De #eerste30 reis is dé reis die het verschil kan maken in jou dromen werkelijkheid maken.

Elke dag op komen dagen voor je dromen... dat weet je inmiddels. Maar wat doe je als het tegenzit? Als de stemmen gaan vertellen dat je moet stoppen of dat het niet voor je is weggelegd (en dan bedoel ik niet die enge stemmen van die films)?

 

De eerste 30dagen van een nieuw patroon creëren in je leven zijn cruciaal en als je op zoek bent naar een persoonlijke, leuke, ondersteunende, inspirerende ( ME! ) coach :) dan kan ik je vertellen we gaan de komende 30dagen alles uit de kast halen om je te helpen manifesteren.

In de #eerste30 leer je:

 

* Wat er gebeurt, zodra je aan je dromen gaat werken. 

* De stappen die bij dromen manifesteren komt kijken. 

* Hoe je voorbij jezelf gaat.

* Je verouderde patronen herkennen.

* Elke keer weer op komen dagen voor je dromen!

Wie is Elise

Hoi! Ik heet Elise en ik ben super vereerd dat je hier bent. 

 

Ik help vrouwen ontwakenen in hun volle potentie, zodat ze hun droomleven kunnen manifesteren. Manifesteren is niets meer als "iets" werkelijkheid maken, maar de meeste lopen juist in dat laatste stukje vast. Hoe krijg je je dromen nu écht werkelijkheid? Het is mijn doel om je te helpen zien waar je jezelf tegenhoudt en je hierlangs te helpen. Dit doe ik door je uit te leggen hoe manifesteren écht werkt.  

 

Met de manier hoe ik verbinding maak met het Universum ben ik in staat om vanuit een hoger perspectief mee te kijken waar iemand vastloopt en waarom. Deze gave gebruik ik om de Manifesta te typen en mijn High Vibe coaching community te ondersteunen. Elke dag coach ik vrouwen om te zien WAAR ze vastlopen, HOE ze er voorbij komen en welke uitgelijnde stappen ze kunnen nemen om hun dromen te manifesteren.