ergens meer duidelijkheid zou kunnen krijgen dan zou je ervoor gaan, maar je wilt duidelijke antwoorden, geen motivatie.

 

Je droomt van een uniek leven, maar elke keer als je richting je droomleven begint te bewegen kom je vast te lopen. Waarom? In een trauma-sessie bespreken we uitgebreid WAT het is dat je tegenhoudt. Je leert ook waar de negatieve emotie vandaan komt waardoor je elke keer weer op hetzelfde punt terecht komt. 

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique


In een sessie vertaal ik de boodschappen die doorkomen van mijn Lichtteam.

Je kunt het visualiseren als een vergaderzaal vol met Wezen, allen aanwezig om je te helpen je dromen waar te maken.

Dit gaat er gebeuren.

We bespreken je huidige energie waarin mijn Lichtteam kijkt in welke negatieve emotie je vastloopt. Mijn Lichtteam legt vervolgens waar de negatieve emotie vandaan komt, zodat we aan de Kern van deze negatieve emotie kunnen werken. Je kunt het visualiseren als volgende:

"Elke keer als je aan je dromen begint te werken stop je. "Iets" houdt je tegen waardoor je weer op hetzelfde punt komt te staan. Je voelt je gefrustreerd en boos, omdat je diep van binnen weet dat je zoveel potentie en gaves hebt. Ook weet je als je in je kracht zou staan dat je anderen ook zou kunnen inspireren om hun dromen waar te maken, maar je saboteert jezelf elke keer weer. Je vertelt jezelf dat je niet goed genoeg bent, je geen geluk verdiend, dat je niet weet wat je moet doen, niet genoeg kennis hebt of dat je eerst voor anderen moet zorgen en dan pas jezelf. WAAR komen deze gedachtes toch vandaan?"

 

In een trauma-sessie ontdek je precies dat. WAAROM doe je niet wat je WIL doen? Vervolgens heal ik de trauma en je voelt DIRECT verschil. Doordat ik je verbinding herstel met het Universum kom je in een creatieve stroming terecht. In deze stroming neem je uitgelijnde stappen en krijg je een duidelijk overzicht over hoe je je droomleven werkelijkheid maakt. De Tekens van het Universum zijn duidelijker en dit keer DURF je de stappen te nemen, omdat er energetisch NIETS IS wat je tegenhoudt. Nu heb je dat "nare gevoel" niet meer als je voor jezelf kiest. In verbinding herken je de Tekens en zijn de broodkruimels makkelijk te volgen uit het bos. Deze broodkruimels zijn dagelijks aanwezig vanuit het Universum, maar we zien ze niet. Daar ga ik verandering in brengen door je trauma te helen en je energie open te zetten.

 

Hoe verandert je leven?
* Je durft de stappen te nemen die je eerst niet nam. De energetische blokkade is weg.

* Het overzicht is terug, omdat je weet WELKE uitgelijnde stappen je moet nemen om je dromen werkelijkheid te zien worden. Angst maakt plaats voor overgave en vertrouwen.

* Opluchting, vrijheid en een vrediger lichaam. De spanning valt van je lichaam weg, omdat we je energieblokkades verwijderen die momenteel aanwezig zijn in je lichaam.

* Duidelijkheid over je dromen doordat je actiestappen krijgt vanuit het Universum die je helpen je doelen te behalen. 

* Spirituele Hulpstukken om de energie die je bereikt vast te houden na een sessie.

Niet zoeken naar "het geheim",

maar investeren in het antwoord.

Op welke manier bied ik mijn gaves aan?

Trauma-Sessie

Tijdens een trauma-sessie vertaal ik de energie die om je heen aanwezig is, zodat je begrijpt wat er momenteel in je leven speelt en WAAROM. Met de informatie die doorkomt, help ik je je trauma herkennen waarna we haar gaan helen. Deze techniek kun je verder gebruiken om verdere trauma's te verwerken.

 

Na je trauma-sessie ontvang je ook:

- 3 dagen persoonlijke begeleiding.

Na je trauma sessie begeleidt ik je met uitgelijnde stappen vanuit het Universum de eerste drie dagen na je sessie, zodat we volop gebruik maken van je hernieuwde visie. Je leert je nieuwe energie kennen en hoe het Universum communiceert. 

- Begeleiding na een trauma sessie.

Per email ontvang je mijn tips en tricks om ervoor te zorgen dat je ook in je realiteit verandering ziet. Op welke manier je je energie vasthoudt, zodat je ook hiermee weer een stap neemt richting je droomleven.

- P.v.A. 

Overzicht van het onderwerp van je sessie met daarin persoonlijke tips.

  

Onze eerste contact moment is tijdens de trauma-sessie. De eerste 10 minuten zijn gereserveerd voor uitleg en meditatie. Middels de meditatie brengen we je energie naar een hogere frequentie. Vervolgens duiken we in het verhaal van je leven. Neem pen en papier mee want mijn Lichtteam geeft ontzettend veel informatie door ook over andere onderwerpen die in de toekomst van belang kunnen zijn. In realiteit bestaat tijd niet. Mijn Lichtteam maakt graag gebruik van het moment van contact. Een sessie is gepland op 60 minuten, maar ga ervan uit dat we uitlopen. 

 

Weet je niet zeker of een trauma-healing voor jou is en of je hier last van hebt? Boek een gratis thee-momentje en laten we het bespreken. Je kunt haar hier aanvragen. 

trauma sessie Elise Severino

€ 225,00

  • Beschikbaar

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg