Manifesto Lidmaatschap.

Klaar voor een nieuw jaar?

In samenwerking met het Universum valt er meer op haar plek dan je had verwacht. Week na week de bevestiging dat je goed onderweg bent of de kennis waar je kunt schakelen. Dat is samenwerken met de potentie. Het lezen van de Manifesto.

 

Met wekelijkse emails herinner ik je eraan dat je er niet alleen voor staat. Dat er een wereld aan informatie op je ligt te wachten en dat deze informatie te vertalen is in energie (woorden). Met deze informatie opent je hart zich, want nu merk je op dat er meer mogelijk is en dat wat je tegenhoudt om nu de stap te nemen, weerstand is. 

Dit is hoe het werkt.

De energie die om ons heen aanwezig is, is te vertalen. Deze energie heeft informatie en het is ook mogelijk om specifieke informatie te vragen over bepaalde onderwerpen. Hier in de Manifesto lidmaatschap tappen we in de informatie over : potentie, manifesteren, persoonlijke ontwikkeling, verbinding, overgave en groei. 

 

- Maandelijks vertaal ik deze informatie, energie, en schrijf ik de Manifesto.

De Manifesto kun je maandelijks vinden op het platform en is te downloaden. In de Manifesto vindt je per week: de energie van de week, hoe je kunt Manifesteren met deze energie, welke vraag je kunt meenemen voor de Orakel (hoe kan ik in verbinding blijven met deze energie) en ik channel God's gelijke energie.

 

Zo heb je elke week de belangrijkste informatie voor je, zodat je met vol overzicht naar je doelen kunt bewegen. Om de Manifesto naar een nieuw niveau te tillen krijg je ook maandelijks een nieuwe les erbij.

 

- Elke maand bespreken we een ander onderwerp.
Elke les is ontworpen om je te helpen begrijpen hoe het Universum werkt, je tapt in je gaves en waar je naartoe aan het werken bent. Deze audio is te beluisteren, te downloaden én blijft beschikbaar over het gehele jaar op het platform.

 

- de Jaarlezing. Binnenkort kun je ook de Jaarlezing 2022 hier lezen. 

- Exclusief voor Manifesto-leden Manifestatie-sessie. 

- In de toekomst vindt je ook je eigen Unieke Manifesto code die je kunt gebruiken voor korting.

 

- Op het platform vindt je ook: relevante filmpjes en blogs om de informatie te integreren.  

schrijf je hieronder in voor het manifesto lidmaatschap.

- Jaar toegang tot het Manifesto lidmaatschap.

- Exclusief voor leden: Manifestatie Sessies.

- Jaarlezing 2022.

 

- Audio lessen elke maand vernieuwd incl. archief.

- Relevantie video's en blogs voor integratie.

Manifesto lidmaatschap

Jaar-toegang tot lidmaatschap.

Manifesto lidmaatschap

€ 44,83


.