· 

Samen-werken met het Universum

Je hoeft het niet alleen te doen. Er is hulp.

 

Het Universum staat altijd voor je klaar, maar er wordt niet vaak genoeg gebruik gemaakt van deze hulp.

 

De twijfel die omhoog komt zorgt ervoor dat je denkt dat je weet waar je mee bezig bent. Maar als je keuzes blijft maken vanuit je Oude Zelf dan blijf je ook op deze manier resultaten zien.

 

Er veranderd in waarheid dus niets en daar gaan we samen mee aan de slag. Leer leunen op de informatie die het Universum geeft en werk samen met hun om je doelen te manifesteren. 

 

Het Universum stuurt je altijd Tekens om je te laten weten dat "alles" oké is.

Dit is wat we samen gaan bespreken:

- Hoe werk je het beste samen met het Universum?

- Hoe weet je dat je ondersteund wordt?

- Met welke stappen blijf je elke keer in verbinding?

 

Wil je meer gebruik gaan maken van de kennis vanuit het Universum? Probeer dan ook te vertrouwen op de informatie die ze doorgeven. Een oefening die ik vaak met mijn coaching community deel is "maakt dit mij gelukkig ja of nee".

 

Je gaat een hele dag bewust luisteren naar dit antwoord. Wat het voor je doet is duidelijk krijgen waar je nog meer grenzen kunt aangeven. Natuurlijk ook waar je veel te veel weggeeft.

 

Het Universum kan je informatie sturen, omdat je open staat voor de antwoorden. Blijf flexibel tijdens deze oefening, want er zal meer op je af komen dan je had verwacht. Super leuk natuurlijk!

 

Hoe het werkt? Als je de vraag stelt "maakt dit mij gelukkig" en het antwoord is NEE, dan verwijder je jezelf van de situatie. Als je de vraag stelt en het antwoord is JA dan doe je er alles aan om dat moment te vergroten. Je gaat er dus mee aan de slag.

 

Hiermee kun je meer grenzen aangeven en wordt je direct voelbaar gelukkig-er!

 

 

Deel in de comments hieronder of je het spel kent en natuurlijk als je er vragen over hebt stel ze! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0