Samen lekker spiri wiri zijn?

Leven vanuit overvloed, spelen met energie of duiken in de wereld van Engelen en gidsen. Het is zo ontastbaar en ik begrijp het! Je bent aan het ontdekken op de website en vraagt je af: hoe ga ik dit werkelijkheid maken, als ik niet eens kan omschrijven wat ik nodig heb? I've got you! Hieronder heb ik een overzicht voor je gemaakt om te helpen begrijpen en vertalen wat er in je lichaam speelt en wat het Universum je probeert te vertellen. 

 

Als je verder nog vragen hebt of als je er niet uitkomt boek een intake gesprek met me! Ik kijk met je mee naar je energie en help je duidelijk krijgen wat er speelt. Het is gratis en ik vind het gezellig :). Je kunt hier klikken om een afspraak te maken. 

Je weet niet wat je mist...

Elke keer als je aan een nieuwe fase begint merk je dat je snel vervalt in verouderde patroon. Je denkt negatief en je wordt hier moe van. Dit keer wil je er voorbij en je doelen langer kunnen vasthouden. Wat zou je kunnen doen om door je negatieve gedachtes heen te breken, zodat je langer de verbinding met je doelen kunt vasthouden? Deze vraag houdt je bezig en het frustreert je soms. Is het mogelijk om doelen te behalen zónder jezelf kapot te werken? 

 

Je wil niet meer om hulp vragen aan je vrienden, familie of collega's, maar wil juist gaan samenwerken met je gevoel. Je zou het nu wel eens "alleen" willen doen, zodat je op koers blijft. De frustratie die je voelt elke keer als je om hulp wilt vragen, maar niet weet naar wie je moet gaan of dat ze je überhaupt begrijpen wat je bedoelt speelt een grote rol in je leven. Je vraagt je af of het mogelijk is, om in verbinding te komen met je gevoel.

 

Als je naar je bankrekening kijkt voel je angst of afstand van de realiteit. Je drang om te willen leven van "flow" komt elke keer omhoog en je vraagt je af hoe je een leven kunt opbouwen waarin je geen angst voelt. Geen angst of je dromen uit kunnen komen en hoe je het gaat betalen. Je wil de focus juist weghalen van geld, maar het lijkt wel alsof het altijd het hoofdonderwerp is. Als je hier rust kunt vinden dan kun je verder..., maar hoe?

Waarom lukt het niet!

Afgelopen tijd heb je veel aan jezelf gewerkt en het voelt alsof alles tegelijkertijd op je af komt. De ene dag voel je je ontzettend goed en stroomt alles, maar op de andere dag ben je moe en voel je je verslagen. Wat is er toch aan de hand? Je zit in de stroming van overvloed, terwijl je aan de andere kant nog wat afdwaalt in de energie van schaarsheid. Hoe kun je deze goede stroming vasthouden en ervoor zorgen dat je doelen zich gaan vormen? Overzicht, vernieuwde energie en duidelijkheid gaan je helpen om in de stroming te blijven.

Nu ben je er echt klaar mee...

Elke keer weer investeer je tijd, energie én geld in jezelf om vervolgens weer terug te zijn bij AF. Je bent er klaar mee en je voelt je geïrriteerd dat je in deze situatie vastzit.  Wat is er toch mis met je? Je voelt je moedeloos en krijgt inmiddels het gevoel dat het "iedereen" wel lukt, behalve jou. Verdriet, boosheid en overmacht overspoelen je ondertussen dat je wegzakt in twijfels. Je weet van jezelf dat je zoveel meer kunt, maar het lukt je niet om wat je weet samen te zetten bij de HOE.