Spiritualiteit

De lelijke kant van Spiritualiteit
Spiritualiteit · 28. februari 2022
Spiritualiteit kan afgespiegeld worden als reis waarin je alleen door licht heen beweegt. Maar, er komt ook schaduwwerk bij kijken. Dat is kijken naar je eigen schaduw en zien waar je sabotages liggen.
Hoe ik me voel
Spiritualiteit · 09. februari 2022
Hoe voel ik me? Waar ga ik doorheen? In deze blog ga ik dieper in op wat ik meemaak ondertussen dat we door de 2-2 portaal bewegen. Ben je benieuwd wat er om ons heen afspeelt en kun je je erin vinden? Laten we het bespreekbaar maken.

Het I AM-concept
Spiritualiteit · 29. januari 2022
Hoe kun je zijn? Jezelf op zo'n manier ontkoppelen dat je in staat bent om alle verlangens los te laten. Niets moet meer en nu ben je onderweg naar het zijn. Als je vrij bent van verlangen ben je ook in staat om de druk van jezelf af te halen. Je hoeft niets meer en de prestatie druk valt van je af.
Wat is Universele energie?
Spiritualiteit · 20. januari 2022
We weten inmiddels dat we meer zijn dan alleen maar mens. Er is ook energie om ons heen aanwezig. Iedereen vóelt dat ze gelijk staan aan deze energie, maar maken toch verbinding met wat ze niet willen. Waarom is dat? Als je leert tappen in Universele energie zal het steeds duidelijk worden dat je tapt in schaarsheid. In verbinding is er namelijk zoveel meer mogelijk. Laten we het samen bespreken.

Samenwerken met de Maan
Spiritualiteit · 18. januari 2022
Er zijn verschillende Spirituele Hulpstukken waar je mee kunt samenwerken. De Maan kan je helpen zien waar je jezelf tegenhoudt om je doelen te Manifesteren. De Maan laat het energetische stukken zien die je niet ziet. Dat is waarom het zo interessant is, om samen te werken met de Volle Maan. Nu zie je wat er onbewust afspeelt.
Hoe toon je dankbaarheid?
Spiritualiteit · 23. oktober 2021
Is er een goede manier om dankbaar te zijn of is er geen manier om dankbaar te zijn? Er is wat verwarring over en ik begrijp het. Ik liep hier tijdens mijn "wet van aantrekking" jaren ook in vast. Maar ik kan je vertellen... dat het niet zo erg is als je denkt. Laten we erin duiken!

Spirituele hulpstukken gebruiken tijdens de reis
Spiritualiteit · 15. oktober 2021
Spirituele hulpstukken, zoals steentjes, Orakelkaarten, Salie en wierook om een paar te noemen, hebben mij geholpen om mijn groei te versnellen. Doordat ik de hulpstukken gebruikte was het voor mij mogelijk om de focus te leggen op andere stukken die aandacht nodig hadden. Nu ga ik met jou bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen en waarom dat belangrijk is om te weten.

.