Manifesta Lidmaatschap.

Bewegen met uitgelijnde stappen en met een overzicht. 

Het Universum stuurt ons dagelijks hulpstukken door middel van energie. Maar wat nou als het jou niet lukt om deze informatie je eigen te maken? Dan ben je niet voor altijd een verloren Manifesta. Je bent dan op zoek naar een hulpstuk om overzicht te creëren. Vanuit overzicht, zelfvertrouwen en een vergroot perspectief weet jij hoe je moet reageren en neem je de stappen die nodig zijn om je doelen te manifesteren.

Leren samenwerken was de sleutel naar geluk.

Vele jaren voelde ik me verdrietig, leeg en had ik ontzettend veel vragen. Ik was altijd op zoek naar antwoorden, maar vond deze nooit. Waarom? Omdat ik van anderen verwachtten dat zij míj konden helpen. Ik ging dieper in verbinding staan met het Universum. Ik leerde communiceren, energie vertalen en vanuit verbinding uitgelijnde stappen te nemen. Sindsdien is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest. 

Elise en haar Lichtteam lidmaatschap.

- Energie update draaiboek pdf-vorm.

Ik vertaal de energie die je omringt vanuit het Universum en welke uitgelijnde stappen je het beste kunt nemen om je doelen te manifesteren. Hiermee leer je samenwerken met het Universum in plaats van alleen op weg te moeten.

 

- Volle Manen, Nieuwe Manen en Mercury Retrogrades updates.

Elke Volle en Nieuwe Maan ontvang je een verslag van de energie incl. Orakelkaarten vragen die je kunt stellen voor overzicht. Hiermee beweeg je met duidelijkheid mét de energie van de Maan mee. 

Mercury Retrograde is mijn favoriete periode om samen te werken met het Universum. 

Elke Mercury Retrograde staat er een verslag klaar om je te helpen inspelen op de energie van de Mercury en hoe je er het beste doorheen beweegt.

 

- Wekelijkse email ondersteuning om je te helpen om in verbinding te blijven.

- Spirituele Hulpstukken op het platform om je op weg te helpen met het thema van de energie. 

Masterclasses, video's en meer.

Manifesta Lidmaatschap

Je lidmaatschap is geldig voor 3 maanden. 

Manifesta Lidmaatschap.

€ 33,00