1 op 1 Coaching.

Wat is er aan de hand?

Heb je het gevoel dat je inmiddels alles al een keer hebt geprobeerd zonder resultaat. En dat wanneer je begint te werken naar je doelen manifesteren dat je ergens halverwege opgeeft met geen idee waarom? Wat er gebeurt is dat je gaat dwalen in een verhaal. Een stuk van wie je niet meer bent, maar tegelijkertijd ook niet voorbij kunt gaan. Ik heb al honderden vrouwen ondersteunt, terwijl ze langs dit stuk gaan. Ik zou vereerd zijn om ook jou ook op weg te helpen. 

Vanuit verbinding langs mijn eigen verhalen.

Ik voelde me zes jaar geleden ontzettend gefrustreerd, want elke keer als ik aan mijn doelen ging werken manifesteerde ze niet. Na wéér te moeten opgeven besloot ik anders te werk te gaan. Ik besloot te leren samenwerken met het Universum en daarmee de blokkades te verwijderen die dit in de weg stonden. Onmiddellijk begon ik verandering te zien, voelen en ervaren in mijn leven. Dit kan ik ook voor jou doen.

Vier weken coaching traject.

- 2 Coaching sessies van 60 minuten.
Je doelen bespreken, antwoord geven op waarom je doelen niet manifesteren en je krijgt uitleg over welk verhaal zich blijft afspelen. Zodra je begint te spreken over je doelen zie ik de patronen en cyclussen waarin je vastloopt. Ondertussen stuurt mijn Lichtteam boodschappen, filmpjes en antwoorden. Deze energie vertaal ik, zodat het voor jou duidelijk is wat er gaande is momenteel. De kennis hierover helpt je om toekomstige negatieve patronen te voorkomen. 

 

- 3 Uitgelijnde stappen waarmee je je doelen gaat manifesteren. 
Voordat we ons gesprek afsluiten heb je drie tastbare actiestappen waar je mee aan de slag kunt. Als er tijdens de sessie nieuwe doelen worden besproken dan sluiten de uitgelijnde stappen hierop aan.

 

- Ik stuur binnen 48 uur de opname van je sessies met een getypt verslag. 

Tijdens onze 4 weken samenwerking krijg je de kans om te e-mailen of berichten en vragen te stellen. Mocht je vastlopen dan kun je hier om hulp vragen en het Universum om ondersteuning. Hierdoor blijf je bewust door manifesteren.

 

Je krijgt per samenwerking een meting van je energie. Op deze manier versnel je je Spirituele Groei per samenwerking.

1 op 1 Coaching

Je ontvangt binnen 24 uur opties die passen bij je agenda voor een afspraak en je verslag binnen 48 uur na de healing.

coaching Elise Severino

€ 297,00

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg


"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique