Dit is het moment waarin het verhaal van je leven voor altijd verandert.

1 op 1 Werk is voor de vrouw die overzicht, verbinding en duidelijke antwoorden nodig heeft. Je werkt bewust aan jezelf en merkt dat je tegen een energetische muur aanloopt. Je gevoel is even in de war, omdat je veel verandering ervaart en je bent op zoek naar iemand die je huidige situatie kan reflecteren en je de weg kan tonen. Het liefste zou je willen weten wat er om je heen aan de hand is, omdat je voelt dat er zoveel gaande is, maar je kunt je vinger er niet op leggen.

 

Je hebt geen handje nodig die je de weg toont, maar een gelijke die je helpt het overzicht terug te krijgen. Iemand die zonder angst en schaarsheid naar je situatie kan kijken. Soms heb je het gevoel dat niemand begrijpt waar je in vastloopt en voelt het alsof je iets bent afgedwaald van je eigen pad en je weet als iemand je de weg zou wijzen dat je weer vooruit kunt. 

Je bent op zoek naar antwoorden, omdat je voelt dat je meer wil in je leven. Maar welke stappen kun je nemen zonder terug te gaan naar waar je vandaan komt? 

Het voelt alsof je niet meer weet welke keuzes de juiste zijn waardoor je gefrustreerd raakt en met vragen rondloopt die je aan het Universum (of je Hogere Zelf) zou willen stellen. Als je ergens meer duidelijkheid zou kunnen krijgen dan zou je ervoor gaan, maar je wilt duidelijke antwoorden, geen motivatie.

 

Duidelijkheid, overzicht en motivatie krijg je vanuit het Universum om je op weg te helpen en de ruis weg te halen die op dit moment staat tussen jou en je droomleven. 

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique


Dit gaat er gebeuren.

Doordat ik je verbinding herstel met het Universum kom je in een creatieve stroming terecht. In deze stroming kun je uitgelijnde stappen nemen en je overzicht bewaken over hoe je je droomleven werkelijkheid maakt. Je krijgt vanuit het Universum dagelijks Tekens te zien die je helpen het juiste pad te volgen. Het zou mooi zijn als je de Tekens zou herkennen en dus de broodkruimels zou volgen uit het bos. Deze broodkruimels zijn dagelijks aanwezig vanuit het Universum, maar we zien ze niet. Daar ga ik verandering in brengen door je perspectief te vergroten en je energie open te zetten.

 

* Je durft de stappen te nemen die je eerst niet nam. De energetische blokkade is weg.

* Het overzicht is terug omdat je weet welke uitgelijnde stappen je gaat nemen. Je voelt dat de angst wegzakt in je lichaam.

* Opluchting, vrijheid en een vrediger lichaam. De spanning valt van je lichaam weg omdat we je energieblokkades verwijderen die momenteel aanwezig zijn in je lichaam.

* Duidelijkheid over je dromen doordat je actiestappen krijgt vanuit het Universum die je helpen je doelen te behalen. 

* Spirituele Hulpstukken om de energie die je bereikt vast te houden na een sessie.

Niet zoeken naar "het geheim",

maar investeren in het antwoord.

Op welke manier bied ik mijn gaves aan?

Duidelijkheid in je leven.

Tijdens een sessie vertaal ik de energie die om je heen aanwezig is zodat je begrijpt wat er momenteel in je leven speelt en WAAROM. Vanuit een nieuw perspectief over je huidige situatie kun je een Plan van Aanpak schrijven en om grotere stappen nemen in je leven.

 

In een sessie vertaal ik de boodschappen die doorkomen van mijn Licht-team voor jou. Je kunt het visualiseren als een vergaderzaal vol met Wezens, allen aanwezig om je op elk levensgebied te ondersteunen waar je met vragen loopt.

 

De shift die je wil maken kan als je je kracht vanuit het Universum haalt.

 

Een sessie duurt 60 minuten. Indien je meer stukken wil bespreken voor meer duidelijkheid kun je dit onderstaand kiezen (mag ook tijdens de sessie op basis van na-calculatie).

 

Tijdens een sessie krijg ik via symbolen, beelden, kleuren en visualisaties door welke boodschappen er voor je klaarliggen.

Sessie Elise Severino

Een sessie houdt in: energie lezing, vertaling boodschappen vanuit het Universum en Plan van Aanpak. 

sessie Elise Severino

€ 155,00

  • Beschikbaar

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg