De sneltrein naar dromen waarmaken.

3 augustus begint de volgende live ronde met persoonlijke coaching.

Je bent al jaren op zoek naar de juiste manier om je doelen waar te maken, maar niets voelt alsof het klikt. De frustratie beperkt je en dit is niet de manier hoe je "co-creëeren" had gevisualiseerd. Er ontbreekt niets aan je behalve een nieuw perspectief. Je hebt de trein naar je droomleven niet gemist, want ze wacht nog op je. Stap vandaag in de "gouden driehoek", en ontdek voor jezelf welke drie stukken er tussen jou en je dromen staan. Breng het bij elkaar en krijg directe, voelbare en tastbare verandering in je leven.

Er leeft een hunkering naar kennis.

Een trauma zo groot dat het verdeeld moest worden in drie. De angst om niet nodig te zijn of te falen was zo diep in me genesteld dat het Universum me op verschillende manieren de waarheid moest laten zien. Schulden, angst, depressie, twijfel, verdriet en onwaardigheid hebben plaatsgemaakt voor financiële vrijheid, geluk en zelfvertrouwen. Wat me hier op dit punt heeft gebracht is: geldhealing, communiceren met het Universum en verbinding met het Universum. 

De gouden driehoek.

Het leven moest uit meer bestaan dan alleen schulden en verdriet. Dit voelde ik tot aan de Kern van mijn Ziel. Maar hoe maak je iets tastbaar in de échte wereld.

 

Op welke manier krijg je een gevoel naar de realiteit?

 

In mijn Spirituele Groei ben ik geheeld van drie belangrijke onderwerpen. Ze vormen de Gouden Driehoek in mijn leven waardoor ik dagelijks in verbinding sta met mijn gevoel, maar ook met mijn dromen. 

 

Het moment dat ik ze gebruik worden doelen tastbaar, angsten vervaagd en zie ik een toekomst waar ik in wil leven. Jij kunt dit ook en ik toon je hoe.

De magie van de driehoek.

- Je droomt van "genoeg geld", maar weet niet of je om meer mag vragen. 

- Je wil zo graag directe vragen kunnen stellen aan je gidsen.

- Je wil niet meer in angst leven, maar durven vertrouwen.

 

Mijn angst voor geld is geheeld waardoor ik goede financiële goede keuzes kan maken. Geen "maand" meer over aan het einde van het geld. Dit leer ik je ook doen.

 

Je leert op een ander speelveld werken wanneer je in verbinding komt te staan met je eigen Team van Gidsen.

 

Als je kunt vertrouwen dan zul je zien dat je Gidsen en Team er altijd zijn geweest om je te begeleiden.


De Gouden Driehoek.

Met video uitleg ga ik de gouden driehoek energie uitleggen en je voorbij je verouderde verhaal brengen. Je navigeert door healing van geld (grootste energieblokkade voor overvloed) waardoor je open gaat staan voor communicatie. Ik leer je tappen in energie, je gevoel en vragen stellen die je helpen om te ontdekken hoe je uitgelijnde stappen neemt richting je doelen. Om de driehoek in stroming te krijgen leer ik je op het punt verbinding. 

 

Maandelijks komen we samen voor een live training waarin we dieper ingaan op een van de Gouden Driehoek onderwerpen. Zo leer je niet alleen drie cruciale mijlpalen te behalen, maar ook behouden.

De Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek is incl. video materiaal, oefeningen en maandelijkse trainingen. De  begeleiding wordt gegeven door Elise Severino Spiritueel Mentor en Universele energie-expert. Deze bijdrage is eenmalig en je mag maandelijks de trainingen blijven volgen.

Gouden Driehoek Elise Severino

€ 125,00

  • Beschikbaar

Liever 1 op 1 samenwerken.