Samen met de Nieuwe Maan aan de slag.

Het Universum heeft de beste hulpstukken beschikbaar om vrouwen te helpen hun dromen te manifesteren. Je kunt bouwen op het Universum, omdat ze je willen helpen. Met de energie van de Nieuwe Maan kun je maandelijks plannen op welke levensgebied je je focus gaat leggen en daarmee de juiste stappen nemen richting je dromen.

Met de Maan stappen.

Ik was altijd zo verbaasd dat ik geen overzicht kon krijgen laat staan dat ik mijn dromen kon waarmaken. Tot ik leerde samenwerken met de Maan. Haar magie heeft mij al jaren in de ban en toen ik mijn energie ging helen met de Volle Maan was het tijd om te leren Manifesteren met de Nieuwe Maan. Dit doe ik al ruim twee jaar en nu ga ik het jou laten zien hoe dit werkt.

Manifesteren met de Nieuwe Maan en beginnen met je doelen waarmaken.
15 oktober 2020, 10.00u

Elke Nieuwe Maan organiseer ik de "Manifesteren met de Nieuwe Maan"- online event waarin we de energie bespreken, kaartjes pakken, healingen/meditaties doen en samenkomen om intenties te zetten. Je kunt je doelen opschrijven en deze behalen binnen vier weken als je leert samenwerken met de Nieuwe Maan. 

Nieuwe Maan

Je krijgt een volledig verslag van de energie van de Nieuwe Maan opgestuurd per email. Deze kunnen je downloaden en vier weken gebruiken. Tijdens het event kijken we naar de energie, bespreken we doelen en wat je het beste kunt manifesteren de komende vier weken.

nieuwe maan Elise Severino

€ 11,00