Met duidelijke stappen aan je dromen werken.

Je hebt het gevoel dat er zoveel om je heen gebeurd, maar twijfelt of dit wel het juiste moment is, om aan je dromen te gaan werken. Het voelt alsof elke keer wanneer je besluit aan je dromen te beginnen dat er "iets" in de weg gaat staan. Dit brengt frustratie, maar ook verdriet omhoog, want je verlangd naar rust en liefde.

In verbinding met mijn Lichtteam.

Mijn zoektocht naar geluk heeft de Spirituele deuren opengezet voor mijn Lichtteam om door te komen en me te begeleiden. Ik leerde met het Universum samenwerken door in verbinding te staan, te luisteren naar mijn gevoel en vertrouwen. Hierdoor heb ik in korte tijd dromen werkelijkheid zien worden. Ik leef vanuit een hogere frequentie, kan mezelf sneller terugbrengen uit weerstand, twijfel nog steeds altijd, maar leef niet meer vanuit angst. 

Coaching sessie.

Ik ga samen met mijn Lichtteam van Hogerwezens naar je energie kijken en je blokkades vertalen. We lezen je volledige energie, ik vertaal voor je wat er aangegeven wordt en het wordt geheeld. Samen nemen we je doelen door, welke dromen je werkelijkheid wil maken en krijg je overzicht. Naderhand krijg je een volledig verslag van je sessie per email verstuurd samen met de opname van de sessie. 

Coaching sessie

De sessie, is online en verloopt via Zoom. Je krijgt een sessie-verslag per email incl. opname van de sessie.

sessie Elise Severino

€ 112,00

  • Beschikbaar

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique