Money mindset begrepen en in gebruik voor geld manifestatie.

Sessies zijn voor de vrouw die vastloopt in geld manifesteren om haar droomleven te creëren. Je voelt in jezelf dat je meer uit het leven kunt halen, meer in je hebt dan je angsten, maar vast loopt in je negatieve, terughoudende money mindset. Tijdens een sessie schuif ik je van schaarsheid naar overvloed zodat je je opgelucht voelt. Je gelddoelen worden zichtbaar en je ziet dat ze mogelijk zijn. 

Je bent het zat om elke keer vast te zitten in wat je wilt, je ziet je dromen geen werkelijkheid worden omdat iets in je je tegenhoudt om alles uit de kast te halen. 

 

De laatste tijd heb je het gevoel dat je niet meer weet wat juist en fout is en het frustreert je. Je weet wat je moet doen om je droomleven te manifesteren, maar toch krijg je het niet voor elkaar. Elke keer als je aan het manifesteren van je droomleven begint, verlies je het overzicht waardoor je angsten het overnemen en je overspoelen. Het idee van geld brengt je vreugde want je weet dat je er veel goeds mee zult doen. Maar waarom is het niet tastbaar?

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn money- mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique


Wanneer het komt tot geld:

* heb je helder wat je met veel geld zou kunnen bereiken in je persoonlijke leven.

* weet je al hoe je de wereld tot een mooier plekje zou kunnen maken.

* heb je al op een rijtje hoe je je onderneming of carrière naar een nieuw niveau zou willen tillen.

* heb je veel gevisualiseerd hoe je je zou voelen met meer geld.

 

Maar je loopt vast, want het maakt niet uit hoeveel geld je verdiend, het blijft niet stromen en het lijkt zo ontastbaar. Wat is er toch aan de hand?

 
Ik maak duidelijk waarom geld niet in je leven komt en blijft, door je te tonen
hoe je het blijft wegduwen vanuit je negatieve money mindset.

 

Als je het gevoel hebt dat je zoveel meer kunt dan dat je nu doet, wanneer je jezelf naar een nieuw levensniveau wil tillen of als je het zat bent om elke keer niet genoeg geld te hebben om iets moois voor jezelf te kopen, stop dan met dwalen en investeer in het antwoord.

Dit gaan we samen bespreken.

Welk verhaal staat je droomleven in de weg? 

Vaak vertellen we een verhaal waarvan we niet eens bewust zijn dat dit een negatief verhaal is. Je zit in een negatieve spiraal en ik ga je de afslag tonen om je aantrekkingspunt te veranderen. Vanaf een positief aantrekkingspunt is geld altijd aanwezig in je realiteit.

 

In welke negatieve energie dwaal je? 

Een negatieve money mindset heeft altijd een herkomst en het is mijn talent om deze te ontdekken. Door je money mindset verhaal te weten kun je bewuster werken aan je gelddoelen. Je krijgt de sleutel tot je eigen geldsabotage en opent de deur naar een nieuw aantrekkingspunt voor geld.  

 

Gelddoel en het pad naar rijkdom.

Waar kun je naar toe werken en hoe houd je jezelf klein? Ik geef je duidelijkheid over je gelddoelen en wat haalbaar is, waar je naar toe kunt werken en wat in de toekomst klaar ligt. Dit beeld helpt je gemotiveerd te blijven, terwijl je aan je gelddoelen werkt.

Niet zoeken naar "het geheim",

maar investeren in het antwoord.

"Lieve Elise, ik geniet zo van het werken met jou 1 op 1. Ik heb met jou gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om voor advies en tips zodat ik weer vooruit kan.

 

Hiernaast weet je altijd wat ik nodig heb en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je mij de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor jou! Je bent geweldig en speciaal 💖" @rikahogenberg

Met wie werk ik samen?

Ik werk samen met diegene die de potentie in haar zelf ziet, maar op zoek is naar iemand die haar kan begeleiden. Je wilt je niet meer laten tegenhouden door je onbewuste negatieve mindset en bent er nu dan ook goed klaar mee.

 

Ik creëer het overzicht voor je waardoor je in staat bent om de stappen te nemen die je al een tijdje had klaar liggen. Je vind het interessant om te leren over je negatieve mindset en vraagt jezelf af of er meer is. Stiekem betrap je jezelf nog wel eens op klein denken, terwijl je in je hart voelt dat er zoveel meer mogelijk is.


Dit is jouw moment.

Visualiseer hoe mooi het zou zijn als je in staat was om geld te manifesteren elke keer als je het nodig hebt. Hoeveel mensen zou je inspireren als geld geen rol zou spelen? Wie zou je inspireren als je geconcentreerd, zonder angst en twijfel zou kunnen bewegen? Niet meer jezelf tegenhouden doordat je de angst voelt van beweging, maar iemand in je hoek hebben die je de juiste hulpstukken geeft om jezelf te kunnen zijn, je passie te kunnen delen en vooruitgang te zien in je leven.

 

Alles wat je hebt geleerd over de jaren heen komt bij elkaar, omdat ik de kennis die in je zit, je perspectief en je leven verander door je in verbinding te brengen met JEZELF.

"Niet meer vastlopen in je eigen gedachtes, maar met vertrouwen bewegen."

Sessie Elise Severino

Je krijgt per email een beveiligde betalingslink die je hierna ook gelijk doorstuurt naar de agenda. Een afspraak vind altijd plaats op een tijdstip die bij jou past en waarin je een moment voor jezelf hebt. De sessie kan worden opgenomen indien gewenst en vind online plaats.

sessie Elise Severino

€ 155,00