SAVE THE DATE: de volgende ronde start op 7 September 2020.

Stilstaan bij de momenten die belangrijk zijn en loslaten wat niet meer dient.

De antwoorden om voorbij je angsten en twijfels te gaan liggen voor je klaar. Ik help je nieuwe gewoontes creëeren die je helpen een leven te bouwen waarin je je doelen werkelijkheid ziet worden. 

Ik was het zó zat om telkens op de rem te drukken!

Elke keer als ik aan mijn dromen begon te werken drukte ik op de rem waardoor ik mijn dromen geen werkelijkheid zag worden. Ik werd hier gewoonweg zó moe van. Ik wist dat ik "het in me had" om een beter leven te bouwen, maar waarom lukt het niet? Omdat ik mezelf elke keer weer tegenhield om ervoor te gaan. Daar wilde ik voorbij. Daar ben ik voorbij gegaan.

Wie ben ik?

Mijn confrontatie met diepe schulden was nodig om te realiseren dat ik geluk moest vinden binnenin mezelf. Op mijn allerlaagste punt was er nog maar een weg uit en dat was met healing.

 

Ik moest in verbinding komen met mijn échte ik. Mijn eigen volle potentie.

 

Ik besloot mijn angsten te confronteren en de reis aan te gaan. Deze oerknal ontwaakte mijn Spirituele Groei waardoor ik mijn gaves kon omarmen. 

 

Nu leef ik vanuit gevoel en kan ik erop vertrouwen dat het Universum voor me zorgt. 

 

Ik weet hoe het is om verkrampt te zijn in angst en ik kan je vertellen aan "de andere kant" zul je niet alleen gelukkiger zijn, maar ook vrijer.

Het overzicht.

Rust, liefde en flow. Dat zijn de woorden die je omschrijven, maar de realiteit toont zich niet zo. Je bent al een tijd op zoek naar de juiste hulpstukken, zodat je je droomleven werkelijkheid kunt maken. Het enige probleem is dat je vastloopt in de hoe en wat.

 

Heb je al zoveel geld geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, maar loop je elke keer weer vast? In alle keren van investeren wel in beweging gekomen, maar nooit de echte hulpmiddelen en sleutels gekregen?

 

Het is ontzettend frustrerend om een traject, cursus of sessie af te sluiten en vervolgens een sisser te ervaren. 

 

Dit kan je ontmoedigen om door te zetten, omdat je aan het einde nog steeds niet weet wat je moet doen.


Compleet overspoeld en tranen op de wang.

Ben je wel eens zo overspoeld geweest dat je je bevroren voelde en niet kon bewegen? Dat het leven aan je voorbij ging en het voelde alsof je geen controle had over het leven? Zo voelde ik me zes jaar geleden. Niet alleen omdat we diep in de schulden zaten, een huis in gingen zónder spullen met twee kleine kindjes en geen levenslust; maar ik voelde me leeg, doelloos en een complete loser!

Ik wist dat er meer mogelijk was!

 

Als anderen het kunnen dan kan ik het ook. Dat werd mijn motto. Je hoeft je realiteit niet te accepteren als het je niet gelukkig maakt. Het leven hoort niet zwaar, verkrampt of leeg te zijn. We mogen het leven ervaren vanuit liefde, vrijheid en voldoening. Het enige is dat we te hard nadenken over wat de volgende stap is. Maar je hoeft niet vast te blijven zitten als je niet gelukkig bent. Je kunt "het leven" anders gaan aanpakken.

Ontdekken waarom je vastloopt.

Ik weet dat je bewust bent dat je jezelf klein houdt. Ook weet ik dat ik je niet hoef uit te leggen hoe je doelen moet schrijven.

 

Maar ik weet ook dat je jezelf elke keer op de tweede plek zet. Dat je over je grenzen heen gaat, omdat je twijfelt aan je dromen. 

 

Ik ben ook vaak over mijn eigen grenzen heen gegaan, maar het heeft me nooit geluk gebracht. Ik wil je laten weten dat het niets met jou te maken heeft, maar dat je in "overload" zit. 

 

Tegenwoordig is er zoveel informatie over geluk, verbinding en authentieke zelf. Deze informatie brengt alleen maar meer verwarring omhoog, omdat niemand je heeft laten ervaren hoe het is om in verbinding te leven.

 

Niet alleen is het mijn expertise om in verbinding te zijn met het Universum, ik vertaal ook dagelijks hun boodschappen én ik werk met energie.

Hoe schrijf je een nieuw verhaal.

Vroeger vroeg ik mezelf constant af of geluk mogelijk was. Of het iets was wat ik tastbaar kon maken. 

 

Wat ik altijd heb willen doen, is inspireren, reizen en ontdekken, maar ik geloofde niet dat het mogelijk was. Ik liet mezelf ompraten dat het niet mogelijk was.

 

Dit is waar mijn verlangens botste met mijn realiteit. Ik ontdekte dat de reden die ik mezelf altijd gaf om iets niet te doen niets te maken had met wat ik wel kon.

 

Vraag je jezelf af waarom je niet meer doet, zelfs als je weet dat het je gaat helpen? Blijf je elke keer op de rem drukken, terwijl je hunkert naar goedkeuring, bevestiging of liefde?

 

Je kijkt naar anderen en ziet ze lachen, goede relaties hebben én overvloedig leven.

 

Is dit voor jou ook mogelijk? Het leven waar je naar verlangd is mogelijk! 

Aan het werk vanuit flow and ease.

Het leven in overvloed traject, is uniek in haar eigen vorm. Niet weer leren, maar bewegen vanuit gevoel. Dat is waar we het verschil maken.

 

De grootste reden dat ik mijn doelen elke keer weer werkelijkheid zie worden, is omdat ik de stappen neem die ze mogelijk maken.

 

Over de jaren heen heb ik de stappen leren verfijnen door ze met uitlijning te nemen (vanuit verbinding). 

 

Dit traject, is voor de vrouw die een samenwerking aan wil gaan met het Universum. Je wil de bevestiging niet meer van buiten krijgen, maar je wil leren leven vanuit jezelf.

 

Je wil je dromen werkelijkheid gaan maken. Het is tijd voor beweging. 

 

Je denkt dat dit niet mogelijk is voor jou, maar dit is wat je tegenhoudt om vanuit overvloed te leven. 


Voor wie is het?

Voor de beginner die net begint met haar reis. 

 

Je leert je oude patronen herkennen en heelt jezelf van het verhaal dat je tegenhoudt. Hiermee ga je ontdekken wat je levensdoel is. 

Voor de ervaren kenner die al een tijdje bezig is.

 

Alle kennis die NU- binnenin je aanwezig is gaan gebruiken en voorbij het verhaal gaan. Niet meer stoppen, denken dat je iets fout doet, maar écht STAPPEN gaan nemen.


Ik heb de afgelopen zes jaar geleerd wat mijn patronen zijn, alle lagen gepeld, in weerstand gestaan, mezelf wijsgemaakt dat het niet voor mij is weggelegd, getwijfeld aan mezelf, gehuild, gerent, weer gehuild en het frustratie gevoel; don't get me started! 

 

Het is écht mijn kracht om je de verkorte en efficiëntere manier te leren om voorbij je angsten, patronen en trauma te gaan. Niet meer "daar" dwalen, maar terug naar het nu. En het is duidelijk... als ik het kan dan kun jij het ook!

En hun doen het ook!

Ik had het gevoel dat alles en iedereen me tegenwerkte. Tijdens de weken van het traject heb ik leren samenwerken met het Universum, waardoor ik meer de controle over mijn levenspad kreeg.

 

Elise weet precies wat ze moet zeggen om je aan het denken te zetten, prikkelt je om verder te gaan en helpt je door je blokkades heen. 

Voordat ik aan het traject begon was ik het overzicht kwijt. In het traject werd mijn energie weer in motie gezet en begon het weer te stromen. 

 

Het traject, is toegankelijk en laagdrempelig, zodat je vragen kunt stellen en inzichten kunt vragen. 

 

Ik voel me thuis. 

Elise is een fantastische vrouw met een hele mooie persoonlijkheid én energie. 

 

Ze heeft unieke spirituele gaven en is daarnaast heel 'down-to-earth' en super positief ingesteld.

 

Ze helpt je en geeft je waar nodig een liefdevolle sjot onder je kont richting jouw hoogste zielenpad. 


Maar hoe beweeg je vanuit twijfel naar een leven waarin je rust voelt?

In zes weken stappen we met zes bewezen stappen door je weerstand, twijfels en angsten heen. Met de begeleiding die je krijgt vanuit mijn Lichtteam, is het mogelijk om je te laten zien waar je jezelf hebt tegengehouden. In beweging en altijd vanuit gevoel bewegen we voorbij het verhaal waar je je nu nog in begeeft. 

Welke leugens heb je jezelf al deze tijd verteld?

Laat je niet meer leiden door de trauma, maar laat haar los.

Laat je niet meer tegenhouden door het verhaal.


Laat los. Vertrouw. Geniet van wat is, zonder angst.

Momentum opbouwen en vasthouden.

Het oude verhaal vervalt, want nu ineens is écht alles mogelijk!


Niet dwalen, maar direct weten wat je moet doen om te kunnen leven in overvloed.

Liefde voelen voor jezelf en voor je dromen gaat de verandering zijn.

Voorbij het "woo woo", maar met duidelijkheid verbinding maken.


Mijn team van Lichtwezen die spreken van overvloed en in verbinding zijn.

Nooit meer alleen of onbegrepen, maar samen met je Sisters in overvloed stromen.

Alle kennis die ik in me heb, zal ik langzaam over je heen gieten.