Wanneer je een verhaal blijft herhalen verandert deze energetisch in een trauma. Een trauma is verhaal die je herhaalt energetisch. Daar zit dus een emotie aan vast. Op zich lijkt dat geen probleem tot je begint te werken aan je doelen manifesteren. Dan kunnen negatieve verhalen behoorlijk in de weg zitten! Ook al is de emotie negatief je kunt het niet helpen, maar blijft constant deze negatieve emotie herhalen. Dit blijft elke keer stukken in je leven manifesteren die je niet gelukkig maken.
We vervelen ons allemaal wel eens. De vraag is of dit goed of slecht is? Meeste vrouwen denken dat ze het niet goed doen als ze zich vervelen. Dat we hard moeten werken en constant bezig moeten zijn vooral als we resultaten willen zien. Maar werkt het in de praktijk ook zo? Is dit de nieuwe manier van leven vanuit ons gevoel? Dat is de gedachte die ik met je ga bespreken in dit artikel.

Waarom voelen we ons schuldig als we aan onze dromen gaan werken? Ergens onderweg overtuigen we onszelf ervan dat wat we willen niet op de eerste plaats mag zijn. Misschien wil je uitrusten, toelaten of juist geluk laten ontstaan, maar elke keer als je beweegt kom je vast te zitten. Je overtuigd jezelf ervan dat je dromen geen werkelijkheid kunnen worden. Mogen worden. Dat gevoel herken ik, erken ik en ik geef je er hulpstukken voor om voorbij deze gedachte te gaan. Nog één stap.