1 op 1 sessie.

antwoorden krijgen op belangrijke vragen

Diep van binnen weet je dat je meer kunt en dat je niet leeft vanuit je Hoogste Goed. Oude verhalen, trauma en angst maken deel uit van je Oude Zelf en je bent er klaar voor om jezelf te ontkoppelen. 

 

Tijdens een sessie bespreken we waar je momenteel tegenaan loopt en waarom. Met een duidelijke 1e stap leer ik je hoe je verschil kunt maken in de dagelijks sleur die je nu tegenhoudt om je doelen te Manifesteren. De druk valt weg en je hebt niet meer het gevoel dat je dwaalt in de chaos. 

Dit is hoe het werkt.

In een 1 op 1 sessie kijk ik vanaf een hoger perspectief mee in je huidige situatie. Tijdens de sessie dien ik als brug tussen de Spirituele wereld en het Aardse. Ik vertaal de Universele energie die om je heen aanwezig is, geef je hulpstukken om je verbinding met het Universum te versterken en leg je voor wat er nog meer in petto is, voor jou.

 

Er is niet veel nodig om duidelijk te krijgen welke eerste stap het verschil gaat maken, maar het is cruciaal dat je weet welke eerste stap te nemen. Ik maak duidelijk wat het Universum je probeert te laten zien, zodat je niet blijft vastlopen in een "never ending story".

"Als je in staat bent om te luisteren,

dan zal het Universum de weg tonen."

vraag hieronder een 1 op 1 sessie aan

- 60 Minuten sessie (max. uitlooptijd 15 min), incl. verslag per email en opname audio.

- Duidelijk plan waar je direct mee aan de slag kunt.

- Hulpstukken om je Spirituele verbinding te versterken.

1 op 1 Sessie

1 op 1 sessie Elise Severino

€ 98,11


.