Benieuwd hoe je je leven "op orde kunt krijgen"?

Herkenbaar. Zes jaar geleden was ik nog € 80.000 in de schuld, leefden we op de beneden verdieping met kranten als gordijnen en waren mijn man en ik compleet opgebrand. Was dit het leven?

De zoveelste tegenslag!

Mijn man en ik waren de zoveelste tegenslag aan het verwerken en langzaam begon ik me af te vragen WAT WE FOUT DEDEN! Het grappige is dat ik dacht dat we gelukkig zouden worden als we alles volgens de regels zouden doen, maar het enige wat er gebeurde was dat ons leven een steeds grotere puinhoop werd. De regels werkte niet. Het stappenplan werkte niet!

Mijn introductie in Spiritualiteit.

Ik wist dat het mogelijk was om te leven in overvloed. Ik zag het immers anderen ook doen. Ik wilde ook leven met een glimlach en het gevoel van voldoening. Ik ging op zoek naar middelen die ik kon gaan inzetten om mijn leven te veranderen, omdat ik ontevreden was met wat ik dagelijks om me heen zag.

 

Mijn eerste ervaring was in verbinding zijn met Engelen. Hierna aura, entiteiten, channeling en de Tarot kaarten tot ik met energie begon te werken. 

 

Ik realiseerde me dat ik niet zoals anderen energie zag, maar dat ik in staat was om verschillende dimensies te zien. Ik zie de energie van het verleden, de trauma, maar ook de potentie van de persoon.

 

De meer ik wilde zien de meer energetisch werk ik aan mezelf begon te doen, want ik wilde dieper in verbinding komen met mezelf. Terug naar mijn Authentieke Zelf. 

 

Als een ui pelde ik laagjes van mezelf af tot ik volledig in verbinding stond met de energie van God. 

 

Ik gebruik Spirituele hulpstukken die ik me eigen heb gemaakt om een leven vanuit overvloed te creëeren. 

 

Elke dag als ik opsta knijp ik mezelf eventjes als ik om me heen kijk en realiseer hoe gelukkig ik me voel en hoeveel we hebben bereikt in een zeer korte tijd. Dat vind ik zo bijzonder aan het samenwerken met het Universum: je hoeft niet hard te werken, maar je mag je dromen toelaten om te ontstaan.

 

Niets moet en alles is, zoals het voor jou goed voelt. Het enige wat je hoeft te doen, is controle loslaten.

Anderen hun energie helen.

Toen ik volledig werd ontwaakt tijdens een healings-sessie voelde ik me zó intens in verbinding dat ik dacht:,, anderen moeten dit ook ervaren!" 

 

En dus vanaf die dag vijf jaar geleden ben ik begonnen met energie-healingen. Van energie reiniging, energetische transplanten, chakra healingen tot volledige ontwakening. In de wereld van energie, is alles mogelijk. 

 

Inmiddels heb ik met honderden vrouwen energie-werk gedaan en het mooiste van alles, is het zien hoe iemand vast zat in haar eigen beeld; in beweging zien komen met zelfvertrouwen.

 

Zonder twijfel stappen nemen, duidelijkheid over welk pad te bewandelen, is magisch en ik voel me vereerd dat ik daar deel van uit mag maken. 

 

Wat in mijn leven zo'n groot verschil heeft gemaakt, is dat ik stopte met visualiseren, maar begon met uitgelijnde stappen nemen. Niet meer afwachten, maar doen.

 

Het tastbaar maken van iets ontastbaar kan een uitdaging zijn, maar als je beweegt vanuit verbinding met je eigen gevoel valt alles op haar plekje.

      

Ik merk (en nog steeds) dat elke keer als ik een doel voor mezelf creëer er weer een ander oud verhaal omhoog komt, maar met de Spirituele Hulpstukken die ik over de jaren heen heb geleerd, is het mogelijk om hier elke keer weer voorbij te gaan. Voorbij het verhaal en in het leven waar ik van droom. 

Ik help je voorbij de patronen.

Een van de grootste lessen die ik heb geleerd de afgelopen zes jaar wanneer het komt tot energiewerk, is dat we onszelf zó tegenhouden om écht aan de bak te gaan.

 

Dat meisje of vrouw waar je van droomt om te zijn kan zóveel meer dan je denkt. Je kunt veel groter denken en doen. Dat is waar de magie ligt.

 

Momentum creëeren en jezelf uitdagen om groter te gaan. Niet méér doen, maar groter doen!

 

Ik ben een expert in het zien waar iemand vastzit, ontdek de achterliggende patronen (de verhalen die je blijft herhalen) en ik heb honderden vrouwen hier inmiddels doorheen geholpen.

 

Niet alleen laat ik je zien WAAR je vastzit, maar toon je ook HOE je er doorheen kunt. Ik geloof in handvaten en hulpstukken en dat er meer is dan praten en "koembaja" zingen bij het kampvuur.

 

Door iemand in beweging te zetten en de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen, terwijl je bijstuurt en vertrouwen brengt geeft de gelegenheid voor zelfontwikkeling. Zijn wie je wil zijn. Zonder angst. 

 

Als je droomt van rust en vrijheid of als je het zat bent om niets te doen of juist teveel te doen. I'm your girl. Ik maak het ontastbare bespreekbaar en leg op een leuke, maar bruikbare manier uit hoe je je dromen werkelijkheid kunt maken. Leven in de flow van overvloed. Dat begint hier. En NU.


En nu gaan we met jou verhaal aan de slag!

Doelen manifesteren begint bij jezelf. Ontdek hoe je vanuit verbinding kunt manifesteren en in samenwerking met het Universum. Ze staan voor ons klaar.

 

Het Universum heeft verschillende manieren om ons te helpen manifesteren. Energie is hier een van.

 

Als vertaler van Universele energie kan ik helpen duidelijk krijgen welke richting je op moet, waarom je je voelt zoals je je voelt en hoe je erdoorheen gaat. 


Niet meer stil gaan staan wanneer je goed onderweg bent. Maar dit keer je doelen werkelijkheid zien worden tijdens een 1 op 1 samenwerking.

 

Ik werk samen met het Universum, vertaal hun boodschappen, terwijl we jou ondersteunen in je manifestatie proces. Tijd om je doelen tastbaar te maken vind je niet?


Je weet wat je moet doen, maar je kunt jezelf er letterlijk niet toe zetten om te bewegen. Waarom? De waarheid is dat je niets fout doet. Je leert het alleen op de verkeerde manier.

 

Manifesteren is echt heel leuk en magisch, maar als je vastloopt in het proces weer heel frustrerend.

 

Dat houdt nu op. 


 

Om hulp vragen en niet meer vastlopen in het verhaal. Bewust manifesteren, omdat je nu doorzet en hiermee je doelen tastbaar maken.

 

Samen duiken in je Spirituele Groei, meer leren over wie je bent en levensdoelen. In een 12 weekse samenwerking, is niets teveel en is er alleen maar tijd tekort met alles wat je gaat leren.