Leven in Overvloed.

Stilstaan bij wat belangrijk is en loslaten wat niet meer dient.

SAVE THE DATE: de volgende live ronde start op 1 februari 2021.

De antwoorden om voorbij je angsten en twijfels te gaan liggen voor je klaar. Ik laat je zien hoe je nieuwe gewoontes creëert die je ondersteunen, terwijl je een leven opbouwt waarin je je doelen ziet manifesteren. 

Ik was het zó zat om telkens op de rem te drukken!

Elke keer als ik aan mijn doelen begon te werken drukte ik op de rem waardoor ik ze niet zag manifesteren. Ik werd hier gewoonweg zó moe van. Ik wist dat ik "het in me had" om een beter leven te bouwen, maar waarom lukte het niet? Omdat ik mezelf elke keer tegenhield om ervoor te gaan. Daar wilde ik voorbij. Daar ben ik voorbij gegaan. Nu nodig ik je uit om dit ook te doen.

Voor wie is het?

Voor de beginner die net begint met haar reis. 

 

Je leert je oude patronen herkennen en heelt jezelf van het verhaal dat je tegenhoudt. Hiermee ga je ontdekken wat je levensdoel is. 

Voor de ervaren kenner die al een tijdje bezig is.

 

Alle kennis die NU- binnenin je aanwezig is, gaan gebruiken om voorbij het verhaal gaan. Niet meer stil staan, maar écht STAPPEN nemen.


Met het traject krijg je toegang tot de Zes Geheimen die je tonen hoe je stappen kunt nemen om je dromen waar te gaan maken. Niet alleen leren, maar ook bewegen met de oefeningen en transscripts. Naast het traject krijg je groep-coaching in de SisterTribe (privé community), wekelijkse live groups-sessies, Sisters om mee te sparren en Bonusmateriaal met meer dan 25 video's en lezingen. Alles om je te helpen je dromen waar te maken. Door angst en twijfel heen.

Wie ben ik?

Mijn confrontatie met diepe schulden was nodig om te realiseren dat ik geluk moest vinden binnenin mezelf. 

 

Ik moest in verbinding komen met mijn échte Ik. Mijn eigen volle potentie.

 

Ik besloot mijn angsten te confronteren en de reis aan te gaan.  Dit heeft me geleerd hoe ik vanuit gevoel mijn dromen kan waarmaken.

Het overzicht.

Rust, liefde en flow. Dat zijn de woorden die je omschrijven. Ben je er klaar voor om dit werkelijkheid te maken? Je bent al een tijd op zoek naar de juiste hulpstukken.

 

Ben je er klaar voor om je dromen werkelijkheid te gaan maken? 

 

Misschien heb je alle kennis al, maar merk je dat je niet weet hoe je de kennis moet plaatsen. Om met de kennis aan het werk te gaan en stappen te nemen.


Compleet overspoeld en tranen op de wang.

Ben je wel eens zo overspoeld geweest dat je je bevroren voelde? Dat het leven aan je voorbij ging en het voelde alsof je geen controle hebt? Zo voelde ik me zes jaar geleden. Niet alleen, omdat we diep in de schulden zaten, maar omdat ik geen levenslust had. Ik voelde me leeg, doelloos en een complete loser!

Ik wist dat er meer mogelijk was!

 En toch diep van binnen voelde ik dat er meer mogelijk was. "Als anderen het kunnen dan kan ik het ook", werd mijn motto. Ik accepteerde mijn eigen realiteit niet, want het maakte me niet gelukkig. Het leven hoort niet zwaar, verkrampt of leeg te zijn. We mogen ervaren vanuit liefde, vrijheid en voldoening. Ik dacht alleen te hard na over de volgende stappen. Ik volgde niet mijn gevoel. Tot ik stappen begon te nemen. Elke dag. Jij kunt het ook.

Ontdekken waarom je vastloopt.

Ik weet dat je je bewust bent dat je jezelf klein houdt. 

 

Ik weet ook dat je jezelf op de tweede plek zet. Dat je over je eigen grenzen heen gaat, omdat je twijfelt. 

 

Ik ben ook vaak over mijn eigen grenzen heen gegaan, maar het heeft me nooit geluk gebracht. Ik wil je laten weten dat het niets met jou te maken heeft, maar dat je in "overload" zit. 

 

Tegenwoordig is er zoveel informatie over geluk, verbinding en authentieke zelf. Deze informatie brengt alleen maar meer verwarring omhoog, omdat niemand je heeft laten ervaren hoe het is om in verbinding te leven.

 

Hoe schrijf je een nieuw verhaal?

Vraag je jezelf af waarom je niet meer doet, zelfs als je weet dat het je gaat helpen? Blijf je elke keer op de rem drukken, terwijl je hunkert naar goedkeuring, bevestiging of liefde?

 

Je kijkt naar anderen en ziet ze lachen, goede relaties hebben én overvloedig leven.

 

 

Is dit voor jou ook mogelijk? Het leven waar je naar verlangd is mogelijk! 

 

Wat ik altijd heb willen doen, is inspireren, reizen en ontdekken, maar ik geloofde niet dat het mogelijk was. Ik liet mezelf ompraten dat het niet mogelijk was.  

 

Aan het werk vanuit flow and ease.

Dit is waar mijn verlangens botste met realiteit. Ik ontdekte dat de reden die ik mezelf altijd gaf om iets niet te doen niets te maken had met wat ik wel kon.

 

Het Leven in Overvloed traject, is uniek in haar eigen vorm. Niet leren wat de anderen je hebben geleerd. Dit werkt namelijk niet! Met mijn unieke manier van bewegen vanuit gevoel zie je verandering. Je voelt het direct.

 

De grootste reden dat ik mijn doelen elke keer werkelijkheid zie worden is, omdat ik de stappen neem die ze mogelijk maken.

 


Ik heb me de afgelopen zes jaar gefocust op het helen van patronen, trauma's en terug in verbinding met het Universum. Met mijn gevoel. Niet overnacht. Ik heb geleerd wat mijn negatieve patronen waren, alle lagen gepeld, in weerstand gestaan, mezelf wijsgemaakt dat het niet voor mij is weggelegd, getwijfeld aan mezelf, gehuild, gerent, weer gehuild en het frustratie gevoel; don't get me started! 

 

Het is écht mijn kracht om je de verkorte en efficiëntere manier te leren om voorbij je angsten, patronen en trauma te gaan. Niet meer "daar" dwalen, maar terug naar het nu. En het is duidelijk... als ik het kan dan kun jij het ook!

En hun doen het ook!

Ik had het gevoel dat alles en iedereen me tegenwerkte. Tijdens de weken van het traject heb ik leren samenwerken met het Universum, waardoor ik meer de controle over mijn levenspad kreeg.

 

Elise weet precies wat ze moet zeggen om je aan het denken te zetten, prikkelt je om verder te gaan en helpt je door je blokkades heen. 

Voordat ik aan het traject begon was ik het overzicht kwijt. In het traject werd mijn energie weer in motie gezet en begon het weer te stromen. 

 

Het traject, is toegankelijk en laagdrempelig, zodat je vragen kunt stellen en inzichten kunt vragen. 

 

Ik voel me thuis. 

Elise is een fantastische vrouw met een hele mooie persoonlijkheid én energie. 

 

Ze heeft unieke spirituele gaven en is daarnaast heel 'down-to-earth' en super positief ingesteld.

 

Ze helpt je en geeft je waar nodig een liefdevolle sjot onder je kont richting jouw hoogste zielenpad. 


Maar hoe beweeg je vanuit twijfel naar een leven waarin je rust voelt?

In zes weken stappen we met zes bewezen stappen door je weerstand, twijfels en angsten heen. Met de begeleiding die je krijgt vanuit mijn Lichtteam, is het mogelijk om je te laten zien waar je jezelf hebt tegengehouden. In beweging en altijd vanuit gevoel bewegen we voorbij het verhaal waar je je nu nog in begeeft. 

Het lesmateriaal.Wekelijkse connectie & verbinding sessies.

Tijdens het Traject komen we wekelijks samen om je verbinding te verdiepen en connectie te maken met het Universum. Tijdens de online sessies duiken we in verschillende onderwerpen die aansluiten op het LiO-traject.

 

Alle online sessies zijn om 20.00u en worden opgenomen. Je ontvangt de replay binnen 24 uur en krijgt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, ook na de sessie.


- 2 februari. KICK-OFF
Verbinding maken met intuïtie.

- 9 februari. Sessie 1.

Verbinding maken met je Lichtteam.

- 16 februari. Sessie 2.

Voorbij het verhaal.

- 23 februari. Sessie 3.

Tekens van Universum en Manifestatie.

- 1 maart. Sessie 4.

Navigeren door Manifestatie Proces.

- 8 maart. Sessie 5.

Beginnen met uitgelijnde stappen.

- 15 maart. Sessie 6.

Alles bij elkaar en bewegen door chaos.


BONUS

Je ontvangt een BONUS ter waarde van € 1579,- *gratis* bij het Traject. Elke ronde wordt er meer materiaal bij geschreven en opgenomen, om je groei te garanderen.Nu is het jou beurt. Dit is jouw moment.

Ik weet wat je denkt... wat als ik me inschrijf en dit weer niet het antwoord is. Je vindt hier de juiste Spirituele hulpstukken die je leren HOE je door mindset heen breekt die je niet helpt.

 

Je denkt dat je geen tijd hebt voor een nieuw traject, maar tijd wordt gecreëerd en je doet elke ronde gratis mee.

Het voelt alsof je er niet klaar voor bent en de waarheid is dat we dit NOOIT zijn! Met elke nieuwe fase... 

Je denkt dat het iedereen gaat lukken en dat je alleen achterblijft, maar als ik mijn leven 360 kan omdraaien dan kan jij DIT OOK!

 

Je verwachtingen naar jezelf liggen heel hoog en daarmee voel je veel angst voor falen. Dit kun je loslaten doordat je gaat leren WAAR dit vandaan komt.

 

Je voelt je overspoeld door het idee dat je weer aan jezelf gaat werken. Maar je gaat niet AAN jezelf werken. Je gaat leren MET jezelf te werken (en het Universum).

 

Je bent bang dat je niet genoeg geld zult hebben om mee te doen. Geld, is een illusie waarin je vast blijft zitten als je geen sprong waagt. Net zoals je dromen die je blijft wegduwen, omdat je jezelf tegenhoudt.

Elke keer als je aan jezelf werkt komt er niets van terecht. Waarom nu wel? Omdat ik je ondersteun, terwijl je zoekt en vindt.

 

Dit traject, is voor de vrouw die niet meer wil zoeken naar wat ze fout doet, maar wil weten wat ze kan doen om het beter te maken.

Schrijf je hieronder in en waag de sprong met Spiritueel coach Elise Severino. We've got this!

LiO traject

6 Modules

7 live Groeps- coaching sessies

Groeps-begeleiding

Toegang tot SisterTribe

Incl. BONUS materiaal en meditaties. 

Na afloop: maandelijkse coaching sessies; verbindingsreizen.

traject Elise Severino

€ 405,00

LiO traject - 2x

6 Modules

7 live Groeps- coaching sessies

Groeps-begeleiding

Toegang tot SisterTribe

Incl. BONUS materiaal en meditaties. 

Na afloop: maandelijkse coaching sessies; verbindingsreizen.

traject Elise Severino

€ 205,00


Dit is wat de andere deelneemsters gaan doen met hun nieuwe verhaal

Zo goed mogelijk vast houden en uitbreiden zodat ik nog steviger in mijn schoenen kom te staan. 

 

Beter mijn grenzen aangeven en meer rust inlassen omdat ik dat nodig heb om te kunnen blijven functioneren.

 

Ik heb er steeds meer vertrouwen in dat ik uiteindelijk kan leven van mijn talenten. Ik ben van plan de komende tijd door te zetten met de start van mijn eigen bedrijf. Ook kan ik het nu beter loslaten en leg ik de druk wat minder hoog voor mezelf. ik vertrouw erin dat dit is wat ik hier kom brengen.

 

Elke dag doorstappen en steeds groter <3 

 

Ik ga nog een x mee doen. 

 

Stappen zetten richting mijn droomleven! 

 

Take it step by step, elke dag met je doel bezig zijn en komen opdagen.

 

Voorbij de zelftwijfel want daar ligt net de kracht. Niet in halt houden en kijken en observeren wat er geheeld moet worden. Wanneer ik doorstap merk ik dat het zichzelf heelt namelijk. Juuuuuuij! Heel mooi inzicht. 

Dit traject, is voor de vrouw die een samenwerking aan wil gaan met het Universum. Je wil de bevestiging niet meer van buiten krijgen, maar je juist vanuit jezelf.

 

 

Je wil je dromen werkelijkheid gaan maken. Het is tijd voor beweging.