Weerstand

Weerstand · 17. september 2019
Je zult niet altijd zin hebben om te werken aan je doelen. De waarheid is dat relaxen, hangen en eten veel leuker is dan opstaan en iets doen voor jezelf. Het is al makkelijk om makkelijk te zijn, maar maakt dat het leven ook mooier?
Weerstand · 28. augustus 2019
Weet je het verschil tussen weerstand en overgave? Soms heb je het gevoel dat je moet bewegen, maar is dit juist je weerstand. Aan de andere kant kan het heel goed zijn dat je moet stil staan, maar je durft niet. Wat is er toch aan de hand?

Weerstand · 27. augustus 2019
Maak jij gebruik van uitstel gedrag door jezelf redenen te geven om niet te doen wat je wel wilt? Dit is een van de grootste redenen waarom je niet je doelen bereikt omdat je jezelf aan het overtuigen bent dat je "niets hoeft te doen", terwijl je weet dat dit juist de magie is die je dromen doen uitkomen.
Weerstand · 17. augustus 2019
Wil je vooruitgang creëren in je leven en kun je vooruitgang creëren in je leven? In het leven gaat het erom of je bereid bent om de extra stap te nemen die nodig is om je doelen te behalen. Dat is wat ik bespreek in mijn blog.