Mijlpalen behalen en blijven leren.

Je bent al jaren op zoek naar de juiste manier om je doelen waar te maken, maar niets voelt alsof het klikt. De frustratie beperkt je en dit is niet de manier hoe je "co-creëeren" had gevisualiseerd. Je hebt de trein naar je droomleven niet gemist, want ze wacht nog op je. Leer in mijn unieke Spirituele bootcamp de Gouden Driehoek op welke manier dromen waarmaken wel voor jou werkt.

Er leeft een hunkering naar kennis.

Een trauma zo groot dat het verdeeld moest worden in drie. De angst om niet nodig te zijn of te falen was zo diep in me genesteld dat het Universum me op verschillende manieren de waarheid moest laten zien. Schulden, angst, depressie, twijfel, verdriet en onwaardigheid hebben plaatsgemaakt voor financiële vrijheid, geluk en zelfvertrouwen. Wat me hier op dit punt heeft gebracht is: overvloed, communiceren en verbinding met het Universum. 

De Gouden Driehoek.

In drie basis lessen leg ik uit hoe overvloed energie werkt, je communiceert en jezelf in verbinding brengt met het Universum. Ik leer je tappen in energie, je gevoel en vragen stellen die je helpen om te ontdekken hoe je uitgelijnde stappen neemt richting je doelen. Om de driehoek in stroming te krijgen leer ik je op het punt verbinding. 

 

Wat de basis naar een nieuw niveau tilt, is de maandelijkse toevoeging van informatie aan het platform. Elke maand gaan we dieper in op een van drie Gouden Driehoek onderwerpen. Je krijgt direct toegang tot het platform.

De Gouden Driehoek

Incl. audio materiaal, oefeningen en maandelijks nieuw materiaal. De begeleiding wordt gegeven door Elise Severino Spiritueel Coach.

Gouden Driehoek Elise Severino

€ 93,00

  • Beschikbaar