3kaart-lezing.

Welke energie heb je in motie gezet?

Manifesteren is bewegen in het ontastbare. Je weet op sommige momenten niet welke energie er om je heen is en of je doelen wel onderweg zijn. Zo af en toe stoppen, tappen in de energie en een overzicht creëren helpt om in te zien waar je bent. Maar belangrijker wat er onderweg is! 

Af en toe even stilstaan.

Zo eens in de week of twee weken pak ik een 3kaart-lezing voor mezelf. Ik gebruik al ruim zes jaar dagelijks de Orakelkaarten om te communiceren met het Universum. De reden dat ik een 3kaart-lezing voor mezelf doe, is om te ontdekken welke energie op dat moment in motie is. Ben ik onderweg? Moet ik bijsturen? Wat wilt het Universum me vertellen. Hiermee ben ik in staat om dagelijks met zelfvertrouwen te bewegen wetende dat waar ik naar verlang al werkelijkheid is. Ik hoef er alleen maar voor open te staan.

3kaart-lezing 

- Je ontvangt binnen 48uur een 3kaart-kaart lezing PDF die je kunt downloaden en lezen incl. foto's.

- Per foto krijg je boodschappen vanuit het Universum.

- Per foto krijg je een uitgelijnde stap die je kunt nemen vanuit de informatie die ik doorkrijg.

Stel, je kaart zegt dat je van een moeilijke tijd komt. Dit is niet tastbaar. Bijna iedereen komt van een moeilijke tijd.

 

Maar, door je een uitgelijnde stap te geven zoals bv. werk bewust aan zelfliefde, grenzen of aan je trauma kun je de energie tastbaar maken. Op deze manier kun je er VOORBIJ! 

 

Het is een verhaallijn die ik zie. We tappen in de energie waar je vandaan komt, welke energie dit in motie heeft gezet voor je momenteel en waar je naartoe onderweg bent.

 

Als de uitslag (de toekomst) je niet dient dan kun je op dit moment nog bijschakelen. Dat is het voordeel van de uitgelijnde stappen die je krijgt per foto. Je hebt namelijk op elk moment de kans om te schakelen!

3kaart lezing

Je ontvangt je lezing per email binnen 48 uur.

3kaart-lezing

€ 25,00