Manifesto Lidmaatschap.

Klaar voor samenwerking?

In samenwerking met het Universum valt er meer op haar plek dan je verwacht. Week na week overzicht in wat er om je heen gebeurt, zodat je weet welke stappen de beste stappen zijn richting je doelen Manifesteren. Dat is samenwerken met je Hoogste Potentie.

 

Je staat er niet alleen voor. Er is een wereld van informatie om je heen aanwezig en het is mogelijk om deze informatie (energie) te vertalen, in woorden. Nu dat je weet wat er om je heen afspeelt voel je je veilig in waar je bent. Je begint te zien wat de mogelijkheden zijn en beweegt met de energie mee in plaats van ertegenin. 

Dit is hoe het werkt.

De energie om ons heen is te vertalen. Het Universum zit vol informatie en het is mogelijk om informatie te krijgen over bepaalde onderwerpen. Hier in de Manifesto lidmaatschap tappen we in de volgende energie: potentie, manifesteren, persoonlijke ontwikkeling, verbinding, overgave en groei.

 

Maandelijks vertaal ik Universele energie en schrijf deze woorden in de Manifesto. In deze PDF lees je de energie van de week, hoe je kunt Manifesteren met deze energie, welke vraag je kunt meenemen voor de Orakel en channel ik God's gelijke energie.

 

"Zo heb je elke week de belangrijkste informatie,

zodat je vanuit overzicht naar je doelen beweegt."

schrijf je hieronder in voor het manifesto lidmaatschap.

- Jaar toegang tot het Manifesto lidmaatschap.

- Jaarlezing 2022.

- Manifesto code voor korting.

- Audio lessen elke maand vernieuwd incl. archief.

- Relevantie video's en blogs voor integratie.

Manifesto lidmaatschap

Jaar-toegang tot lidmaatschap.

Manifesto lidmaatschap

€ 44,83


.