Stoppen met dwalen en de weg vooruit nemen.

Je bent het overzicht kwijt, terwijl je nu juist duidelijkheid nodig hebt. In een licht-team sessie maak je kennis met de Lichtwezens die aanwezig zijn om vrouwen te helpen in hun volle potentie te leven. We bekijken je energie, geven je aanwijzingen waar je jezelf kleinhoudt en helpen je voorbij de drempel. 

Energie; trauma-sessies in combinatie met directe communicatie met mijn Lichtteam.

Super zweverig, maar deze combinatie heeft in mijn leven verschil gemaakt. Mijn energie openzetten voor de boodschappen die doorkomen vanuit het Universum heeft mijn leven gered en me geholpen een realiteit te creëeren waar ik in wil leven. Ik voelde me jaren zo diep ongelukkig en wist dat er meer voor mij mogelijk was, maar hoe? Met trauma-healing heb ik mezelf los gekoppeld van het verhaal en beweeg ik niet meer vanuit emotie, maar vanuit zelfvertrouwen.

Trauma verwerking.

Ik bleef hetzelfde verhaal herhalen, omdat ik reageerde vanuit een emotie. De emotie van angst. Dit zorgde ervoor dat ik elke keer als ik een keuze moest maken de verkeerde keuze maakte.

 

Deze emotie was gekoppeld aan een trauma. Elke keer als ik een stap vooruit wilde nemen zorgde de trauma ervoor dat ik achteruit ging.

 

Ik bleef geloven dat ik hard moest werken om mijn dromen werkelijkheid te zien worden. Maar ik brandde de kaars elke keer aan twee kanten waardoor ik mezelf te vaak tegenkwam. 

 

De trauma die ik heelde om hier voorbij te gaan was: hard werken brengt liefde.

Voorbij het verhaal.

Toen ik eenmaal erachter kwam welke trauma's ik in het leven had opgepikt was het alleen nog maar energiewerk.

 

Dit zorgde ervoor dat ik geen emoties meer voelde die omhoog kwamen, zodra ik een doel wilde gaan behalen.

 

Vanuit rust en gevoel kan ik nu keuzes maken wat ervoor zorgt dat ik elke keer weer mijn manifestaties werkelijkheid zie worden. 

 

Hoe fijn het is om te kunnen vertrouwen, terwijl je kunt genieten van het proces.

 

Wanneer je kunt loslaten en vertrouwen, terwijl je geniet van de verbinding die je voelt, is in mijn ogen magisch.


Licht-team sessie.

Ik ga samen met mijn team van Lichtwezens naar je energie kijken en je vertellen waar je jezelf kleinhoudt. De energie die nu om je heen is, gaan we duidelijk maken, zodat je overzicht krijgt wat er momenteel om je heen speelt. Je krijgt dan meer overzicht in het verhaal die zich afspeelt en natuurlijk waar je kunt schakelen. We bespreken samen de doelen waar je naartoe aan het werken bent en hoe je ze kunt behalen vanuit rust, liefde en overvloed.

gebruik de code ENERGIE voor 35% korting!

Lichtteam sessie

Jezelf terugvinden en loskoppelen van "het verhaal". De sessie, is online en verloopt via ZOOM. Je krijgt een sessie-verslag per email over onze sessie incl. de opname van onze sessie.

sessie Elise Severino

€ 125,00

  • Beschikbaar

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique